December 2, 2025Dec 2 Popular Post Ne, ta bolja vremena stižu kad ode ovo zlo sa vlasti, a ne nekakav Ostoja nebitni.
December 2, 2025Dec 2 Just now, napadaj said:Ne, ta bolja vremena stižu kad ode ovo zlo sa vlasti, a ne nekakav Ostoja nebitni.tacno,on je izvodjac radovazalizani isto,da ne udje vise nikad u halu
December 2, 2025Dec 2 Just now, JohnnyD said:Slabo je ovo Zoc, slabo... very easy to translate, my friendPa ovo je maksimalno moguće da se zaštite igrači i učešće u EL a da se postara da Ostoja nema šanse. Po meni skroz legit, posebno ako je ozbiljno mislio na povratk u nekoj funkciji
December 2, 2025Dec 2 Uf, ja se za Miška nikako ne slažem i mislim da svi treba da se ugledaju na njega.
December 2, 2025Dec 2 1 minute ago, napadaj said:Ne, ta bolja vremena stižu kad ode ovo zlo sa vlasti, a ne nekakav Ostoja nebitni.Kako hocete, vasa stvar.
December 2, 2025Dec 2 Sacuvao je izgrace..Zalizana gnjida vise nikad nece u Arenu kada igramo kao domacini..A Ostoja..jbg. Nece ona pizda zvalava dopustiti bilo kakvu autonomiju klubu..ima kao Vazura da bude tu dok se ne usmrdi
December 2, 2025Dec 2 3 minutes ago, Malvo said:Mučeni Osetkovski će na kraju da najebe.Meni je on skroz solidan igrač. Sigurno nije bušio a daje iznad očekivanja.Jedino je šteta što igra umesto Majka kog je očigledno Žoc planirao i za ovu sezonu dok neko nije rešio da se ugradi preko Dilana.
December 2, 2025Dec 2 Tako što će cela hala da mu zviždi ni krivom ni dužnom, a onda će da ga ubace u grupu za raskid i seču kako bi se namirila rulja. Pritom stvarno ne razumem ovo isticanje njega kao igrača, niti je igrao loše niti se ponašao. Ako je imao nešto da kaže o nekom menadžeru, trebalo je o njemu, a ne ovako da provlači igrača kroz blato.I to još poređenje sa raspalim Brendonom Dejvisom koji noću sanja kako je povređen ali uredno pokupi ceo ugovor.
December 2, 2025Dec 2 Ti ili ne kapiraš ili se praviš.Ni na koji drugi način nije mogao da izvede nego ovako.A Dejvis je sjajan tip, nikakvo foliranje povreda. Edited December 2, 2025Dec 2 by Milošica
December 2, 2025Dec 2 Na koji drugi način je mogao da objasni ulogu Miška i Ostoje nego ovako.Prilično sam siguran da si svestan toga, ali nešto te tera da pišeš ove stvari.