November 27, 2025Nov 27 Just now, Nikodije said:Pa jeste Žoc drama queen, ovo isto je radio i kada je bio trener PAO. Treba mu ljubav i obožavanje u nenormalnim količinima, posebno kad je neka kriza. Ako je neko nešto sumnjao sada će morati da zaćuti. Dobro je ovo smislio.Nema to veze sa proračunatošću, debelo grešiš.On je u afektu često grozan ali meni je to baš benigno kad se pogleda šira slika Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, copkillah said:Gloginje, tuđ kurac itd.ma jok, totalno si promašio moju poantu.
November 27, 2025Nov 27 2 hours ago, Filozof manijak said:ne znam za vas, meni ovo tužno...Meni više čudno. Jbg, ali ja samo rezultat gledam i nije mi niko veći od kluba, a neizmerno poverenje sam imao samo u Duleta. Ovde mnogo faktora ne funkcioniše već više godina, a trenerski posao je takav, nije baš da ima vremena da se čeka godinama rezultat, pa da se kockice slože, a do tada, hej, haj baš nas briga.
November 27, 2025Nov 27 Popular Post 11 minutes ago, Nikodije said:Pa jeste Žoc drama queen, ovo isto je radio i kada je bio trener PAO. Treba mu ljubav i obožavanje u nenormalnim količinima, posebno kad je neka kriza. Ako je neko nešto sumnjao sada će morati da zaćuti. Dobro je ovo smislio.Koliko smo mi samo pametan narod, non stop igramo 4d šah i sve smo svi prokljuvili, ništa nam ne može promaći. Pravo čudo što ovu državu onda vode najgori decenijama a ne gomila Nikodija. Možda su ipak stvari malo prostije. Čoveku se sve smučilo, nemamo rezultate, nema borbe u ekipi, ne može ništa da promeni sad i uradio je časnu stvar, da preuzme odgovornost i da ostavku. Ono na šta verovatno nije računao jeste da su navijači Partizana možda i najluđa grupacija ljudi koja je od Huna kročila na evropsko tle i vrlo moguće da će da postignemo efekat smene trenera bez smene trenera. Ali ne, average Srbin je provalio tu priču i izmislio još jednu teoriju zavere.
November 27, 2025Nov 27 2 minutes ago, theanswer said:Koliko smo mi samo pametan narod, non stop igramo 4d šah i sve smo svi prokljuvili, ništa nam ne može promaći. Pravo čudo što ovu državu onda vode najgori decenijama a ne gomila Nikodija.Možda su ipak stvari malo prostije. Čoveku se sve smučilo, nemamo rezultate, nema borbe u ekipi, ne može ništa da promeni sad i uradio je časnu stvar, da preuzme odgovornost i da ostavku. Ono na šta verovatno nije računao jeste da su navijači Partizana možda i najluđa grupacija ljudi koja je od Huna kročila na evropsko tle i vrlo moguće da će da postignemo efekat smene trenera bez smene trenera.Ali ne, average Srbin je provalio tu priču i izmislio još jednu teoriju zavere.Cigani su još gori, srećom nemamo nekog Željka da to pokažemo.Deder razvedri se, sve je ovo samo sport, stalno si nešto nadrndan.
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, Facundo Orellana said:Meni više čudno. Jbg, ali ja samo rezultat gledam i nije mi niko veći od kluba, a neizmerno poverenje sam imao samo u Duleta. Ovde mnogo faktora ne funkcioniše već više godina, a trenerski posao je takav, nije baš da ima vremena da se čeka godinama rezultat, pa da se kockice slože, a do tada, hej, haj baš nas briga.naravno da niko nije veći od kluba, ni željko ni dule, ni sale, ni kića&praja………..navijači su prepoznali nadu u želimiru i odatle sve ovo, a i prisetili su se kako je dule oteran pre deset godina
November 27, 2025Nov 27 Just now, kud u maglu Simoviću said:navijači su prepoznali nadu u želimiru i odatle sve ovo, a i prisetili su se kako je dule oteran pre deset godinaTo mi je jedino logično objašnjenje.
November 27, 2025Nov 27 @kud u maglu Simoviću Samo sto Zelimir nije otjeran no je sam otisao, ali dobro. I da nije veci od kluba davno bi platio smjenom za lose rezultate.
November 27, 2025Nov 27 Opet ovaj Vučevićev "veći od kluba" narativ.Jebeni četvrti razred osnovne, zašto uopšte porediti to.Vidi još samo šta kažu Šofranac i Vučić, i tvoja misija je ispunjena. Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 pa i niko nije veci od kluba je nizi razredi osnovne logikabio emo dan, zezacemo vas u narednim nedeljama, danas free pass ( :
November 27, 2025Nov 27 Just now, uini said:pa i niko nije veci od kluba je nizi razredi osnovne logikabio emo dan, zezacemo vas u narednim nedeljama, danas free pass ( :Verovatno si u pravu, meni je generalno to poređenje potpuno bespotrebno i besmisleno(otud i moj odgovor Šofrancu 2.0). Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 Realno navijaci koju su na tom istom aerodromu cekali jebenog Arnautovica treba da se pokriju usima i cute
November 27, 2025Nov 27 Just now, Lord Stef said:Realno navijaci koju su na tom istom aerodromu cekali jebenog Arnautovica treba da se pokriju usima i cuteMeni je to ok. Loženje.Problem je kad brane nekog Čovića, nekog Ostoju, pa onda spočitavaju drugima kako su zaluđenici i kako im predstoji zajebavanje jer "lako ih obradiš". Fino je Nikodije to demistifikovao u odgovoru Ajversonu. Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 14 minutes ago, MiddleClass said:@kud u maglu SimovićuSamo sto Zelimir nije otjeran no je sam otisao, ali dobro.I da nije veci od kluba davno bi platio smjenom za lose rezultate.izvini, a gde sam ja to rekao da je želimir oteranhoću tačan citat