November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Sad je izlazio Ivan PR i zamolio sve okupljenje da se razidju jer skandiranjem ometaju clanove UO. Rekao nam je da gledamo dimnjak do kraja obdanice, pa ako izadje beli dim - ostaje, a ako izadje crno-beli!Pa dobro vam je rekao. Nije sastanak utakmica pa da se dernjate. Zeljko je navikao na buku, ali clanovima UO potrebna je tisina da bi culi svoje misli..
November 28, 2025Nov 28 8 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Sad je izlazio Ivan PR i zamolio sve okupljenje da se razidju jer skandiranjem ometaju clanove UO. Rekao nam je da gledamo dimnjak do kraja obdanice, pa ako izadje beli dim - ostaje, a ako izadje crno-beli!jel si tamo
November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, goofs said:kažu da se neće znati do ujutrojesu normalniAko dodje na trening, dosao je
November 28, 2025Nov 28 Ako Partizan osvoji EL ove sezone biće to najluđa sportska priča ikad Edited November 28, 2025Nov 28 by Mindaugas Žukauskas
November 28, 2025Nov 28 11 minutes ago, goofs said:kažu da se neće znati do ujutrojesu normalniNavodno nije prihvatio al se ostoja nada da ih samo zajebava i da ce doci na trening sutra
November 28, 2025Nov 28 da, vidim da je tipsnslips objavio da je željko potvrdio ostavkuverovatno kupuju vreme da sastave saopštenje i nađu zamenukokoškov mi se nekako crta kao najrealnije rešenje
November 28, 2025Nov 28 Najveća prepreka za povratak Željka na klupu jeste činjenica i njegovo mišljenje da nekolicina košarkaša ima problem sa njim, te da u takvim uslovima on NE MOŽE DA NASTAVI VOĐENJE EKIPE.
November 28, 2025Nov 28 Popular Post Krucijalna pitanja oko Željkovog učinka ovde su zašto je ovakva selekcija tima napravljena, koliko je on bio uključen u to i koliko je mogao bolje sa ovakvim timom. Bojim se da odgovori na sva ta tri pitanja nisu pozitivna po njega. Dovođenje Parkera ne može da prođe bez dovođenja još jednog visokog defanzivno orijentisanog igrača. Apsolutno nije realno da 1 Bonga može da pokrpi sve rupe defanzivno na pozicijama 1-3 i da pritom imamo Džabarija, Osetkovskog i Pokua na 4 niti da je Osetkovski taj koji može na 5 u paru sa bilo kojom četvorkom a da te petorke nemaju def rejting od 130+. I Kalates je u toj konstalaciji snaga morao biti doveden na početku sezone a ne da gasi požar posle Karlikove povrede ali je prvo na vreme morao biti doveden centar ali ne parnjak Tajrika Džonsa nego drugačiji tip igrača. Odbrana od pik en rola kao ubedljivo najmasovnijeg play tipa kojima ekipe završavaju posede u evropskoj košarci nam je svih 5 sezona užasna jer nemamo osoblje pre svega u bekovima za tako nešto pa nije ni čudo što smo najmanje lošu odbranu imali one sezone kada je Exum igrao jedinicu, čovek koji nije jedinica već ima telo trojke maltene. Kako je taj eksperiment nastavio da funkcioniše naredne sezone sa Dozierom, Ponitkom, Aleksom i ekipom ne treba trošiti reči. Mi i prošle i ove sezone imamo najgoru odbranu maltene u EL, bez napada koji iole može da nadomesti takav defanzivni krater. Gde dolazimo? Dolazimo do toga da je ta jedna sezona pristojne odbrane i top napada ipak bila fluke a da je standard ono što smo videli u ostalim sezonama. I ovaj Partizan ima potencijal za jedan od najboljih napada u EL, bar kad je Karlik tu, ali defanzivni potencijal nije nešto što vidim da ova ekipa može da ima u dugom roku. Jednostavno projektovana prva petorka ekipe sa Karlikom, Sterlingom, Bongom, Parkerom i Tajrikom nema defanzivni potencijal a kada Parker igra ovako kako igra onda nema ni napadački potencijal da može da nadoknadi subpar odbranu. Tako da i u najboljem slučaju bez povrede Karlika sa na vreme dovedenim Fernandom koji je za mene uvek bio promašaj i Kalatesom ova ekipa je otpimalno play in ekipa i mnogo bliže tome da ne bude top 10 nego da bude top 6. Dakle, zašto ekipa nije sastavljena na vreme? Zašto je sastavljena netipično stilu igre koji nam je potreban za navjiše domete i koliko je sam Željko odgovoran za tako nešto? Drugi aspekt je aspekt svlačionice koju izgubiš dva puta u tri nepune sezone. Zašto se pravi selekcija tima koji ni u odsutnim trenucima ne pokaže nikakvu borbu, koji nema karaktera toliko da joj ekipe redovno prave seriju od po 20:0 u serijama utakmica, ekipu koja očigledno ne zna gde je pa trenera pusti niz vodu ili misli da može da pusti niz vodu i na kraju dana koji je to trener koji ekipu napadne direktno na konferenciji za novinare i posle toga pojede vuk magarca, ne dese se nikakve sankcije ni za koga iz ekipe niti za trenera nego se čeka da ekipa koja je tad već faktički raspadnuta odreaguje nekako. Mada je to pitanje više za prisloničkog gmaza. Ali, opet kako se i zašto selektuje takva ekipa i ko je odgovoran za to? Na kraju dana, ja sam i dalje stanovišta da nijedan normalan igrač/trener ne treba da radi ovde. I mišljenja sam da je najgora moguća stvar koja je mogla da se desi Željku ova i da je poslednje što je želeo da se ovo dešava sada jer sada će morati da pojede govno do kraja a toliko baš nije zaslužio. Ali ovom narodu ne vredi objašnjavati. U ovoj ćaci zemlji ogorčenog i isfrustriranog naroda gde na mom ne toliko širokom feedu odabranih prijatelja ima bar 20 onih što sam video da jebu mater Željku a tri dana kasnije kače srceparajuće storije, neki čak bili i na aerodromu. Potpuno šizofrena grupacija ljudi koja u startu i nije racionalna jer niko od nas navijača i nije racionalan u tom smislu ali koju je potpuno ubilo u pojam ovih 12 godina Vučićeve vladavine i šiljenju kurca na JSD Partizan. Najbolja moguća solucija za KKP bi bila da je Ostoja još pre nego što je zvanično objavio ostavku okrenuo broj Saleta Đorđevića, namazao dupe vazelinom i rekao jebi me Sale uzmi mi sve, ti si nam jedina nada. Umesto toga ćaci poslušnik je okrenuo Trinkijerija koji ga je takođe odbio i sad je sve kontrola te štete. U svom ograničenom umu naprednjački wanna be revolucionar nije uspeo da skonta da muda za bubrege i sve one gluposti koje je radio sa cenama, toplom vodom i slično može vaskolikoj masi da prodaje samo ako ona ima shining object ispred sebe. Kada idola više nema, ostane samo praznina i ogoli se sve. Mada od sns kadrova ništa drugo i nije moguće očekivati, ovo je ipak njihov neki maksimum.
November 28, 2025Nov 28 10 minutes ago, goofs said:da, vidim da je tipsnslips objavio da je željko potvrdio ostavkuverovatno kupuju vreme da sastave saopštenje i nađu zamenukokoškov mi se nekako crta kao najrealnije rešenjeSta mu to treba u zivotu? Bukvalno najgora trenerska stolica na koju moze da sedne. Coveku je idealno da se vrati u NBA i ponovo radi kao pomocnik..