Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Iffe je presao u Makabi..

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ako igraci budu odigrali sa mnogo vise energije i borbenosti, onda znaci da su prodali Zeljka.

Ako budu odigrali kao do sada, onda su prosto kanturina.

Ne znam koliko su navijaci spremni da podrze igrace u prvom slucaju, a opet bez podrske tesko ce i zaigrati bolje. Naprotiv, ocekujem bas mucnu atmosferu, sudeci po komentarima..

upravo tako, situacija je još gora nego što sam mislio, ako je suditi po komentarima, a i upisima na navijačkom forumu. al dobro, nulti je dan, pa će valjda malo i da se izduvaju i smire strasti

recimo da je moguće očekivati da navijači dođu, izvedu nekakav performans ka upravi i igračima i onda odu iz hale. ovo je još i najbolja varijanta

naravno, nisu navijači nekakva jedinstvena grupa, neće sigurno svi da odu, niti će svi da pište, zvižde, psuju ili šta god, ali je verovatno da sama utakmica neće biti baš u fokusu

jasno je da u klubu postoje brojni problemi, a jasno je da Željko ne može biti jedini odgovoran za njih. u ovom pismu koje je objavljeno on je napisao da "preuzima odgovonost za dešavanja od početka sezone", što gospodski gest, u skladu sa ulogom koju je imao, ali ja to tumačim da je preuzeo na sebe krivicu svih, dakle na samo sopstvenu. sad će se tražiti da svoj deo krivice uzmu i ostali

realno, nama će biti potreban nekakav restart, ali još većeg obima nego onaj od pre dve godine. pošto će pored igrača morati da uključi i druge strukture, odnosno upravu

Edited by Ted

21 minutes ago, April said:

Niko nije veći od Partizana. Željku svaka čast - ostavka znači da nas je oslobodio 2,5 miliona za sebe i stručni štab, tako da imamo budžet za sledeći stručni štab.

Ostoja ga je 4 godine pratio koliko je umeo, zamenili smo kompletan roster što nijedan drugi trener nije dobio, sam je birao igrače.

Zanima me kako će mangulica da izađe sledeću tekmu posle svega. Takođe me zanima da li će sledeći trener dozvoliti da Ife ladi jaja u Danskoj, a da se mi krpimo na pleju. Takođe me zanima status Nika Kalatesa koji je najbolju partiju pružio u prvoj tekmi pa posle pao sa celim timom.

Prosto, sutra je novi dan. Imamo 9 dana da pripremimo novo doba KKP,. Mleko je prosuto, ali nije prvi put. Od praznih priča nema ništa, nego od subote na posao.

jbt

fpalm

Željkov ugovor može biti problem samo nekome ko misli da je Ostoja reformator. Zašto - nije teško razmisliti.

S druge strane, kritike usmerene ka selekciji/komunikaciji, a iz toga proizilazi i samoj igri - apsolutno su legitimne.

Edited by Milošica

Ukratko, ovo ništa nije valjalo. Selekcija katastrofa, rezultati katastrofa, i što je najgore, igra užasna. Nijednu jedinu EL tekmu nisu odigrali za prelaznu ocenu, bilo da su pobedili ili ne. Ona protiv Oly je bila verovatno i najbolja, ali i tada je čak i to malo zamaskirano time što je i Oly igrao užasno.

Jabari i Carlick su bili dovoljni da se raspadne sve, a pitanje je i sa Carlickom koliko bi to bilo bolje, dok se nije olomio takođe ni na šta igra nije ličila. Mislim će mi zauvek ostati enigma kako su mogli toliko da plate čoveka koji je fizički ometen, ne debeo, nego bukvalno bogalj u tom kolenu toliko da ima problem da potrči. Navaro je rekao da je najgore pojačanje u istoriji Barselone, a on i ono malo što mu je preostalo je potrošio tamo. Ne bi me čudilo da su se trkali ni sa kim za njegov potpis, kao uostalom i za potpis ostalih rejectova iz EL koje su doveli.

S tim u vezi, šta se dešava sa Savićem, da li je moguće da je taj idalje na svom mestu ?

