December 2, 2025Dec 2 Just now, *edited by mod said:Koliko sam razumeo, Ostoja i Zoki su zajedno odradili to oko Dilana i Majka.Aha moguce. Nisam skontao to, ali vjerujem da je tako.Iskreno vjerujem i da Ataman ima muke sa nakoksanim, a sta bi tek Radonja, Janis i Dusko mogli da ispricaju o Covicu itd.Tako da ko je mislio da sve mora da funkcionise cakum pakum, jbg. Srbija braleMisko ovo radi svakom klubu. Niste vi tu izuzetak...
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, *edited by mod said:Stičem utisak da nisi baš skapirao kako funkcionišu ugovori, posebno oni o radu tj zaposlenju...moguce. voleo bih da vidim obradovicev ugovor sa partizanom. svuda se pominje da vazi do kraja sezone. raskid je sigurno potpisan suzama.
December 2, 2025Dec 2 9 minutes ago, *edited by mod said:Koliko sam razumeo, Ostoja i Zoki su zajedno odradili to oko Dilana i Majka.Ja sam razumeo drugacije, tj da su odnosi izmedju Zokija i Ostoje bili losi i da Zoki nije imao ugovor i da to nije nacin na koji se radi. A s obzirom da je Ostoja govno jasno sledi da je Zoki dobar
December 2, 2025Dec 2 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Jeste, satro mu ne da Vucic. Apsolutno jedino od Ostoje zavisi..ne bih smeo u to da se opkladimtm2 minutes ago, triple_nippled said:moguce. voleo bih da vidim obradovicev ugovor sa partizanom. svuda se pominje da vazi do kraja sezone. raskid je sigurno potpisan suzama.ne počivaju svi klubovi na temeljima na kojima počiva ćokijeva zvezda, namerno pravim dinstinkciju od i do 12.08.2011.
December 2, 2025Dec 2 8 minutes ago, triple_nippled said:moguce. voleo bih da vidim obradovicev ugovor sa partizanom. svuda se pominje da vazi do kraja sezone. raskid je sigurno potpisan suzama.Daj jbt, ako ti je do zajebancije imas SZD i odgovarajucu temu... kad ti ja to kazem, onda znas da si pretjerao Edited December 2, 2025Dec 2 by MiddleClass
December 2, 2025Dec 2 nije naročito važno ali ako je ntilikina morao da ide kako bi došao fernando, onda ga je partizan (fernanda) ugovorio makar metar dana pre nego što je stigao, iako se sve vreme pričalo kako se traži visoki? to bi značilo da se svesno čekalo metar od početka sezone, a nije lik neki game-changertakođe ovo sa savićem uopšte ne kapiram kao situaciju, niti to da možeš željku da odvodiš i dovodiš igrače bez njegovog znanja, iako ne mogu da zamislim zašto bi mu trebao dejvis na C, pored jabarija na PF
December 2, 2025Dec 2 Ne znam koliko je muceni Palja bio u kontaktu sa Zeljkom u proteklom periodu i koliko je uopste upucen o situaciji u klubu. Apsolutno mu nije potrebno da se bruka pod stare dane, ako su pare u pitanju, pa prvi ce mu Zeljko dati. Zahvali se lepo, kaze zbog zdravstvenih razloga i gotovo..
December 2, 2025Dec 2 Popular Post Ispada da je Ostoja kriv zbog Osetkovskog i aviona iz Dubaija. Pa ništa naročito dramatično. Sa čim su se nosili Zvezdini treneri pod Čovićem, ovo je limunada.
December 2, 2025Dec 2 Kvanto kosta uno pikolo orgazmo ? Ili ono kad Ostoja lezerno prica zabarski u kolima..
December 2, 2025Dec 2 Sasvim korektno obraćanje.Ostaje nejasno zašto drami oko nekih lako proverivih podataka.Kaže da bi doveli Bruna morali da se odreknu Nilikine Nilikina pušten 26. septembra, Bruno doveden tek 24.oktobra.Nešto se i igrači pitaju. Možda je Majk dobio bolji ugovor i status u Bajernu.
December 2, 2025Dec 2 Odnosi su bili zategnuti iz sportskih razloga. Ostoja, nakon povreda, nije mogao obezbediti sredstva za dovodjenje centra plus neki sitniji problemi tipa čarter letovi, dovođenje igrača bez saglasnosti Žoca. Ostoja se duri na Žoca nakon što ga ovaj nije hteo javno podržati jer su ga navijači prozivali za ćaciluk. Ovo mi izgleda kao apsolutna istina jer tačno mogu videti Ostoju koji gleda kako mu se buduća politička karijera ruši pred očima a Žoc je u njegovim planovima trebalo da, valjda, bude magarac na kome će ujahati u Jerusalim. Žoc nije htio igrati tu igru. Opet, niko ne vrši pritisak da Žoc ode. Žoc nije dobio ono što je očekivao. E sad, da li je to bilo namerno sabotiranje, prosta nesposobnost ili malo jednog i drugog nismo dobili jasan odgovor. Moje mišljenje je nesposobnost, nije Ostoja toliko hrabar da namerno sabotira Žoca plus ništa ne bi dobio sa tim, u suprotnom, da je Partizan ostvario neki rezultat, bi oprao biografiju. Ovako je u još goroj situaciji. Žoc ga sigurno braniti neće.
December 2, 2025Dec 2 7 minutes ago, MiddleClass said:Daj jbt, ako ti je do zajebancije imas SZD i odgovarajucu temu... kad ti ja to kazem, onda znas da si pretjerao nije mi do zajebancije, iako je tragikomicna situacija. sto je jebeno cutao, kad je mogao sva govna da pocisti dok je bio u klubu? kazem ponovo, preveliko je ime zeljko, prevelik autoritet, da cuti toliko i sad prosipa sav zuc po jebenom limaru