Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Sta mu to treba u zivotu? Bukvalno najgora trenerska stolica na koju moze da sedne. Coveku je idealno da se vrati u NBA i ponovo radi kao pomocnik..

Pa razmišljam naglas, čim je odlučio da dođe u Evropu znači da želi da ostvari neki uspeh kao prvi trener, a s obzirom da je pola života proveu u Americi, mislim da je malo izolovan iz ovog ćaci govna da bi prihvatio posao. U Ameriku može da se vrati i posle još jednog angažmana, mesto pomoćnika može da zabode kad god hoće, a mesto prvog trenera neće dobiti.

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, goofs said:

Pa razmišljam naglas, čim je odlučio da dođe u Evropu znači da želi da ostvari neki uspeh kao prvi trener, a s obzirom da je pola života proveu u Americi, mislim da je malo izolovan iz ovog ćaci govna da bi prihvatio posao. U Ameriku može da se vrati i posle još jednog angažmana, mesto pomoćnika može da zabode kad god hoće, a mesto prvog trenera neće dobiti.

Ti da si na njegovom mestu bi pristao da sednes na klupu Partizana u ovom trenutku?

Reci iskreno..

Овакви текстови додатно потпирују ватру да се публика окрене против играча што је апсурдно на толико нивоа.

Дакле неки ће морати да добију педалу и да буду проглашени дежурним кривцима, остао Жоц или не.

11 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ti da si na njegovom mestu bi pristao da sednes na klupu Partizana u ovom trenutku?

Reci iskreno..

Iskreno bih, ako verujem da mogu da uradim nešto sa ovim sastavom. Kakav to evropski legacy Kokoškov može da ukalja lošom polusezonom sa ekipom sa kojom ni Žoc nije mogao da se izbori.

Na stranu što ja mislim da je on kao lik previše fin da ovaj sastav dovede u red i da bi nam bolje legla neka budala, tipa Poceko.

Pa upravo si u drugoj recenici opovrgao prvi pasus. Uzimas vruc krompir u ruke i ne mozes da se izboris. Sta time dobijas? Bukvalno samo da se pitas "sta ce meni ovo u zivotu?"

Evo kaze i njuzara sutra nova sednica i def odluka

Zoran Savic se odjavio.

ode zs

23 minutes ago, Kreator said:

Sportal

Screenshot_2025-11-28-15-31-04-261_com.brave.browser-edit.jpg

i dan-danas najiskrenije branim željkovu konferenciju nakon debakla repke 2005e.

ono što mi se ne uklapa sa tadašnjim stavom, je logična priča, kako su u repku svi došli da igraju za zemlju, drugare, narod, kako ko, te da ne može on da izbacuje igrače, tj računa da su došli sa dobrom voljom i elanom.

a onda je rekao ključnu stvar - jel znaš koliko bi mi taj igrač proveo u klubu? sutradan bih mu rekao, majstore, eno su vrata.

parafraziram možda malko ali to je to, 1/1

moje pitanje, kao da sam nedajbože rada / rajko (to su isti gušteri, nemojte da vas zavaraju) - je zašto to ne uradi ovde ako je tako?

ne možeš da mu daš otkaz ali može da sedi na tribinama. njih 5orica jebiga, biće jasno šta nije u redu.

edit typos

Edited by uini

14 minutes ago, johan nagel said:

Овакви текстови додатно потпирују ватру да се публика окрене против играча што је апсурдно на толико нивоа.

Дакле неки ће морати да добију педалу и да буду проглашени дежурним кривцима, остао Жоц или не.

Vidim vec pozive da navijaci svrate sutra do Arene pred trening. Da im stave do znanja sta misle o njima..

Зато и кажем да ће неког морати да баце под аутобус, у фазону ево одстранили смо реметилачки фактор. Мада питање је да ли ће и то у довољној мери да побољша ситуацију ако се Жоц не предомисли.

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ode zs

U koji iguman

Odvratan je ovaj pritisak koji Ostoja vrsi zato sto mu je guzica u procepu. Jedina ispravna stvar je da puste Zeljka na miru i da dovedu novog trenera. Debil je ovako navukao jos veci gnev na sebee.

Edit

Sad preko sina objavljuje detalje sa sastanka, potpuno je izgubio kompas i sada ce biti najuren.

Edited by Кристофер Лумумбо

Ostoja zna da ce bez Zeljka imati sve navijace protiv sebe. Plus su mu ljudi iz upravnog odbora rekli da vise nece davati pare ako nema Zeljka. Tako da je jednostavno ispusio..

A gde to zaseda UO