November 27, 2025Nov 27 Žao mi Žoca, nije mi žao KKP. Svesrdno navijam da se čitav sport raspadne i uruši onako kako nam država i društvo propadaju.Hleba bez igara
November 27, 2025Nov 27 Bio sam na utakmici protiv Budućnosti kada smo digli ABA trofej. Znam šta je bilo tada i kakva je bila energija u hali.Da mi je neko pričao da ćeš na kostur te ekipe dovesti Miltona, Džabarija i Osetkovskog i da će biti gore...
November 27, 2025Nov 27 To je najgore u svemu posto je nakon totalnog reseta uradjena odlicna selekcija, bukvalno je trebalo dodati 3 igraca da se napravi bombona od ekipe i tu je zestoko promaseno.
November 27, 2025Nov 27 Mica Beric: Ja cu kao bivs kapiten sve uciniti da Zeljko promeni svoju odluku i da se vrati.Da je Mica predsednik kluba, ne bi dosli u situaciju da se tera legenda kluba, pa posle moli da se vrati..
November 27, 2025Nov 27 A jbg..nije ga terala uprava, nisu ga terali navijaci..Oterao ga je los rad ekipe ljudi koju je sam doveo. Da je krenuo da silbuje igrace niko mu ne bi zamerio, ovako je izabrao plemenitije resenje. Bilo koji drugi covek u bilo kom drugom klubu nakon toliko ulaganja i takvih rezultata bi odavno dobio otkaz. Ovo je specificna situacija i ako se vrati, ja zelim da se vrati sa motkom.
November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:Ostojin krizni PRhttps://sportal.blic.rs/prica/preokret-hitna-sednica-partizan-moli-zeljka-da-se-vrati-2025112710264641416Haha, šta mu teško da sad saziva sednicu u stilu evo probali smo, neće čovek...
November 27, 2025Nov 27 2 minutes ago, SNARC said:A jbg..nije ga terala uprava, nisu ga terali navijaci..Oterao ga je los rad ekipe ljudi koju je sam doveo.Da je krenuo da silbuje igrace niko mu ne bi zamerio, ovako je izabrao plemenitije resenje.Bilo koji drugi covek u bilo kom drugom klubu nakon toliko ulaganja i takvih rezultata bi odavno dobio otkaz. Ovo je specificna situacija i ako se vrati, ja zelim da se vrati sa motkom.Za navijace ako uprava ne stane uz Zeljka to je kao da su ga oterali. Bez navijaca nema nista, najveci deo budzeta dolazi od njih, upravi ne treba rat sa navijacima..
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Za navijace ako uprava ne stane uz Zeljka to je kao da su ga oterali. Bez navijaca nema nista, najveci deo budzeta dolazi od njih, upravi ne treba rat sa navijacima..Ne znam koliko cesto uspevas da odes na tekmu..ja zbog posla uspem da skarabudzim odlazak na svaku drugu-trecu tekmu. Navijaci nisu homogena celina..ako su to ikada bili, u doba tekmi u Pioniru verovatno je to bio slucaj. Sada je to svaki sektor za sebe bukvalno i ima brdo ljudi koji idu na tekme cisto zadovoljstva, rekreacije radi. Ma ne znam..samo motka da radi, nista drugo.
November 27, 2025Nov 27 Kandidati za trenera su Zelimir, Sale Nacionale, Dzikic, Novica, Trinki, Sferopulos i Kokoskov
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, SNARC said:Ne znam koliko cesto uspevas da odes na tekmu..ja zbog posla uspem da skarabudzim odlazak na svaku drugu-trecu tekmu. Navijaci nisu homogena celina..ako su to ikada bili, u doba tekmi u Pioniru verovatno je to bio slucaj. Sada je to svaki sektor za sebe bukvalno i ima brdo ljudi koji idu na tekme cisto zadovoljstva, rekreacije radi.Ma ne znam..samo motka da radi, nista drugo.Oko ovoga je vecina navijaca, zna to i Ostoja, zato i izvodi ovaj obrt. Zeljko = Partizan simple as that. Svi ostali mogu da odu, on da ostane. Da li je to dobro ili lose, u ovom trenutku nije bitno, prosto je tako..
November 27, 2025Nov 27 Popular Post Odbijena ostavkahttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/celnici-partizan-mozzart-beta-jednoglasni-odbijena-ostavka-zeljka-obradovica/529293 Edited November 27, 2025Nov 27 by Jimmy Kowalski
November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:I Zokija najuriti i da dodje neko ko ce znati da dovede prava pojacanja.iz kog tačno razloga smatraš da zoki savić donese pojačanja i kaže željku, ima da ti se svidesigurno donese neku listu u odnosu na ono što željko traži & sigurno igrači vagaju gde će imati više usagea i minuta, kao što čujemo jutros da je barcokas rekao kako butler nije hteo u oly, već u zvezdu - ali željko je birao svakog igrača kojeg ste imali, nemam dilemu u to
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, uini said:iz kog tačno razloga smatraš da zoki savić donese pojačanja i kaže željku, ima da ti se svidesigurno donese neku listu u odnosu na ono što željko traži & sigurno igrači vagaju gde će imati više usagea i minuta, kao što čujemo jutros da je barcokas rekao kako butler nije hteo u oly, već u zvezdu - ali željko je birao svakog igrača kojeg ste imali, nemam dilemu u toSa Zokijem se ne raspravlja, ima tesku ruku. Kada donese odluku to je to..
November 27, 2025Nov 27 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Odbijena ostavkahttps://mozzartsport.com/kosarka/vesti/celnici-partizan-mozzart-beta-jednoglasni-odbijena-ostavka-zeljka-obradovica/529293Kasandra jbte
November 27, 2025Nov 27 Ne bih rekao da je Željko ispustio Madara ili Aleksu npr.To je prvo što mi pada na pamet.