Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Očekujem intenzivne prozivke Ostoja, Ostoja, šipuracq Ostoja...

A i postrojavanje igrača nakon utakmica...

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

deo sa igračiima bi trebao da hendla novi trener. ne verujem da bi npr. Sale dozvolio bilo kakvo izdrkavanje nad igračima, a mogao bi da ih zaštiti svojim autoritetom

više komentarišem imajući u vidu navijački forum, gde je situacija bezmalo kao da je neko umro. kao neki indikator šta bi evetualno moglo da se dešava na tribinama

• Author

Daj Karaičića dizginemo

...takođe očekujem i da Arenu prestanu da posećuju instagram navijači/navijačice, a oni što ostanu da istinski navijaju za klub.

Tako da možemo i u Pionir da se vratimo, da bude puna hala i da gori sve, kao nekad.

11 minutes ago, Ted said:

nisam ni ja bio u hali dugo.....tako da nemam uvid sa te strane

mislio sam na prihvatanje da je Željko otišao svojom voljom. u smislu da će se tražiti još nečija glava, odnosno Ostojina, figurativno, naravno. a da će u tom procesu i igrači da budu predmet obrade, kao potencijalni sukrivci za Željkov odlazak

ja se nadam da tako neće biti

Ostoja je vec na udaru prozivki, toga ce biti i u hali zestoko. Pun X komentara kako nece ostati upamcen kao neko ko je vratio Zeljka u Partizan, vec kao neko ko je dozvolio da ode..

4 minutes ago, stajebrebilo said:

...takođe očekujem i da Arenu prestanu da posećuju instagram navijači/navijačice, a oni što ostanu da istinski navijaju za klub.

Tako da možemo i u Pionir da se vratimo, da bude puna hala i da gori sve, kao nekad.

Ej daj Bože

I Kimi na šipku wub

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Ostoja je vec na udaru prozivki, toga ce biti i u hali zestoko. Pun X komentara kako nece ostati upamcen kao neko ko je vratio Zeljka u Partizan, vec kao neko ko je dozvolio da ode..

Aferim. I pozicija sportskog direktora bi morala pod lupu i analizu koliko juce.

2 minutes ago, lord_s said:

Aferim. I pozicija sportskog direktora bi morala pod lupu i analizu koliko juce.

Pa sigurno, nije Zeljko dovodio igrace nego Zoki..

6 minutes ago, stajebrebilo said:

Očekujem intenzivne prozivke Ostoja, Ostoja, šipuracq Ostoja...

A i postrojavanje igrača nakon utakmica...

Ne verujem, nije Ostoja smenio Željka, sam je doneo tu odluku. Ostoji se može svašta zameriti, ali ne i odlazak trenera.

Što se tiče naslednika, videćemo na osnovu toga kakve su nam ambicije u nastavku sezone. Voleo bih da vidim Saleta ili Trinkijerija, mada mi ni jedna ni druga opcije ne izgleda realno. Čuo sam negde da se pominje Pera Božić.

Ostoja nece smeti da se pojavi u hali u naredno vreme. Bes je ogroman..

Imamo ideju/zelju/ambicije da probamo i dalje da se takmicimo i spasavamo sezonu - Trinki ili Salo jedini imaju smisla. Ako bilo ko drugi dodje (a da ne spada u kategoriju proverenih EL trenera) - mozemo komotno da radimo (ponovo) rebuild.

Edited by lord_s

6 minutes ago, Ted said:

nisam ni ja bio u hali dugo.....tako da nemam uvid sa te strane

mislio sam na prihvatanje da je Željko otišao svojom voljom. u smislu da će se tražiti još nečija glava, odnosno Ostojina, figurativno, naravno. a da će u tom procesu i igrači da budu predmet obrade, kao potencijalni sukrivci za Željkov odlazak

ja se nadam da tako neće biti

Дефинитивно има оних који би упрли прст у играче (тренутне, прошлогодишње и оне пре њих) да нису обрађивали информације како доликује и да једини сносе кривицу, али капирам да су ипак у мањини.

С Лимаром је од старта шизофрена ситуација, где га неки баш не воле, неки га толеришу а неки су га чак и прихватили (и поред тога што је снс ђилкош) јер се сећају где смо били пре него што је он узјахао.

Дакле турбулентан однос који је сада вероватно додатно покварен али пушикурацостојатм је нешто што се спорадично чује у хали и иначе и не би било ништа ново, не видим сценарио у којем се баш цела хала окреће против њега, мада ко зна можда грешим, опет кажем немам неки посебан увид у расположење масе у хали сем онако индиректно што ми пренесу.

2 hours ago, Kreator said:

IMG_20251125_215640.jpg

Ja sam kapirao još juče da je već rešio.

Iskreno mi nije jasno zašto bi bilo bolje da je ostao, vidim da ima dosta komentara na tu temu. Kapiram šta je sve doneo klubu u ovom mandatu, ali ponavlja se ista situacija sa timom i rezultatima. Jedino logično rešenje je razlaz, alternativa je bila da se nadamo da se sve ovo neće ponoviti po treći put tamo 2027.

Ostojin sin se na insta zahvaljuje Zeljku i poziva da se ujedine navijaci Kkp hahahahahaha idi bre u pm pa na sta lici ova sprdacina od kvazidrzavice ispisana....

Dosta igrača bivših i sadašnjih se pozdravlja sa Željkom.

Ali našao se i Tristan da likuje...