November 27, 2025Nov 27 ja nikoga ne etiketiram kao zaludjenika, niti mislim da je to lose, vec da prosto ta mantra niko nije veci od kluba nije uvek istinita. sto opet po meni nije ni dobro, ni lose, vec jednostavno jeste
November 27, 2025Nov 27 Just now, uini said:ja nikoga ne etiketiram kao zaludjenika, niti mislim da je to lose, vec da prosto ta mantra niko nije veci od kluba nije uvek istinita. sto opet po meni nije ni dobro, ni lose, vec jednostavno jesteMoja poenta je da ne možeš da porediš kitu i jaja, osim ako nisi iz Novog Sada.
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:izvini, a gde sam ja to rekao da je želimir oteranhoću tačan citatOnda ti je bezveze poredjenje. Ovi klinci sto su bili na aerodromu su bili osnovna kad je Dule palio i zario te sigurno nisu bili svjesni njegovog tjeranja...
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:a kako se to meri uopšte?krojačkim metrom
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:a kako se to meri uopšte?ja koristim onaj metar na razvlacenje. opet sam merio, tacno je :i
November 27, 2025Nov 27 Ovo sa Žocom danas uz cigansku euforiju oko rezultata samo pokazuje da nam je košarka živa i vitalna,trenutno jedini sport koji generiše neko ludilo i emocije koje su potrebne sportu da bi to imalo smisla. Sve oko fudbala je postala ravna linija odavno, Nolo polako privodi kraju karijeru, osim toga nemamo ništa. Edited November 27, 2025Nov 27 by Nikodije
November 27, 2025Nov 27 32 minutes ago, Nikodije said:Deder razvedri se, sve je ovo samo sport, stalno si nešto nadrndan.. Edited November 27, 2025Nov 27 by theanswer
November 27, 2025Nov 27 Blago zemlji u kojoj sport izaziva ovakvu euforiju kod ljudi. To znači da su svi ostali problemi rešeni
November 27, 2025Nov 27 Midl, prestani s patkometrijom. Mnogo se često ponavlja da bi bilo slučajno.Jel umeš normalno da komuniciraš ili svaki drugi post mora da izgleda kao oni degenerični KKP/KKCZ tviter profili?I jel smem imati mišljenje o Kubanskoj krizi ako nisam živeo tada? Edited November 27, 2025Nov 27 by Milošica
November 27, 2025Nov 27 5 minutes ago, MiddleClass said:Onda ti je bezveze poredjenje. Ovi klinci sto su bili na aerodromu su bili osnovna kad je Dule palio i zario te sigurno nisu bili svjesni njegovog tjeranja...3 minutes ago, uini said:ja koristim onaj metar na razvlacenje. opet sam merio, tacno je :idobrotm
November 27, 2025Nov 27 Just now, Filozof manijak said:Blago zemlji u kojoj sport izaziva ovakvu euforiju kod ljudi. To znači da su svi ostali problemi rešeni Niko te ne tera da sediš ceo dan na forumu i čitaš i piskaraš ako smatraš da aktuelni društveni momenat iziskuje isključivo drugačiju vrstu angažmana
November 27, 2025Nov 27 kako ćete dočekati novi Željkov ugovor?mirno i u krugu porodicealkoholidem kod komšije ćacija da mu poželim neštone znam gde ću završiti