November 28, 2025Nov 28 Ako ne postoje uslovi da Željko nastavi u kkp, razbucati ovu Ostojinu priču u tri lepe.Drobnjaka za SD i nekako nagovoriti Tuomu Isala da se prihvati posla nakon što dobije nogobulj u Memfisu.Ništa treće mi nije prihvatljivo
November 28, 2025Nov 28 Ako Žobradović ostane i, ne daj bože, nastavi se sa ovakvom formom, onda se uprava i Ostoja upravo rešio odgovornost za bilo šta, biće:"Ja sam hteo promene, ali navijači..."
November 28, 2025Nov 28 Zeljko mora da dobije odresene ruke da sam bira igrace i otpusta ih ako mu nisu po volji jer ga ne slusaju.
November 28, 2025Nov 28 Zeljko mora da dobije odresene ruke i kljuceve od kluba da bude glavni. Jedino mozda da mu se ne daju kljucevi od voznog parka
November 28, 2025Nov 28 4 hours ago, Nikodije said:Ne, nego su milioni posledica ludila i emocija, a onda naravno da se to sve pojačava kada ima rezultata i kada su klubovi konkurentni u Evropi.Ovo da kkcz nije veliki evropski klub ti je smešno, dovoljno je da pogledaš rezultate i igrače, pa ćeš videti da jeste.Na kraju, nije ni bitno. Fenerbahče nije bio veliki klub pre 50 godina, danas jeste, Efes nije postojao pre 50 godina, pa je vezao dve titule prvaka Evrope.Razumem tvoju potrebu da se posereš po blizancima u svakoj prilici, ali barem gledaj da to bude potkrepljeno nekim činjenicama umesto proseravanjem.u odnosu na koga je cz veliki klub?pogledaj sastav evroligekoliko je tu timova bez osvojene evrolige, ma bez finala ili makar f4?potpuno je suluda ta prica navijaca cz da joj po svemu mesto u 15ak, 20ak odabranih u evropi, ali eto svi vas mrze jer ste jebiga veliki srbi pravoslavciklub koji u najjacem evropskom takmicenju nikad nista nije uradio, klub koji dolazi iz jedne od najsiromasnijih drzava evrope i klub koji dolazi iz za evropske uslove relativno malog grada, a pored sebe u tom gradu ima klub daleko vece tradicijee: ovo da su milioni posledica ludila i emocija je prosto sramotno u vasem slucajukao ona harperova teza "vucic nije pomogao fk crvena zvezda" Edited November 28, 2025Nov 28 by pbg12345
November 28, 2025Nov 28 3 hours ago, uini said:zar moras biti veliki evropski klub, da bi imao pravo na ludilo i emocije? pitanje je retoricko, naravno da ne moras.uostalom, ima raznih primera u zavisnosti od neke aktuelne situacije.naravno da ne moraali pogleda nikodijevu tezu na koju sam odgovarao prvobitno
November 28, 2025Nov 28 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zeljko mora da dobije odresene ruke da sam bira igrace i otpusta ih ako mu nisu po volji jer ga ne slusaju.#кроностиме
November 28, 2025Nov 28 Mislim da je ovde, sa strane KKP, izbor između toga da se Željko zadrži a sezona pusti niz vodu ili Željko pusti ne bi li se pokušalo neko spasavanje sezone, za koje trenutno nemamo čoveka, a i da imamo upitno je može li se išta uraditi.Najveći kamen spoticanja je činjenica da ako makneš Željka i Savića, tu ostaje Ostoja da donosi neke odluke, a lik je nekompententan, prošli put smo završili sa Vladom Šćepanovićem i Sašom Filipovskim. I mogu da potpišem da je prvo prihvatio Željkov odlazak, pa okrenuo par trenera, svi ga odjebali, i onda osmislio ovaj boldrikovski plan.
November 28, 2025Nov 28 Pa bice ostaje Zeljko, Savic je kriv za sve, Novica umesto njega, Nole je nasa legenda, navijaci u transu..
November 28, 2025Nov 28 @Nikodije e jbg, mislio sam da imas neki argument umesto tih infantilnih forajbg, partizan izmedju svega ostalog ima zoca, pa nek lici ovo sve i na turske serijeko iz zvezde ima i blizu takav status?apsolutno nikoono sa vracanjem teodosica, iako ni on nije nikad pre igrao u zvezdi je npr jako lep momenatposebno kad je mali top uparen sa njimna kraju se topic povredio, teodosic potrosenpartizanu u prvi red pored terena mogu da sednu kicanovic, divac, paspalj, djordjevic, danilovic, vujosevic...a zapravo najmanje se radi o tome da sednu u prvi red i budu vidjenizvezda nema nista ni slicnoto nije nikavo navijacko nadjebavanje nego cinjenicea jedini razlog zasto pominjem je zato sto si ti zvezdu stavio na neki nivo odrzavanja kosarkom zive u srbiji, jer ludilo, jer emocije
November 28, 2025Nov 28 9 minutes ago, pbg12345 said:@Nikodijee jbg, mislio sam da imas neki argument umesto tih infantilnih forajbg, partizan izmedju svega ostalog ima zoca, pa nek lici ovo sve i na turske serijeko iz zvezde ima i blizu takav status?apsolutno nikoono sa vracanjem teodosica, iako ni on nije nikad pre igrao u zvezdi je npr jako lep momenatposebno kad je mali top uparen sa njimna kraju se topic povredio, teodosic potrosenpartizanu u prvi red pored terena mogu da sednu kicanovic, divac, paspalj, djordjevic, danilovic, vujosevic...a zapravo najmanje se radi o tome da sednu u prvi red i budu vidjenizvezda nema nista ni slicnoto nije nikavo navijacko nadjebavanje nego cinjenicea jedini razlog zasto pominjem je zato sto si ti zvezdu stavio na neki nivo odrzavanja kosarkom zive u srbiji, jer ludilo, jer emocijeNe bih imao šta da dodam na ono što sam napisao. Nemam ništa protiv sukoba mišljenja, ali ovo što ti podastireš na topik nije mišljenje već iracionalni animozitet zapakovan u niz besmislica. Sa time ne može da se polemiše, obaška što trolujemo ovaj sveti topik.
November 28, 2025Nov 28 Mozda se vec pisalo, dobio info u kafani danas da je Tajrik saznao da Bruno ima vecu platu, i da zato nije hteo da igra protiv Asvela. Posto kupio toliko prodajem info.
November 28, 2025Nov 28 a na terenu izgledaju kao da su svi do jednog saznali koliku platu ima zeljko...
November 28, 2025Nov 28 52 minutes ago, pbg12345 said:naravno da ne moraali pogleda nikodijevu tezu na koju sam odgovarao prvobitnomožda ću potražiti ali sam svakako replicirao na tvoj citat, sa kojim se ne slažem ( :