Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

4 minutes ago, ubibobi said:

A da li bi se u obrnutom slučaju komšije složile i da je Partizan veliki fudbalski klub jer je jednom davno igrao finale KŠ-a i kroz istoriju imao veliki broj notable igrača? fantom

Naravno da je fkp veliki klub

• Replies 12.1k
  • Views 619.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Bez namere da trolujem, nije pitanje velicine kluba jedan KES ili EL, vec bas kontinuitet koji je gore pomenut.

Partizan je igrao F4 u raznim generacijama (88, 92, 98, 2010) i jos 2x, barem u novijoj istoriji, zamalo ispustio taj F4 (Real i Taukeramika). DA ne idemo na druge evropske trofeje (3x KRK i jedno finale). Uz notable igrace, najveceg trenera koga je ova igra iznedrila van USA, odnosa navijaca ka KK koji nije nuzno prelivanje iz fudbalske sekcije cini jedan klub velikim.

Da li je i Zvezda velik klub, il smo samo mi

Postavlja se pitanje, a to vec znamo svi

32 minutes ago, ubibobi said:

A da li bi se u obrnutom slučaju komšije složile i da je Partizan veliki fudbalski klub jer je jednom davno igrao finale KŠ-a i kroz istoriju imao veliki broj notable igrača? fantom

Nije bas toliko mala Evropa fantom

Sa emocionalne i iracionalne strane, meni je Žoc slučaj, sličan kao sa slučajem Robija Prosinečkog i njegovog trenerskog mandata u FKCZ.

Sećam se kako sam se ja osećao kao pokislo govno tokom i nakon one njegove oproštajne konferencije i onih njegovih suza i koliko sam proklinjao i Lukića i Adžu i svu tu ekipu slepaca. Kažem, usporediva samo sa te strane osećaja da je Robi u tim vremenima bio neki gromobran, nagoveštaj bolje budućnosti i spona sa prošlošću (ne samo što nisu isti sportovi, nego i okolnosti, sadašnja situacija vs tadašnja, sa sve Kadu, Saviom, Maviom) i to nema mnogo veze sa realnim faktima.

KKP jeste košarkaški powerhouse i ostaće, bez obzira ko ga vodio ili igrao u njemu.

A što se tiče aktuelnog trenutka, ne znam šta je moguće rešenje, i sa Žovocim ostankom. Da se šilbuju 3,4 igrača ili koliko već, pa da se traži na tržištu (da li ima uopšte dostupnih igrača), da se nastavi kao da se ništa nije desilo i da se nadaju da će zamišljeni sistem proraditi ili da se tankuje sezona, pa restart na leto? Malo sam ukačio basketa ove godine, i to malo što sam video od KKP jeste bio uglavnom mlohavi falus. Očigledno, oba srpska košarkaša entiteta u Evroligi poslednjih par godina bivstvuju u nekim paralelnim dimenzijama, pare se toče na kamarilu, odgovornost za te prosute novce očigledno ne postoji, pa tako kontam da sve može da im prođe.

• Popular Post
6 minutes ago, Ian Mancunian said:

Sa emocionalne i iracionalne strane, meni je Žoc slučaj, sličan kao sa slučajem Robija Prosinečkog

A dajte molim vas

Samo nek se dogovore Romiki ovde i u ovom trenutku da li je KK Romiki veliki ili mali klub.

ma nema to veze

i atina je u onoj pesmi iz 1995e bila mali grad x 3, pa vam je napravila ovolike probleme

5 minutes ago, hooyadahoo said:

Samo nek se dogovore Romiki ovde i u ovom trenutku da li je KK Romiki veliki ili mali klub.

Taman smo se dogovorili da jesu i uleti uini i kaze da nisu.

kažnjeni smo zbog onog retardiranog banera sa Muratom lol

1 hour ago, MiddleClass said:

Nije bas toliko mala Evropa fantom

Izvini, ali to se zove iznuđeno priznanje fantom

Izgleda da je odgovor onaj koji je većina želela.

2 minutes ago, copkillah said:

Izgleda da je odgovor onaj koji je većina želela.

Dakle ode Željko...

Dakle Zvezda je veliki klub

ako žoc ostane a izgleda tako, može se reći da je dobijen mir & podrška izvan tima u periodu koji se može označiti kao lakši za partizan

tek za 6x dana je bajern, jedna od trenutno lošijih ekipa,

zatim opet kući mali klub zvezda; težak mali protivnik ali tu ne bi trebalo da nedostaje bilo čega,

opet doma virtus (ludi duško jes' problem ali ste opet ovde favorit)

žalgiris u zelenoj šumi, teška situacija ali sa njima ste tradicionalno znali da igrate, kao recimo mi sa olyjem

kod kuće makabi

valensija tamo za kraj godine.

6x tekmi, 4x doma, u tri tekme ste jasni favoriti, sa zvezdom fifti-fifti jer kod kuće u specifičnom trenutku & dva puta underdogs ali nisu tekme koje se unapred pišu kao izgubljene

kontam da bi 4-2 vratilo sve na good vibes only, 3-3 bi bilo onako ali ne i loše, 2 pobede tanko u svakom smislu.

edit typos

Edited by uini