November 26, 2025Nov 26 Očekujem intenzivne prozivke Ostoja, Ostoja, šipuracq Ostoja... A i postrojavanje igrača nakon utakmica...
November 26, 2025Nov 26 deo sa igračiima bi trebao da hendla novi trener. ne verujem da bi npr. Sale dozvolio bilo kakvo izdrkavanje nad igračima, a mogao bi da ih zaštiti svojim autoritetomviše komentarišem imajući u vidu navijački forum, gde je situacija bezmalo kao da je neko umro. kao neki indikator šta bi evetualno moglo da se dešava na tribinama
November 26, 2025Nov 26 ...takođe očekujem i da Arenu prestanu da posećuju instagram navijači/navijačice, a oni što ostanu da istinski navijaju za klub.Tako da možemo i u Pionir da se vratimo, da bude puna hala i da gori sve, kao nekad.
November 26, 2025Nov 26 11 minutes ago, Ted said:nisam ni ja bio u hali dugo.....tako da nemam uvid sa te stranemislio sam na prihvatanje da je Željko otišao svojom voljom. u smislu da će se tražiti još nečija glava, odnosno Ostojina, figurativno, naravno. a da će u tom procesu i igrači da budu predmet obrade, kao potencijalni sukrivci za Željkov odlazakja se nadam da tako neće bitiOstoja je vec na udaru prozivki, toga ce biti i u hali zestoko. Pun X komentara kako nece ostati upamcen kao neko ko je vratio Zeljka u Partizan, vec kao neko ko je dozvolio da ode..
November 26, 2025Nov 26 4 minutes ago, stajebrebilo said:...takođe očekujem i da Arenu prestanu da posećuju instagram navijači/navijačice, a oni što ostanu da istinski navijaju za klub.Tako da možemo i u Pionir da se vratimo, da bude puna hala i da gori sve, kao nekad.Ej daj Bože I Kimi na šipku
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Ostoja je vec na udaru prozivki, toga ce biti i u hali zestoko. Pun X komentara kako nece ostati upamcen kao neko ko je vratio Zeljka u Partizan, vec kao neko ko je dozvolio da ode..Aferim. I pozicija sportskog direktora bi morala pod lupu i analizu koliko juce.
November 26, 2025Nov 26 2 minutes ago, lord_s said:Aferim. I pozicija sportskog direktora bi morala pod lupu i analizu koliko juce.Pa sigurno, nije Zeljko dovodio igrace nego Zoki..
November 26, 2025Nov 26 6 minutes ago, stajebrebilo said:Očekujem intenzivne prozivke Ostoja, Ostoja, šipuracq Ostoja...A i postrojavanje igrača nakon utakmica...Ne verujem, nije Ostoja smenio Željka, sam je doneo tu odluku. Ostoji se može svašta zameriti, ali ne i odlazak trenera.Što se tiče naslednika, videćemo na osnovu toga kakve su nam ambicije u nastavku sezone. Voleo bih da vidim Saleta ili Trinkijerija, mada mi ni jedna ni druga opcije ne izgleda realno. Čuo sam negde da se pominje Pera Božić.
November 26, 2025Nov 26 Imamo ideju/zelju/ambicije da probamo i dalje da se takmicimo i spasavamo sezonu - Trinki ili Salo jedini imaju smisla. Ako bilo ko drugi dodje (a da ne spada u kategoriju proverenih EL trenera) - mozemo komotno da radimo (ponovo) rebuild. Edited November 26, 2025Nov 26 by lord_s
November 26, 2025Nov 26 6 minutes ago, Ted said:nisam ni ja bio u hali dugo.....tako da nemam uvid sa te stranemislio sam na prihvatanje da je Željko otišao svojom voljom. u smislu da će se tražiti još nečija glava, odnosno Ostojina, figurativno, naravno. a da će u tom procesu i igrači da budu predmet obrade, kao potencijalni sukrivci za Željkov odlazakja se nadam da tako neće bitiДефинитивно има оних који би упрли прст у играче (тренутне, прошлогодишње и оне пре њих) да нису обрађивали информације како доликује и да једини сносе кривицу, али капирам да су ипак у мањини.С Лимаром је од старта шизофрена ситуација, где га неки баш не воле, неки га толеришу а неки су га чак и прихватили (и поред тога што је снс ђилкош) јер се сећају где смо били пре него што је он узјахао.Дакле турбулентан однос који је сада вероватно додатно покварен али пушикурацостојатм је нешто што се спорадично чује у хали и иначе и не би било ништа ново, не видим сценарио у којем се баш цела хала окреће против њега, мада ко зна можда грешим, опет кажем немам неки посебан увид у расположење масе у хали сем онако индиректно што ми пренесу.
November 26, 2025Nov 26 2 hours ago, Kreator said:Ja sam kapirao još juče da je već rešio.Iskreno mi nije jasno zašto bi bilo bolje da je ostao, vidim da ima dosta komentara na tu temu. Kapiram šta je sve doneo klubu u ovom mandatu, ali ponavlja se ista situacija sa timom i rezultatima. Jedino logično rešenje je razlaz, alternativa je bila da se nadamo da se sve ovo neće ponoviti po treći put tamo 2027.
November 26, 2025Nov 26 Ostojin sin se na insta zahvaljuje Zeljku i poziva da se ujedine navijaci Kkp hahahahahaha idi bre u pm pa na sta lici ova sprdacina od kvazidrzavice ispisana....
November 26, 2025Nov 26 Dosta igrača bivših i sadašnjih se pozdravlja sa Željkom.Ali našao se i Tristan da likuje...