Ne moze sledeci da dozvoli da Ife ladi jaja jer je Ife u Makabiju valjda.

i da može Ife da zaigra, ne vidim kako bi to doprinelo izlasku iz krize. slično i za Nilikinu, koliko vidim i u Grčkoj se često suši zbog nekih sitnijih povreda, odnosno ne igra puno

misteriozno mi je šta se desilo ove sezone i kako je, da tako kažem, od lošeg krenulo na gore. kad kažem lošeg mislim na EL, ekipa je osvojila abu i kls i sa tog akspekta sve je bilo ok. ali, da se ne lažemo, Željko nije došao da osvaja abe i kls-ove, već je cilj bio povratak u EL i licenca (što je ostvareno) i nekakav prodor kluba na nivo stabilnog evroligaša iz gornjeg doma, te eventualni napad na vrh. ovo je moja pretpostavka, deluje i logično, jer sigurno Željko nije došao da bi tavorio po evroligi i bio pri dnu. on nije takav trener, niti bi se time zadovoljavao, niti bi postigao u životu to što je postgao da su mu ambicije bile na niskom nivou

e sad, na nivou Evrope, od samog početka je bilo klimavo. prvu sezonu je definitivno obeležilo ispadanje od onih Turaka kući. ispadanje ekipe koja je bila viđena da ide do kraja, ispadanje u utakmici na domaćem terenu koja je maltene bila dobijena. druga sezona je bila obeležena povratkom u EL, visokim plasmanom i neverovatnim duelom sa Realom, gde smo bili viđeni na f4, ali ipak nismo prošli. posle toga kreće pad, koji još uvek traje, a ove sezone se i ubrazava. posle Real sezone, dva puta smo bili na plasmanima (11. i 12. mesto) koji su za malo bilo dovoljni za plejin, a ove sezone i to deluje kao nedostižno (za sada, da se ne predajemo u sred sezone)

neki zajednički imenilac svega ovoga po Evropi jeste da smo vazda bili bilzu nečega i ni jednom nismo dohvatili ništa. uvek je nešto malo falilo, da Aleksa položi a ne da kuca, da ne izgubimo kući neke tekme gde smo bili favoriti, da ovo, da ono. sve to je nužno moralo da stvori nekakvu frustraciju, možda gubitak vere u sebe, pa kad je i ova sezona krenula klimavo, doživeli smo eskalaciju i raspad ekipe u sred sezone

očigledno je da je potreban novi projekat i ciklus i nekakav fresh start, ako kanimo da pređemo tu baksuznu liniju i promenimo reputaciju kluba koji je uvek blizu nekog rezultatskog cilja ali ga, iz raznih razloga, nekako nikada ne ostvari

Edited by Ted

24 minutes ago, Ted said:

očigledno je da je potreban novi projekat i ciklus i nekakav fresh start, ako kanimo da pređemo tu baksuznu liniju i promenimo reputaciju kluba koji je uvek blizu nekog rezultatskog cilja ali ga, iz raznih razloga, nekako nikada ne ostvari

Novi projekat? Ciklus?

Dakle moj poslednji post ovde.

Jel vi znate ko je i sta je Alta Banka? Jel znate koje su to pare? Kako se doslo do njih i kako se i dalje dolazi?

Za KKP - od cega novi start? Slovenija i Hrvatska nemaju a ova upisana raspala smradikalska srVia da ima za fresh start cega - Partizana? Oni (ova vlast) ulazu najkriminalnije pare u sport, peru ih i kradu SAMO da umire stado i da kradu od drzave dok se ista zaduzuje... shvatite to....

Ja stvarno ne znam gde vi zivite....

GLTA

IMG_0310.jpeg

glupe su efeslije što ga škartiraju & bilo bi stravinsky dugoročno za partizan da ga dovedete ali se plašim da biste ga ekspresno potrošili, previše je tu bagaža u ovom trenutku a on nije trener koji je idealan za podilaženje tipičnom srbskom navijaču, ranije poznatom kao sfrj.

Kokoskov ima tacno harizmu lika Dordza Klunija iz Up in the air...

3 minutes ago, Nebojsa said:

Kluni je barem opalio Farmigu, pravda za Dzordza.

Đorđe Klunje je jebo sve, čuj Farmigu, whoever the fuck that is

25 minutes ago, Nebojsa said:

Realno loše rešenje za Ostoju koji bi sada da pokrije stvari slatkorečivim Trinkijem ili legendom Saletom(da li sme?).

Slažem se sa uinijem da vam je Kokoškov najbolja opcija na duže staze.

Edited by Milošica

Nešto razmišljam, Karaičić bi mogao da uleti s obzirom na situaciju i činjenicu da sigurno ima kredit kod navijača, avanti popolo fazon. Privremeno, do Španca 🤪 Ja lično bih voleo Trinkija, al bila bi baš fora da uleti Karaičić i pokida 🥰