November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, Filozof manijak said:Ovoliko naroda se nikad nije skupilo da očisti Ćacilend, znaju se prioriteti u ovom pašaluku Gloginje, tuđ kurac itd.
November 27, 2025Nov 27 Popular Post Just now, Ted said:kamo ti je onaj gifnemoj optužen sam da promovišem kriminal tim gifom
November 27, 2025Nov 27 52 minutes ago, Milošica said:Ma ostaje Željko, šta vam je.Posle onog "oprostajnog pisma"?
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, Frank Pembleton said:Posle onog "oprostajnog pisma"?Svi smo mi labilni, sve nas pucaju demoni.Zajebana priča, i dalje mislim da ne ostaje ali postoji šansa. Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 s leva na desno, Kums, Kowalski, smooth.OP, Milošica i Napadaj.......šetaju forumom bahato nakon što su okačili onaj gif
November 27, 2025Nov 27 59 minutes ago, Milošica said:Ma ostaje Željko, šta vam je.Pa sigurno nije pravio sam sebi ovaj spektakl da bi otišao
November 27, 2025Nov 27 Just now, Nikodije said:Pa sigurno nije pravio sam sebi ovaj spektakl da bi otišaoRiba - Rak, kao AV.I ona što me je otkačila.
November 27, 2025Nov 27 8 minutes ago, Milošica said:Riba - Rak, kao AV.I ona što me je otkačila.Pa jeste Žoc drama queen, ovo isto je radio i kada je bio trener PAO. Treba mu ljubav i obožavanje u nenormalnim količinima, posebno kad je neka kriza. Ako je neko nešto sumnjao sada će morati da zaćuti. Dobro je ovo smislio.