November 26, 2025Nov 26 14 minutes ago, Milošica said:A kod nas nije ako smo želeli da ostane?Kako da ti kažem, ali ja nisam navijao za PAO i Fener, nego za Partizan.Naravno da jeste. I apsolutno razumem i Vas koji želite da on ostane, sve ok. Forum je, imamo svoja mišljenja, tu smo zbog diskutovanja.
November 26, 2025Nov 26 15 minutes ago, harper lee said:Kako ja to vidim, najbolji scenario je bio da Zeljko, ako vec vise nije mogao, izabere naslednika na klupi i pomeri se na neko mesto savetnika, sportskog direktora ili tako nesto. Uzeti sada ovu ekipu koja je zasrala sve sto je mogla i voditi je pred navijacima za koje je Zeljko bog kosarke a da on na neki nacin ne ostane u klubu i aminuje zamenu moze samo lud covek. Verujem da je Ostoja vec u Atini na kolenima ali ako je ovaj doneo odluku tesko ce ici preko svoje reci. Videli smo od 2005 naovamo da on moze sebi da dozvoli luksuz da drzi do svoje reci, tim pre sto je sada 20 godina stariji i nema vise nista nikom da dokazuje.Bas nezgodna situacija ali nije neocekivana. Znalo se od prvog dana da ce sa Zeljkom biti ili Final Four ili fijasko iz kojeg je muka iscupati se. Niti je on trener koji se zadovoljava prosekom, niti su ocekivanja navijaca od njega bila skromna. U interesu Partizana je da potencijalni naslednik, ko god on to bio, dobije maksimalnu podrsku i par slikanja sa nasmejanim Obradovicem kako bi izgledalo da je on podrzao tranziciju. Drugacije bi dolazak na klupu Partizana bio ozbiljan avanturizam i za Trinkijerija i za bilo kog drugog.Ово око наследника ја баш не видим тако, а ни оно често помињано да не би играли евролигу без Жељка на клупи, с чиме се јелте такође не слажем, посебно у време егзодуса руских клубова, али ајде то је друга прича.Уопштено наратив који се неретко креира да људи долазе на утакмице због Жоца је по мени бесмислен, јесте он подигао хајп (и пропратне ствари) на виши ниво али овај клуб је генерално мезимац југословенскогтм спортског друштва деценијама уназад, људи га воле и везани су за њега још од хале спортова осамдесетих, чувене '92, Дулетове (многима и омиљене) ере.. Дакле пунили су Арену много пута пре доласка Жељка, па између осталог и на утакмицама еврокупа под вођством помињаног Тринкијерија.Ко год да буде тренер немам ни најмању сумњу да ће имати максималну подршку од старта, а посебно ако то буде неко ко је на овај или онај начин, мање или више прирастао за срце навијачима. Чак не мислим ни да је позиција новог тренера толико лоша, јер овај тим горе од тренутног не може, сезона је у неку руку изгубљена, дакле не можеш пуно да засереш а можеш потенцијално да добијеш доста.
November 26, 2025Nov 26 Zašto mislite da su igrači nepopravljivi? Cigani su imali tri reseta usred sezone od 2022, pa su svaki put delovali kudikamo bolje. Potrebni su mlađi treneri za ovakav sistem, gde velike trenerske legende su se povukle u roku od par dana, jednostavno ih je pregazilo vreme.
November 26, 2025Nov 26 Izgleda da je Željko čvrsto, nepokolebljivo rešio da ode i da neće uspeti da ga vrate, čim je Ostoja napisao ovako nešto :ostoja_mijailovicŽeljko, obraćam ti se javno sa onim što sam ti rekao i prilikom našeg razgovora. I kao predsednik i kao prijatelj i kao navijač Partizana, biću ti večno zahvalan na svemu što si učinio za ovaj klub. I sada, kao odgovoran čovek kojem je čast iznad svega, kada si povukao potez za koji si uveren da je najispravniji. Tvoje nasleđe u Partizanu i našem sportu je neprevaziđeno i neizbrisivo. U ime Uprave i svih koji čine KK Partizan, neizmerno ti hvala.
November 26, 2025Nov 26 Verujem da ovo sigurno nije kraj njegove trenerske karijere. Nacice se neki Man Utd sa ogromnim budzetom.
November 26, 2025Nov 26 svaka čast Željku, gospodski potez. sigurno teška odluka za njega, ali verovatno drugačije nije ni mogaonadam se da će jednog dana hteti da ispriča šta je krenulo po zlu, pošto sigurno tu ima mnogo stvari koje do javnosti nisu došle i koje nemaju nikakve veze sa našim spekulacijama i nagađanjima
November 26, 2025Nov 26 15 minutes ago, holden kolfild said:zasto? mogao bih da ga zamislim na kicinoj f-ji.ili ono sto je harper rekao, kao savetnika, recimo, budeceg trenera, minimum da ima 40 godina, moj mali savet :coffee:nije mu strano da drzi klinike, otvorene treninge i sl.nece biti profa, sa tim uticajem, ali ima stimung koji lici na nikolicev.cinik je i zahtevan je zelimir do beskraja.Profa je bio savetnik treneru pocetniku. Mi necemo dovesti pocetnika da se uci poslu, vec Trinkija, Saleta ili tako nekog. Postoji strucni stab, izaberes saradnike i to je to. Ne treba ti savetnik, a za savet se uvek mozes obratiti Zeljku..
November 26, 2025Nov 26 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:etote je slobodanKao i Vlade Djurovic
November 26, 2025Nov 26 Author Jbg basAko ovo nije penzija mozda bude treca sreca? P.S. nemojte da se deprimirate i nervirate
November 26, 2025Nov 26 16 minutes ago, LeBron said:Verujem da ovo sigurno nije kraj njegove trenerske karijere. Nacice se neki Man Utd sa ogromnim budzetom.Docekao si konacno da napises ovo.
November 26, 2025Nov 26 1 hour ago, goofs said:Jel imas bolje objasnjenje zasto gubi svlacionicu drugi put za tri godine? Ja nemam, ono sto sam pomenuo mi je najlogicnije.Nemam ni ja, al ovo "mator je, ne ume sa tiktok generacijama" je novo "nije se prilagodio na skraćenje napada na 24 sekunde".