November 28, 2025Nov 28 4 minutes ago, ubibobi said:A da li bi se u obrnutom slučaju komšije složile i da je Partizan veliki fudbalski klub jer je jednom davno igrao finale KŠ-a i kroz istoriju imao veliki broj notable igrača? Naravno da je fkp veliki klub
November 28, 2025Nov 28 Bez namere da trolujem, nije pitanje velicine kluba jedan KES ili EL, vec bas kontinuitet koji je gore pomenut.Partizan je igrao F4 u raznim generacijama (88, 92, 98, 2010) i jos 2x, barem u novijoj istoriji, zamalo ispustio taj F4 (Real i Taukeramika). DA ne idemo na druge evropske trofeje (3x KRK i jedno finale). Uz notable igrace, najveceg trenera koga je ova igra iznedrila van USA, odnosa navijaca ka KK koji nije nuzno prelivanje iz fudbalske sekcije cini jedan klub velikim.
November 28, 2025Nov 28 Da li je i Zvezda velik klub, il smo samo miPostavlja se pitanje, a to vec znamo svi
November 28, 2025Nov 28 32 minutes ago, ubibobi said:A da li bi se u obrnutom slučaju komšije složile i da je Partizan veliki fudbalski klub jer je jednom davno igrao finale KŠ-a i kroz istoriju imao veliki broj notable igrača? Nije bas toliko mala Evropa
November 28, 2025Nov 28 Sa emocionalne i iracionalne strane, meni je Žoc slučaj, sličan kao sa slučajem Robija Prosinečkog i njegovog trenerskog mandata u FKCZ.Sećam se kako sam se ja osećao kao pokislo govno tokom i nakon one njegove oproštajne konferencije i onih njegovih suza i koliko sam proklinjao i Lukića i Adžu i svu tu ekipu slepaca. Kažem, usporediva samo sa te strane osećaja da je Robi u tim vremenima bio neki gromobran, nagoveštaj bolje budućnosti i spona sa prošlošću (ne samo što nisu isti sportovi, nego i okolnosti, sadašnja situacija vs tadašnja, sa sve Kadu, Saviom, Maviom) i to nema mnogo veze sa realnim faktima.KKP jeste košarkaški powerhouse i ostaće, bez obzira ko ga vodio ili igrao u njemu.A što se tiče aktuelnog trenutka, ne znam šta je moguće rešenje, i sa Žovocim ostankom. Da se šilbuju 3,4 igrača ili koliko već, pa da se traži na tržištu (da li ima uopšte dostupnih igrača), da se nastavi kao da se ništa nije desilo i da se nadaju da će zamišljeni sistem proraditi ili da se tankuje sezona, pa restart na leto? Malo sam ukačio basketa ove godine, i to malo što sam video od KKP jeste bio uglavnom mlohavi falus. Očigledno, oba srpska košarkaša entiteta u Evroligi poslednjih par godina bivstvuju u nekim paralelnim dimenzijama, pare se toče na kamarilu, odgovornost za te prosute novce očigledno ne postoji, pa tako kontam da sve može da im prođe.
November 28, 2025Nov 28 Popular Post 6 minutes ago, Ian Mancunian said:Sa emocionalne i iracionalne strane, meni je Žoc slučaj, sličan kao sa slučajem Robija Prosinečkog A dajte molim vas
November 28, 2025Nov 28 Samo nek se dogovore Romiki ovde i u ovom trenutku da li je KK Romiki veliki ili mali klub.
November 28, 2025Nov 28 ma nema to veze i atina je u onoj pesmi iz 1995e bila mali grad x 3, pa vam je napravila ovolike probleme
November 28, 2025Nov 28 5 minutes ago, hooyadahoo said:Samo nek se dogovore Romiki ovde i u ovom trenutku da li je KK Romiki veliki ili mali klub.Taman smo se dogovorili da jesu i uleti uini i kaze da nisu.
November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, MiddleClass said:Nije bas toliko mala Evropa Izvini, ali to se zove iznuđeno priznanje
November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, copkillah said:Izgleda da je odgovor onaj koji je većina želela.Dakle ode Željko...
November 28, 2025Nov 28 ako žoc ostane a izgleda tako, može se reći da je dobijen mir & podrška izvan tima u periodu koji se može označiti kao lakši za partizantek za 6x dana je bajern, jedna od trenutno lošijih ekipa,zatim opet kući mali klub zvezda; težak mali protivnik ali tu ne bi trebalo da nedostaje bilo čega,opet doma virtus (ludi duško jes' problem ali ste opet ovde favorit)žalgiris u zelenoj šumi, teška situacija ali sa njima ste tradicionalno znali da igrate, kao recimo mi sa olyjemkod kuće makabivalensija tamo za kraj godine.6x tekmi, 4x doma, u tri tekme ste jasni favoriti, sa zvezdom fifti-fifti jer kod kuće u specifičnom trenutku & dva puta underdogs ali nisu tekme koje se unapred pišu kao izgubljenekontam da bi 4-2 vratilo sve na good vibes only, 3-3 bi bilo onako ali ne i loše, 2 pobede tanko u svakom smislu.edit typos Edited November 28, 2025Nov 28 by uini