Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ostoja zna da ce bez Zeljka imati sve navijace protiv sebe. Plus su mu ljudi iz upravnog odbora rekli da vise nece davati pare ako nema Zeljka. Tako da je jednostavno ispusio..

Ja moram da pitam - da li su ovo samo (proizvoljni) tracevi, ili neka vrsta istine?

• Replies 12.1k
  • Views 619.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Realnost je da ce publika da se okrene protiv igraca i uprave i da pritisak bude nenormalan koji ne znam da li iko moze da zaustavi ako Zeljko ode.

To se onda preslikava da cene ulaznica sledece sezone moraju biti nize, nece se prodati 10-15k sezonskih. To su silni milioni u budzetu manje sto vodi manje konkurentnom timu i losijim rezultatima. Mislim da su svi svesni toga i da nekako pokusavaju da sprece taj scenario.

Ja sam čuo da je Neši Milšpšedu ponuđeno da bude predsednik kluba.

8 minutes ago, lord_s said:

Ja moram da pitam - da li su ovo samo (proizvoljni) tracevi, ili neka vrsta istine?

Neki ljudi* tačnije

A Iković Milšped navodno jeste jedan od njih.

@smooth.Op

Jel si ti beše imao Tepića na avataru ili sam prebacio?

Edited by Milošica

Lebron nek jede govna, ovo je THE Decision

1 minute ago, nick1986 said:

Realnost je da ce publika da se okrene protiv igraca i uprave i da pritisak bude nenormalan koji ne znam da li iko moze da zaustavi ako Zeljko ode.

To se onda preslikava da cene ulaznica sledece sezone moraju biti nize, nece se prodati 10-15k sezonskih. To su silni milioni u budzetu manje sto vodi manje konkurentnom timu i losijim rezultatima. Mislim da su svi svesni toga i da nekako pokusavaju da sprece taj scenario.

Da, srpska (nad)realnost.. Otvorena licitacija "ko je kriv" od igrača. I to je naš jedini pravi nacionalni sport, još od 1389. i Vuka Brankovića, a sada kad svako ima medij u ruci i može da fljusne ime koje mu padne na pamet...besna masa će iz taka prihvatiti. Čuj, Bonga je sad "blokader" isuse

...jeziv smo narod, je-ziv! Kao tripujemo se na kancer i kardiovaskularne bolesti, mi smo bre kolektivna mentalna šifra za sebe! F 666, Srbi..

A nema boljeg raspleta ovog idiotluka nego da se ta pomodarska publika nakurči i kaže nikad više. Nabijem ih na kurac svih 10 do 15 hiljada, grupno i pojedinačno..

24 minutes ago, ZokiAsov said:

U koji iguman

sloboda dita

20 minutes ago, Frank Pembleton said:

A gde to zaseda UO

verovatno u globos-u

do sad je bilo tamo

17 minutes ago, nick1986 said:

Ma nema sanse. Bice pritisak protiv Bajerna, a onda za derbi ce ta mrznja da se usmjeri na nas. Izduvace balon kako mecevi budu prolazili. Jos ako bude dobrih rezultata...

Edited by MiddleClass

5 minutes ago, MiddleClass said:

Ma nema sanse. Bice pritisak protiv Bajerna, a onda za derbi ce ta mrznja da se usmjeri na nas. Izduvace balon kako mecevi budu prolazili. Jos ako bude dobrih rezultata...

Ma iako ne bude rezultata. Kao da su navijacima bitni rezultati i da li se pobedjuje ili gubi. Ima vaznijih stvari u zivotu, sport je samo raznonoda..

Kovalski je vođa navijačke grupe Budisti

• Popular Post
2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Kovalski je vođa navijačke grupe Budisti

Malo nas je, al' smo zen..

Mrzim ove stvari pa necu sve bukvalno preneti, ali eno 1 insajder koji po mom misljenju ima info-e iz kluba je manje vise potvrdio ono sto i ja mislim da ce se, i kako treba, dogoditi ukoliko Zeljko odluci da ostane - sportski direktor je failovao / - Savic je potvrdjeno danas, igraci failuju (da li sabotiraju, nebitno) - bice 2-3 silbovanja, budzet za doselekciju i citava ova prica sa Ostojom je slag na tortu mada sam nekako misljenja da ce se SNS isprdak iskoprcati makar do kraja sezone. Idealan scenario je da mu se zvizdi iz svih plucnih krila svaki put kad se usudi da kroci unutar Arene, bukvalno u ovoj situaciji po prvi put za sve ove Zelimirove godine zalim sto nisam u prilici da idem u halu da prisustvujem utakmicama.

U suprotnom slucaju gledamo ili mucenje i jednu od najbizarnijih i rezultatski najlosijih sezona u poslednje vreme, ili se alhemijom novog trenera uguravamo nekako u plej-in, skidamo skalpove do cetvrtfinala i uzimamo

a close up of a man 's face with a blue shirt on

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Najveća prepreka za povratak Željka na klupu jeste činjenica i njegovo mišljenje da nekolicina košarkaša ima problem sa njim, te da u takvim uslovima on NE MOŽE DA NASTAVI VOĐENJE EKIPE.

ako je ovako, onda će verovatno rešenje da bude raskid saradnje sa nekolicinom igrača. jer onda ne bi bilo prepreka za vođenje ekipe

33 minutes ago, Milošica said:

@smooth.Op

Jel si ti beše imao Tepića na avataru ili sam prebacio?

Jesam. Dok me Željko nije angažovao da botujem za njega na PPP. fantom