Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Hvala Željku što se uopšte vratio pre četiri godine.

Da imamo samo jednu utakmicu do kraja sezone koja sve odlučuje, Muta bi nam legao ko budali šamar. rolleyes

ovako, Trinki, Džile ili neko treći, a tom novom biće baš čupavo sa zatečenima i bez Karlika

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

11 minutes ago, garmonbozia said:

Džile je prosečan evrokup trener, aj bežite.

Да ал би умео с Америма, подстицао би их да дувају и пуштао им Прти и Ву-тенг на полувремену (док висе на тик-току)

• Author

Ostoja pusi kurac ostoja je mogao da sit this one out, mada nisam iznenađena sto nije

I sad sam se ja iznervirala lol

1 hour ago, lord_s said:

Svlacionica je izgubila Zoca. Ne sme da udje da vidi sta mu igraci skroluju po instacu.

Ovo ti je 5. post u istom, ironičnom maniru, aj please napiši sve to u jednom postu, da ne čitamo jedno te isto na svakoj strani.

12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Profa je bio savetnik treneru pocetniku. Mi necemo dovesti pocetnika da se uci poslu, vec Trinkija, Saleta ili tako nekog. Postoji strucni stab, izaberes saradnike i to je to. Ne treba ti savetnik, a za savet se uvek mozes obratiti Zeljku..

u pravu si.

jbg, uvek se zaboravim kakva je avangarda partizan bio.

narocito tada,

2 minutes ago, johan nagel said:

Да ал би умео с Америма, подстицао би их да дувају и пуштао им Прти и Ву-тенг на полувремену (док висе на тик-току)

I igrali bi motion do besvesti..

Ziv li je Kime Bogojevic ?

vrlo izazovan period nas čeka

ne verujem da će navijači ovo da prihvate olako, Ostoja bolje da se ne pojavljuje u hali, a moguće da će i igrači da dobiju porciju zvižduka, u najmanju ruku

okolnosti vrlo nezgodne za prihvatanje posla, imajući u vidu gde se dolazi i umesto koga. sa tog aspekta bi možda najblje mogao da hendla situaciju Sale Đorđević, koji je nesporan među navijačima po bilo kom osnovu

od kandidata koji se pominju ja sam najbliže Trinkiju, otišao je prošli put na pola posla, sticajem okolnosti,......sad neka dovrši i drugi deo. naravno da sam i obe ruke za Saleta

Ko god da dođe, očekivaće se da preokrene situaciju u kratkom roku, pa ako se to ne desi eto bedaka...

Mnogo vruća stolica trenera u KKP.

Ostoji ne znam sta da zamerim..On verovatno nije ni znao do letos ko su Dzabari Parker i Sejk Milton..

E a igraci..pozelece mnogi sami da odu..Moguce je da se nece ni sigurno osecati u Beogradu.

Akcija izaziva reakciju i bice mucno i turobno svakako.

Veće su strepnje nego nada, a bojim se da dno još nismo dotakli.

Igraci i te kako zasluzuju da budu isporcijani zvizducima, mozda umesto 'idi gledaj efempe' ta energija da se usmeri na njihovu adresu.
Mada ce to verovatno biti kontraproduktivno, treba se okupiti oko novog trenera i pojuriti dobar skor u narednih 6 utakmica u EL koje bi trebalo da su pobedive, i kako-tako odrzati prikljucak za plasman u plejin.

Edited by lord_s

5 minutes ago, Ted said:

vrlo izazovan period nas čeka

ne verujem da će navijači ovo da prihvate olako, Ostoja bolje da se ne pojavljuje u hali, a moguće da će i igrači da dobiju porciju zvižduka, u najmanju ruku

okolnosti vrlo nezgodne za prihvatanje posla, imajući u vidu gde se dolazi i umesto koga. sa tog aspekta bi možda najblje mogao da hendla situaciju Sale Đorđević, koji je nesporan među navijačima po bilo kom osnovu

od kandidata koji se pominju ja sam najbliže Trinkiju, otišao je prošli put na pola posla, sticajem okolnosti,......sad neka dovrši i drugi deo. naravno da sam i obe ruke za Saleta

Шта да прихвате не разумем, поднео је оставку након лоших резултата, није га нико отерао. Мада ја нисам био у хали има већ две године сигурно, можда и немам реалан увид и можда се стварно накотило толико оних којима је Жоц > Ккп

32 minutes ago, Ted said:

svaka čast Željku, gospodski potez. sigurno teška odluka za njega, ali verovatno drugačije nije ni mogao

Gospodin čovek.

111željko111.jpg

Just now, johan nagel said:

Шта да прихвате не разумем, поднео је оставку након лоших резултата, није га нико отерао. Мада ја нисам био у хали има већ две године сигурно, можда и немам реалан увид и можда се стварно накотило толико оних којима је Жоц > Ккп

nisam ni ja bio u hali dugo.....tako da nemam uvid sa te strane

mislio sam na prihvatanje da je Željko otišao svojom voljom. u smislu da će se tražiti još nečija glava, odnosno Ostojina, figurativno, naravno. a da će u tom procesu i igrači da budu predmet obrade, kao potencijalni sukrivci za Željkov odlazak

ja se nadam da tako neće biti