November 27, 2025Nov 27 27 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Da je Mica predsednik kluba, ne bi dosli u situaciju da se tera legenda kluba, pa posle moli da se vrati..Mića je bio VD predsednik, kad je formalni predsednik bila ona Šarićeva mašina za pranje love..
November 27, 2025Nov 27 9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Odbijena ostavkahttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/celnici-partizan-mozzart-beta-jednoglasni-odbijena-ostavka-zeljka-obradovica/529293
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, uini said:iz kog tačno razloga smatraš da zoki savić donese pojačanja i kaže željku, ima da ti se svidesigurno donese neku listu u odnosu na ono što željko traži & sigurno igrači vagaju gde će imati više usagea i minuta, kao što čujemo jutros da je barcokas rekao kako butler nije hteo u oly, već u zvezdu - ali željko je birao svakog igrača kojeg ste imali, nemam dilemu u toJasno je da Željko aminuje ali u toj listi jeništa manji problem. Njegova lista su očigledno konekcije u Barseloni (jednom je upalilo kad je dovukao Exuma tako što ga je prvi zapljunuo, a sad su se po istom principu zaleteli na Jabaria) i blank list za centra dok se ne pojavi neki reject . Sa njegove liste su se izabrali ti igrači tako da ne vidim zaista po kom modelu taj nije neodgovoran. Ali ova ćaci sednica je neki novi level bukvalno
November 27, 2025Nov 27 Zamišljam Zokija kako po sletanju u Barselonu izlazi iz aerodromske zgrade i kao Kevin Spejsi u Dežurnim krivcima kreće da ispravlja hod i onaj svoj krivi kuk..
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, Scouser said:Jasno je da Željko aminuje ali u toj listi jeništa manji problem. Njegova lista su očigledno konekcije u Barseloni (jednom je upalilo kad je dovukao Exuma tako što ga je prvi zapljunuo, a sad su se po istom principu zaleteli na Jabaria) i blank list za centra dok se ne pojavi neki reject . Sa njegove liste su se izabrali ti igrači tako da ne vidim zaista po kom modelu taj nije neodgovoran.čekaj sekund, hajde da pretpostavimo da je to savićeva lista & da zanemarimo kako je većina notable pojačanja u ovih 4-5 godina, dođla na osnovu onoga što su igrali u nba ligi - jel' misliš da bi željko, sa svojim iskustvom, konekcijama, ljudima diljem evrope - bio nezadovoljan savićevim poslom i uz svest da su budžeti za igrače bliže neograničenim a kamo za zaposlene kojima treba platiti 300k eur godišnje, ako su neki mamojeb-skauti - ne bi pozvao 3x osobe, koje bi mu dale minimum x9 dobrih opcija da paralelno rade na listi.ja mislim da bi željko to uradio iz momenta, jer je ovde usput i emotivno involviran, nije kao da je samo njegova reputacija na kocki, a ona sama nije mala.
November 27, 2025Nov 27 18 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Odbijena ostavkahttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/celnici-partizan-mozzart-beta-jednoglasni-odbijena-ostavka-zeljka-obradovica/529293Radni naslov sednice"Možeš reći da je svemu kraj..."
November 27, 2025Nov 27 8 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Zamišljam Zokija kako po sletanju u Barselonu izlazi iz aerodromske zgrade i kao Kevin Spejsi u Dežurnim krivcima kreće da ispravlja hod i onaj svoj krivi kuk..može i ovako Edited November 27, 2025Nov 27 by Ted
November 27, 2025Nov 27 Popular Post Bilo bi zabavno da ostane pa da izgubimo od Bajerna, Zalgirisa, a zasto da ne i od Zvezde. Mislim, nekom drugom bi to bilo zabavno, nama sigurno ne bi
November 27, 2025Nov 27 5 minutes ago, Choda said:Zar nije Zeljko isto tako u Feneru dao ostavku pa posle osvojio EL?Znači u tome je caka
November 27, 2025Nov 27 6 minutes ago, Choda said:Zar nije Zeljko isto tako u Feneru dao ostavku pa posle osvojio EL?Nije to bilo tada javno, prepričavalo se posle, on i predsednik Fenera pričali posle nekog poraza..
November 27, 2025Nov 27 6 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Nije to bilo tada javno, prepričavalo se posle, on i predsednik Fenera pričali posle nekog poraza..možda su, prema ostojinoj najavi i pričali privatno, pa željko bio u fazonu zbogom kikindo– Ne želim da komentarišem oscilacije u igri jer nisam dovoljno košarkaški stručan da prepoznam šta je tačno problem u vezi sa tim. O tome ću razgovarati sa našim stručnim štabom sledeće nedelje – rekao je Ostoja Mijailović.Partizan je pred start sezone zacrtao tri cilja.– S početka sezone sam rekao koja su naša tri cilja. Jedan od tri je disciplina u ekipi, očigledno se taj cilj ne ostvaruje… Takođe ćemo o tome razgovarati. Juče u toku dana je svima u klubu isplaćena redovna plata, klub je likvidan i plaća svoje obaveze na vreme, to je posao uprave – istakao je Mijailović.Govorio je Mijailović i o statusu Željka Obradovića.– Željko Obradović će uvek imati moje povrenje, dok sam ja ili on u klubu. Padovi i loši rezultati su mogući tokom jedne sezone, isto kao što je moguć dobar rezultat. Ja mislim da sve imamo što nam je potrebno da budemo bolji, očekujem da krenemo da pobeđujemo.Šta dalje?– Planiram da povučem potez u narednom periodu, o tome ću razgovarati sa svojim saradnicima, a ne sa medijima.
November 27, 2025Nov 27 8 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Nije to bilo tada javno, prepričavalo se posle, on i predsednik Fenera pričali posle nekog poraza..samo jer nije bio toliki uticaj soc mrežaponudio(dao) je ostavku, posle pričao sa predesednikom fenera i po povratku u istanbul potpisao novi trogodišnji(četvorogodišnji) ugovor