December 2, 2025Dec 2 19 minutes ago, *edited by mod said:.Takođe deluje da nije puno slagao Ostoja, ali jeste dosta prećutao.Takodje je i Zoki polivenBas tako. Ali to su stvari koje su morale ostati u klubu kao sto rece Zelimir.Ne cuh da je polivao Zokija sem da je rekao da je neodrziv odnos njega i Ostoje i da moraju da ga ispeglaju kao i da nema smisla da radi bez ugovora.Ocekivano od Zelimira. Neopoziva ostavka je od pocetka bila i sastanak i aerodrom to nisu mogli da promjene. Haos posle ostavke je izazvao Ostoja koji se usrao navijaca i satro je odbio nepozivu ostavku. Nije sve idealno bilo u klubu izmedju njega i predsjednika kao ni Savica i predsjednika i druge stvari su skripale (u sns Srbiji nista cudno), ali je prelazio preko toga... Ne moze vise da ostane, istrosio se...
December 2, 2025Dec 2 Zeljko je poslao poruku navijacima da Limar treba pod hitno da se pokupi i ode.Pominjanjem Limarevog muljanja sa Osetkovskim, na tapet je stavljen i Misko, kao i na sinocnjoj fotki sa igracima.Pominjanjem povratka u KKP u neko drugo vreme, poslao je poruku - kada Prvorodjeni ode.Pominjanjem stalnih molbi Limaru od povratka u KKP da zastiti njega i klub od prozivki i provokacija gadja Cokija.Sve je lepo objasnio za one koji hoce da slusaju i misle. Edited December 2, 2025Dec 2 by Tarmi
December 2, 2025Dec 2 Just now, Tarmi said:Zeljko je poslao poruku navijacima da Limar treba pod hitno da se pokupi i ode.Pominjanjem Limarevog muljanja sa Osetkovskim, na tapet je stavljen i Misko, kao i na sinocnjoj fotki sa igracima.Pominjanjem povratka u KKP u neko drugo vreme, poslao je poruku / kada Prvorodjeni ode4Pominjanjem stalnih molbi Limaru od povratka u KKP da zastiti njega i klub od prozivki i provokacija gadja Cokija.Sve je lepo objasnio za one koji hoce da slusaju i misle.Au brate. Ovaj tvoj post je iz edicije sto je babi milo.. Zeljko je bio direktan i sve je lijepo objasnio. Nikakve metafore nije koristio niti slao skrivene poruke. Mislis da se boji nekoga? Ja ne mislim.
December 2, 2025Dec 2 ovim obracanjem, zelimir bas ponistio sebe. prevelik je on trener da bi se ovako obracao. nije pogledao u kameru nijednom, prekrsteni prsti, bas los govor tela. sadrzaj obracanja je tek zalostan, nista konkretno nije rekao. obratio se kao baba neka. tako je i izgledao. dostojanstva i integriteta u celoj prici bas zafalilo.ostoja, govno naprednjacko, treba da mu odbije ostavku i natera ga da odradi ugovor do kraja. to bi uradio svaki predsednik kluba koji drzi do sebe i kluba. jer se zna zasto je zeljko dosao i zasto ima ugovor koji ima. ako nece da odradi ugovor, koji mu je dao apsolutnu slobodu, ostoja treba da ga tuzi sto je srozao klub, sportski, a i finansijski.jebeni osetkovski na kraju balade...tuga :(
December 2, 2025Dec 2 28 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Lepo sam napisao pre par dana da ne mogu da verujem koliko je ispao glup Ostoja. Da je prihvatio da podnese ostavku, nista od ovoga ne bi Zeljko javno potvrdio. Ostalo bi "unutar kuce". Ali ne, misli kao i svaki caci da je nedodirljiv i da sve moze da prodje bez posledica. E pa ne moze..Jedino da se Ostoja pita ista.
