Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne bih smeo u to da se opkladimtm

ne počivaju svi klubovi na temeljima na kojima počiva ćokijeva zvezda, namerno pravim dinstinkciju od i do 12.08.2011.

Ćokijeva zvezda>robijin+limarev partizan

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

* Ćokijeva FMP Zvezda

7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne znam koliko je muceni Palja bio u kontaktu sa Zeljkom u proteklom periodu i koliko je uopste upucen o situaciji u klubu. Apsolutno mu nije potrebno da se bruka pod stare dane, ako su pare u pitanju, pa prvi ce mu Zeljko dati. Zahvali se lepo, kaze zbog zdravstvenih razloga i gotovo..

Pita me sad brat da li je Palja naprednjak.

Reko..nemam pojma ali ne kapiram sta ce mu ovo. Jasno je kako ce se ovo pocepati i nikom pri zdravoj pameti ne treba da bude sraf ili lepak koji spaja nespojivo.

Just now, SNARC said:

Pita me sad brat da li je Palja naprednjak.

Naravno da nije naprednjak (ako to nije bio do sada). I Zelimir i Savic su dosli da rade u naprednoj Srbiji i za sns Limara pa to ne znaci da su naprednjaci...

Palja nije naprednjak, bleji po ceo dan na Vračaru uz espreso, takve Vučić najviše mrzi

3 minutes ago, MiddleClass said:

Naravno da nije naprednjak (ako to nije bio do sada). I Zelimir i Savic su dosli da rade u naprednoj Srbiji i za sns Limara pa to ne znaci da su naprednjaci...

Zato su i trenutno bez posla..Vidi kako onaj vas fudbalski trener lepo pase ono sto treba i stoji kano klisurina.

Just now, SNARC said:

Zato su i trenutno bez posla..Vidi kako onaj vas fudbalski trener lepo pase ono sto treba i stoji kano klisurina.

Miloje je nazalost caci. Bas bi me iznenadilo da nije...

Čuj ovih likova. Ne evo doneće odštampane transkripte i Suki Vasiljević da mu istakne šake pred kamerom, naravno postavljene na statutu kluba...

Čovek je dao intervju onome kome veruje da će ga objaviti u celosti, bez izmena. I to govori nešto o okruženju i medijima. Rekao je sasvim dovoljno i ispoštovao navijače. Poruke su poslate, a municije još ima i spreman je da je upotrebi.

Nisam ovo očekivao, iskreno... Nisam pametan kako će klub finansijski nastaviti uz podelu u UO i pad prihoda od ulaznica. Kako ovih dnevnih do kraja godine, tako i sezonskih na leto. Ali ajde prvo ovaj četvrtak da vidimo šta će biti...

Rekao je mnogo više nego što sam očekivao. Nisu uopšte pričali otkad je bilo "puši kurac, Ostoja". Tačno sam znao da će taj SNS govnar da nam dođe glave, nije mogao da izdrži da bude nebitniji od trenera.

24 minutes ago, uini said:

nije naročito važno ali ako je ntilikina morao da ide kako bi došao fernando, onda ga je partizan (fernanda) ugovorio makar metar dana pre nego što je stigao, iako se sve vreme pričalo kako se traži visoki? to bi značilo da se svesno čekalo metar od početka sezone, a nije lik neki game-changer

takođe ovo sa savićem uopšte ne kapiram kao situaciju, niti to da možeš željku da odvodiš i dovodiš igrače bez njegovog znanja, iako ne mogu da zamislim zašto bi mu trebao dejvis na C, pored jabarija na PF

Mislim da je hteo da kaze da se dovede centar, lose se izrazio, jer znam da su u tom periodu gledali centre.

Ostoja ke debilcina, mislio sam da je pametniji.

Ne bi me čudilo da je Ostoja na svoju ruku glumio uvredjenu mladu i odugovlačio neke stvari. Doduše možda je samo nesposobnost

Ostoja ispao glup sto je obznanio da je Zeljko trazio Parkera da oko njega pravi tim.

Zeljkov ego nije mogao preci preko toga, cak mislim da ne bi ni snimao ovaj video ali dirnuo mu je u trenerski zivac i snimio je ovo da mu nadje par budalastina i da se ne prica o tome.

Ma vidi se iz aviona da su svi poslovi oko kluba pali na pleća Obradovića. Dok je Ostoja na conference call-u, pola uprave u "inostranstvu", Željko radi sve poslove. Bukvalno su ladili jaja dok je on radio koliko je mogao. Čak nije ni spomenuo bušenje igrača koliko je upravu boleo kurac...

21 minutes ago, napadaj said:

* Ćokijeva FMP Zvezda

Ta.

1 minute ago, *edited by mod said:

Ne bi me čudilo da je Ostoja na svoju ruku glumio uvredjenu mladu i odugovlačio neke stvari. Doduše možda je samo nesposobnost

Vjerovatno i jedno i drugo