November 27, 2025Nov 27 Jeste Trinki i demagog i uvlakac realno, antipatican je do jaja s tim manipulacijama. Sve kao fino ici mici pici a onda se dere fucking midget na daj mautu kad je uzeo da ga puni kevin panterMozda Avdalovic u vatru, sta ima veze
November 27, 2025Nov 27 11 minutes ago, johan nagel said:Чек нисам у току, значи званична верзија васколиког гробарства је да су играчи бушили Жоца по налогу Остоје, а овај по налогу Жвалавог јер му смета јак Партизан..ne znam odakle si to zaključio
November 27, 2025Nov 27 Nesto razmisljam - a da probamo opet sa trenerom pocetnikom?Cenim da bi trening kod Novice u pocetku izgledao
November 27, 2025Nov 27 11 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Niđe veze ovo ŠtimčevoNije niđe veze, jeste malo prizemno, ne mnogo akademski, i naravno veoma strastveno jer mu trenutno država brani ustavom zagarantovana prava, ali ok izjava.
November 27, 2025Nov 27 Granični EK trenerSVID_20251127_115412_1~6.mp4 Edited November 27, 2025Nov 27 by Mindaugas Žukauskas
November 27, 2025Nov 27 Ne mogu da se setim da li je neko vec kacio ovde, no i da jeste, nije zgoreg podsetiti se:https://twitter-thread.com/t/1982099566515138686Cini mi se da je to otprilike i sustina nase trenutne price.Sto se tice Zeljka i Savica - njih dvojica su apsolutno najodgovorniji za sportske rezultate - Ostoja nije bio taj koji je birao, trenirao i vodio igrace. Prva dvojica jednostavno nisu (od)radila svoj posao u skladu s ocekivanjima (da ne kazem da su prilicno podbacili). Da li su ta ocekivanja i postavljeni ciljevi bili realni, i da li je budzet od 25m stvaran ili samo jedna velika sarena laza, su pitanja na cije odgovore cemo vrlo vrv morati jos malo da sacekamo.
November 27, 2025Nov 27 Popular Post Navijači Partizana su većinski imbecili kao uostalom i većina ljudi u ovoj državi.
November 27, 2025Nov 27 33 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Mica sumira ono kako vecina navijaca po komentarima vidi situaciju:NOVA portalMića Berić besan: "Ne može ovako Željko da ode, da mu se...Košarkašku javnost je ostavila u šoku odluka Željka Obradovića da napusti klupu Partizana.Oglasio se i StimacKo god da dodje, bice docekan na noz jer je odlucio da saradjuje sa onim koji je oterao Zeljka..Berić i Štimac taman imaju taj IQ kao prosečni navijač. Dobra strana je neka mala šteta koju nanose ćaci populaciji, loša što se realno antagonizuje odnos ka igračima i što će taj koji dođe na mesto trenera izvesno biti viđen kao deo tog zločinačkog Prislonica Shuffle-a.
November 27, 2025Nov 27 Popular Post 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:ne znam odakle si to zaključioПа по масовним коментарима типа отерали Жоца, видеће они, бојкот, јебати матер играчима и свима и слично. Капирам да су то интернет ратници, али прелиће се добар део тога и у халу бојим се.Мислим ко је тачно отерао Жоца, човек је имао све могуће услове, нестваран буџет, слободу да формира тим какав жели, да га расформира и формира опет, безрезервну подршку и када би свако други био педалиран увелико. Није споран његов утицај ван терена, помогао је на разне начине да до толиког хајпа уопште и дође, да продајемо сезонске по тој цени, да добијемо трогодишњи уговор са Евролигом итд.Али није ишло једноставно и достојанствено се повукао не желећи да буде терет, јер је јасно да отказ не би добио никад. Безвезе се све завршило али хвала на свему, велики си, највећи, и терамо даље.. Edited November 27, 2025Nov 27 by johan nagel Тајпо
November 27, 2025Nov 27 Just now, theanswer said:Navijači Partizana su većinski imbecili kao uostalom i većina ljudi u ovoj državi.Ej, bre....
November 27, 2025Nov 27 2 minutes ago, johan nagel said:Али није ишло једноставно и достојанствено се повукао не желећи да буде терет, јер је јасно да отказ не би добио никад. Безвезе се све завршило али хвала на свему, велики си, највећи, и терамо даље..jbg. sinoć sam mislio da nije moralo ovako da se završi, onda sam se setio da je čovek lagano sebe odjavio od reprezentacije i evropskog zlata zbog partizanajbg. boli
November 27, 2025Nov 27 Ма океј боли, капирам емоционални фактор свега овога, многе је погодило што се све овако завршило, али баш толика хистерија која се подигла диљем интернета је тотално ненормална.
November 27, 2025Nov 27 što se mene tiče ja sam zahvalan Željku što se uopšte vratio u kkp i omogućio nam prečicu do EL i da se klub statusno podigne na mnogo veći nivo. šteta je što rezultati i igre u EL nisu ispratili ovu priču, a kad je već tako, rastanak je bio neminovan u nekom trenutkute priče kako je mator i kako je samo ovde mogao da radi, mislim da su teška glupost. čovek nit je egzistencijalno urožen, ima vrhunsku reputaciju i autoritet, mogao je da radi u nekoj drugog sredini. koja bi, po definiciji, za njega bila lakša u smislu zanata i posla i okolnosti pod koima radinjegova odluka je bila da dođe, njegova je i da ode. veliki broj navijača koje znam bili su u fazonu da treba da ostane dokle god želi. na kraju krajeva tako je i bilo, pošto se povukao svojom voljom. ali, kako vidim, masovno se ne prihvata da je to bio volljni odlazak, već se kosntruiše da je to bila neka vrsta prinude i pronalaze se krivci. šta ja znam, ljudi su verovatno misli da će da ostane još 5 do 10 godina, pre no što se povuče u penzijuiskreno, meni Željko ne deluje kao lik koji će da se obazire mnogo na to dal neko misli da treba da dođe ili ode. odluke donosi samostalno pošto je tako u mogućnosti. tako je bilo i prilikom odluke o odlasku
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:jbg. sinoć sam mislio da nije moralo ovako da se završi, onda sam se setio da je čovek lagano sebe odjavio od reprezentacije i evropskog zlata zbog partizanajbg. boliMeni ovaj argument nije baš najjasniji. Odričes se učešća u jednom takmičenju u poodmaklim igračkim godinama zarad šanse da bez ikakvog iskustva vodiš jedan od najboljih timova u Evropi i tako pocnes trenersku karijeru koja može da traje još x godina. Na zahtev Kićanovića, a sa profom na klupi. Mislim zašto se o tome priča kao da je to nekakva golema Željkova žrtva, a ne logičan potez što se tiče karijere i budućnosti? Ajde pls, ako može bez lincovanja
November 27, 2025Nov 27 4 minutes ago, johan nagel said:Ма океј боли, капирам емоционални фактор свега овога, многе је погодило што се све овако завршило, али баш толика хистерија која се подигла диљем интернета је тотално ненормална.Pa taj emocionalni faktor i generiše sve ovo iz druge polovine rečenice. Odvratan je navijački fanatizam po svakom osnovu.