December 2, 2025Dec 2 4 minutes ago, MiddleClass said:Bas tako. Ali to su stvari koje su morale ostati u klubu kao sto rece Zelimir.Ne cuh da je polivao Zokija sem da je rekao da je neodrziv odnos njega i Ostoje i da moraju da ga ispeglaju kao i da nema smisla da radi bez ugovora.Ocekivano od Zelimira. Neopoziva ostavka je od pocetka bila i sastanak i aerodrom to nisu mogli da promjene. Haos posle ostavke je izazvao Ostoja koji se usrao navijaca i satro je odbio nepozivu ostavku. Nije sve idealno bilo u klubu izmedju njega i predsjednika kao ni Savica i predsjednika i druge stvari su skripale (u sns Srbiji nista cudno), ali je prelazio preko toga...Ne moze vise da ostane, istrosio se...Koliko sam razumeo, Ostoja i Zoki su zajedno odradili to oko Dilana i Majka.
December 2, 2025Dec 2 Zeljka nisam podrzavao 2005. kada je onako okrivio igrace, cak i ako je to sve istina, previse je to bilo neprofesionalno sa njegove strane. Sada je zreliji, zna da ga zavuce tamo gde treba, i ovo je ok, samo sam ocekivao jos malo manje uvijeno od njega. Ali ok, verovatno cak ni on ne moze da kaze dok su vam ovi skotovi predsednici kluba i drzave, ja se ne vracam, ali to misli. Svaka mu cast na podrsci studentima onda kada retko ko sme da pisne, za mene je to dovoljno da je vecito veliki. Istina je, da je i njegovom krivicom, izgubio igrace koji su se urotili protiv njega, ali tesko je to hendlovati u neprirodnoj sredini, kao sto je Srbija, i u mafijaskom klubu sa menadzerima, i problemima kojih je mnogo manje imao ili ni malo u svim prethodnim sredinama. Jedino dobro sto moze, i sto mora da izadje iz ovoga je anticacizam u normalnim navijacima, koji brojnoscu i istrajnoscu treba da isteraju do kraja ovo o cemu Zeljko izmedju redova prica. Edited December 2, 2025Dec 2 by JohnnyD
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, MiddleClass said:Au brate. Ovaj tvoj post je iz edicije sto je babi milo..Zeljko je bio direktan i sve je lijepo objasnio. Nikakve metafore nije koristio niti slao skrivene poruke. Mislis da se boji nekoga? Ja ne mislim.Jeste, a ti si reper da objasnis sta je on to rekao.
December 2, 2025Dec 2 Just now, Tarmi said:Jeste, a ti si reper da objasnis sta je on to rekao. On je provokator koji nekako prolazi ovde. Ne znam kako.
December 2, 2025Dec 2 Tegeltija ako ne monetizuje ovo na svom YT kanalu onda je budala...Ili "ulaže u budućnost" kad se Žobradović vrati...
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, triple_nippled said:ovim obracanjem, zelimir bas ponistio sebe. prevelik je on trener da bi se ovako obracao. nije pogledao u kameru nijednom, prekrsteni prsti, bas los govor tela. sadrzaj obracanja je tek zalostan, nista konkretno nije rekao. obratio se kao baba neka. tako je i izgledao. dostojanstva i integriteta u celoj prici bas zafalilo.ostoja, govno naprednjacko, treba da mu odbije ostavku i natera ga da odradi ugovor do kraja. to bi uradio svaki predsednik kluba koji drzi do sebe i kluba. jer se zna zasto je zeljko dosao i zasto ima ugovor koji ima. ako nece da odradi ugovor, koji mu je dao apsolutnu slobodu, ostoja treba da ga tuzi sto je srozao klub, sportski, a i finansijski.jebeni osetkovski na kraju balade...tuga :(Stičem utisak da nisi baš skapirao kako funkcionišu ugovori, posebno oni o radu tj zaposlenju...
December 2, 2025Dec 2 mislim da je dilan bio igrač sa kim su se peglali odnosi sa zalizanim, bez koga očito zs nije mogaone mislim da je zs miškov ili uguravao miška u kkp, jednostavno bi mu život bio mnogo lakši kad zna da može da računa na najdeblji katalog
December 2, 2025Dec 2 2 minutes ago, Fins fleet said:Jedino da se Ostoja pita ista.Jeste, satro mu ne da Vucic. Apsolutno jedino od Ostoje zavisi..
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, Milošica said:On je provokator koji nekako prolazi ovde. Ne znam kako.Ne, on je samo patoloski mrzitelj Partizana.