Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Žao mi Žoca, nije mi žao KKP. Svesrdno navijam da se čitav sport raspadne i uruši onako kako nam država i društvo propadaju.

Hleba bez igara

• Replies 12.1k
  • Views 619.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Bio sam na utakmici protiv Budućnosti kada smo digli ABA trofej. Znam šta je bilo tada i kakva je bila energija u hali.
Da mi je neko pričao da ćeš na kostur te ekipe dovesti Miltona, Džabarija i Osetkovskog i da će biti gore...

To je najgore u svemu posto je nakon totalnog reseta uradjena odlicna selekcija, bukvalno je trebalo dodati 3 igraca da se napravi bombona od ekipe i tu je zestoko promaseno.

Mica Beric: Ja cu kao bivs kapiten sve uciniti da Zeljko promeni svoju odluku i da se vrati.

Da je Mica predsednik kluba, ne bi dosli u situaciju da se tera legenda kluba, pa posle moli da se vrati..

A jbg..nije ga terala uprava, nisu ga terali navijaci..Oterao ga je los rad ekipe ljudi koju je sam doveo.

Da je krenuo da silbuje igrace niko mu ne bi zamerio, ovako je izabrao plemenitije resenje.

Bilo koji drugi covek u bilo kom drugom klubu nakon toliko ulaganja i takvih rezultata bi odavno dobio otkaz. Ovo je specificna situacija i ako se vrati, ja zelim da se vrati sa motkom.

2 minutes ago, SNARC said:

A jbg..nije ga terala uprava, nisu ga terali navijaci..Oterao ga je los rad ekipe ljudi koju je sam doveo.

Da je krenuo da silbuje igrace niko mu ne bi zamerio, ovako je izabrao plemenitije resenje.

Bilo koji drugi covek u bilo kom drugom klubu nakon toliko ulaganja i takvih rezultata bi odavno dobio otkaz. Ovo je specificna situacija i ako se vrati, ja zelim da se vrati sa motkom.

Za navijace ako uprava ne stane uz Zeljka to je kao da su ga oterali. Bez navijaca nema nista, najveci deo budzeta dolazi od njih, upravi ne treba rat sa navijacima..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Za navijace ako uprava ne stane uz Zeljka to je kao da su ga oterali. Bez navijaca nema nista, najveci deo budzeta dolazi od njih, upravi ne treba rat sa navijacima..

Ne znam koliko cesto uspevas da odes na tekmu..ja zbog posla uspem da skarabudzim odlazak na svaku drugu-trecu tekmu. Navijaci nisu homogena celina..ako su to ikada bili, u doba tekmi u Pioniru verovatno je to bio slucaj. Sada je to svaki sektor za sebe bukvalno i ima brdo ljudi koji idu na tekme cisto zadovoljstva, rekreacije radi.

Ma ne znam..samo motka da radi, nista drugo.

Kandidati za trenera su Zelimir, Sale Nacionale, Dzikic, Novica, Trinki, Sferopulos i Kokoskov

3 minutes ago, SNARC said:

Ne znam koliko cesto uspevas da odes na tekmu..ja zbog posla uspem da skarabudzim odlazak na svaku drugu-trecu tekmu. Navijaci nisu homogena celina..ako su to ikada bili, u doba tekmi u Pioniru verovatno je to bio slucaj. Sada je to svaki sektor za sebe bukvalno i ima brdo ljudi koji idu na tekme cisto zadovoljstva, rekreacije radi.

Ma ne znam..samo motka da radi, nista drugo.

Oko ovoga je vecina navijaca, zna to i Ostoja, zato i izvodi ovaj obrt. Zeljko = Partizan simple as that. Svi ostali mogu da odu, on da ostane. Da li je to dobro ili lose, u ovom trenutku nije bitno, prosto je tako..

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

I Zokija najuriti i da dodje neko ko ce znati da dovede prava pojacanja.

iz kog tačno razloga smatraš da zoki savić donese pojačanja i kaže željku, ima da ti se svide

sigurno donese neku listu u odnosu na ono što željko traži & sigurno igrači vagaju gde će imati više usagea i minuta, kao što čujemo jutros da je barcokas rekao kako butler nije hteo u oly, već u zvezdu - ali željko je birao svakog igrača kojeg ste imali, nemam dilemu u to

1 minute ago, uini said:

iz kog tačno razloga smatraš da zoki savić donese pojačanja i kaže željku, ima da ti se svide

sigurno donese neku listu u odnosu na ono što željko traži & sigurno igrači vagaju gde će imati više usagea i minuta, kao što čujemo jutros da je barcokas rekao kako butler nije hteo u oly, već u zvezdu - ali željko je birao svakog igrača kojeg ste imali, nemam dilemu u to

Sa Zokijem se ne raspravlja, ima tesku ruku. Kada donese odluku to je to..

Ne bih rekao da je Željko ispustio Madara ili Aleksu npr.
To je prvo što mi pada na pamet.