November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, *edited by mod said:Dosta igrača bivših i sadašnjih se pozdravlja sa Željkom.Ali našao se i Tristan da likuje...Ali kad citas oprastanja od sadasnjih igraca. Pa da ste igrali ono sto je trener trazio, ne bi mu se zahvaljivali sada. Vidim po komentarima medju navijacima dilema da li da svi bojkotuju utakmice do daljeg ili da svi docekaju igrace i Ostoju sa zvizducima sto su oterali Zeljka..
November 26, 2025Nov 26 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Tristan, stara kesetina.On se najviše napatio. Oteli ga sa pozicije startera u Realu, naterali na klupu u Partizanu i posle ga prosledili da završi karijeru u Gdanjsku....Bukvalno poslednji igrač koji može da se požali.
November 26, 2025Nov 26 11 minutes ago, Bogotac said:a sterling braun sa instagrama?uh...Šta je napisao?
November 26, 2025Nov 26 11 minutes ago, Bogotac said:a sterling braun sa instagrama?uh...To ne znam da li je pravo ili ne pa ne bi da komentarišem. Generalno ni Sterling nema za šta da se žali, prvi je dobio povišicu i novi ugovor prošle sezone a i ove ima minutažu.
November 26, 2025Nov 26 Šta Sterling, ima dva storyja na instagramu, na jednom kaže da je naučio puno od Željka, a drugi je partizanova zahvalnica Željku
November 26, 2025Nov 26 4 hours ago, johan nagel said:Ово око наследника ја баш не видим тако, а ни оно често помињано да не би играли евролигу без Жељка на клупи, с чиме се јелте такође не слажем, посебно у време егзодуса руских клубова, али ајде то је друга прича.Уопштено наратив који се неретко креира да људи долазе на утакмице због Жоца је по мени бесмислен, јесте он подигао хајп (и пропратне ствари) на виши ниво али овај клуб је генерално мезимац југословенскогтм спортског друштва деценијама уназад, људи га воле и везани су за њега још од хале спортова осамдесетих, чувене '92, Дулетове (многима и омиљене) ере.. Дакле пунили су Арену много пута пре доласка Жељка, па између осталог и на утакмицама еврокупа под вођством помињаног Тринкијерија.Ко год да буде тренер немам ни најмању сумњу да ће имати максималну подршку од старта, а посебно ако то буде неко ко је на овај или онај начин, мање или више прирастао за срце навијачима. Чак не мислим ни да је позиција новог тренера толико лоша, јер овај тим горе од тренутног не може, сезона је у неку руку изгубљена, дакле не можеш пуно да засереш а можеш потенцијално да добијеш доста.Ja bas mislim da si ti u pravu i da je Zeljko verovatno napravio uslugu sa tajmingom ako su stvari izmedju njega i igraca otisle predaleko. Da li bi to bio Trinkijeri ( dugorocno vrv najbolja opcija ), Sasa Djordjevic ( harizmom, autoritetom i omiljenoscu kod vas bi mogao da bude dobra sok terapija, ali na duge staze mu fali trenerskog skilla ) ili neko treci, ali vam ide na ruku nesto laksi raspored u narednih par kola gde konacno mozete imati neke pobede. Bajern, Virtus i Makabi def morate dobiti kuci, s nama ce biti krljanje ( svi znamo da u derbiju ume dobiti underdog ), jedino protiv Zalgirisa tamo vrv sledi poraz. Koliko god vam ovi igraci sa pravom isli na kurac, nije Partizan ovakva kanturina individualno, morace kad tad da proigra.
November 26, 2025Nov 26 Tuzno da se zavrsilo ovako. Sumnjam da cu imati snage da pratim sktuaciju neko vreme.
November 26, 2025Nov 26 Author Sad gledam, ispade da sam bila na Želimirovoj poslednjoj utakmici u Areni
November 26, 2025Nov 26 26 minutes ago, Arthur Kirkland said:Ja bas mislim da si ti u pravu i da je Zeljko verovatno napravio uslugu sa tajmingom ako su stvari izmedju njega i igraca otisle predaleko. Da li bi to bio Trinkijeri ( dugorocno vrv najbolja opcija ), Sasa Djordjevic ( harizmom, autoritetom i omiljenoscu kod vas bi mogao da bude dobra sok terapija, ali na duge staze mu fali trenerskog skilla ) ili neko treci, ali vam ide na ruku nesto laksi raspored u narednih par kola gde konacno mozete imati neke pobede. Bajern, Virtus i Makabi def morate dobiti kuci, s nama ce biti krljanje ( svi znamo da u derbiju ume dobiti underdog ), jedino protiv Zalgirisa tamo vrv sledi poraz. Koliko god vam ovi igraci sa pravom isli na kurac, nije Partizan ovakva kanturina individualno, morace kad tad da proigra.Ako igraci budu odigrali sa mnogo vise energije i borbenosti, onda znaci da su prodali Zeljka.Ako budu odigrali kao do sada, onda su prosto kanturina.Ne znam koliko su navijaci spremni da podrze igrace u prvom slucaju, a opet bez podrske tesko ce i zaigrati bolje. Naprotiv, ocekujem bas mucnu atmosferu, sudeci po komentarima..
November 26, 2025Nov 26 Author 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:to ga je dotukloPreuzimam svoj deo odgovornosti, apsolutno
November 26, 2025Nov 26 Niko nije veći od Partizana. Željku svaka čast - ostavka znači da nas je oslobodio 2,5 miliona za sebe i stručni štab, tako da imamo budžet za sledeći stručni štab.Ostoja ga je 4 godine pratio koliko je umeo, zamenili smo kompletan roster što nijedan drugi trener nije dobio, sam je birao igrače.Zanima me kako će mangulica da izađe sledeću tekmu posle svega. Takođe me zanima da li će sledeći trener dozvoliti da Ife ladi jaja u Danskoj, a da se mi krpimo na pleju. Takođe me zanima status Nika Kalatesa koji je najbolju partiju pružio u prvoj tekmi pa posle pao sa celim timom.Prosto, sutra je novi dan. Imamo 9 dana da pripremimo novo doba KKP,. Mleko je prosuto, ali nije prvi put. Od praznih priča nema ništa, nego od subote na posao.