November 28, 2025Nov 28 2 minutes ago, Nebojsa said:a na terenu izgledaju kao da su svi do jednog saznali koliku platu ima zeljko...Tacno tako je i bilo. Igraci u fazonu mi rmbacimo, on se dere na nas, pa jos prima vise od nas. It ain't right
November 28, 2025Nov 28 1 hour ago, copkillah said:Izgleda da je odgovor onaj koji je većina želela.Zavisi šta smatraš da želi većina...
November 28, 2025Nov 28 7 minutes ago, Nebojsa said:a na terenu izgledaju kao da su svi do jednog saznali koliku platu ima zeljko...Jbg svestan je bio Ostoja sebe i kakav je zapravo "reformator", te da ga mora platiti mnogo.Nego kako izađe to u javnost pitam se.@Mindaugas ŽukauskasSvaka čast za aktivnost na ulici. Edited November 28, 2025Nov 28 by Milošica
November 28, 2025Nov 28 1 minute ago, Milošica said:Željko trenutnoZnas i kako se taj deo filma zavrsio
November 28, 2025Nov 28 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:It ain't rightI see what you did there Edited November 28, 2025Nov 28 by Valk
November 28, 2025Nov 28 5 hours ago, Filozof manijak said:Nije važno uopšte, samo volim da primenjujem majeutiku na Nikodiju kad odvali glupost.Kad vec volis ne bi bilo lose da naucis.
November 28, 2025Nov 28 Author Hm, ja bi imala mad respect da nas dojebe u stilu ne rade me emotivne ucene, srdacan poyyNecu stici da ispratim, javite mi kakve god da su news, hvala
November 28, 2025Nov 28 6 minutes ago, Midžeta said:Hm, ja bi imala mad respect da nas dojebe u stilu ne rade me emotivne ucene, srdacan poyyNecu stici da ispratim, javite mi kakve god da su news, hvalaUmesto sto svako malo imas mad respects bolje splituj ovu raspravu o Zvezdi jer imam sta da napisem bivsim navijacima KK Dinara Benkovac a ne bih da masiram ovaj topik u ovakvom trenutku. Edited November 28, 2025Nov 28 by harper lee
November 28, 2025Nov 28 4 minutes ago, Midžeta said:Necu stici da ispratim, javite mi kakve god da su news, hvalaVucic se sastao sa Italijanom, dizel pojeftinio 3 dinara, urusio se put kod Kragujevca, Zvezda pobedila Steauu 1:0, vreme oblacno sa susnezicom u visim predelima zemlje.
November 28, 2025Nov 28 13 minutes ago, Midžeta said:Necu stici da ispratim, javite mi kakve god da su news, hvalaSad je izlazio Ivan PR i zamolio sve okupljenje da se razidju jer skandiranjem ometaju clanove UO. Rekao nam je da gledamo dimnjak do kraja obdanice, pa ako izadje beli dim - ostaje, a ako izadje crno-beli!
November 28, 2025Nov 28 Popular Post 21 minutes ago, Midžeta said:Necu stici da ispratim, javite mi kakve god da su news, hvala“Čovek se ubio, pa pobegao!”, "Žrtve ubistava retko pričaju sa policijom", "Udisanje kiseonika povezano je sa ostajanjem u životu", "Statistika pokazuje da ima sve manje tinejdžerskih trudnoća nakon 25. godine", "Kina možda koristi more da sakrije svoje podmornice", "Federalni agenti izvršili raciju u prodavnici pušaka, našli oružje", "Ekskluzivno: Dajana je bila živa satima pre nego što je umrla", "Bube koje lete okolo sa krilima su leteće bube", "Svetska banka kaže da siromašnima treba više novca"