Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Objektivno govoreći

objektivno i ja govorim svasta, ali nije za usporedbu.

po mom misljenju.

dva sporta, neuporediva. i 2 trenera, neuporediva.

obradovic je dosao i nije isporucio ocekivano (osim druge, 22/23 sezone).

dosao je kao partizanstina, tj. ljudski i trenerski kvalitet (koliko se to moze reci u 2022.)

i ako bude otisao, oticice takav.

partizanstina je bila i kad su psd, divac i dule dosli.

a najveca je bila kad su dzile, canak, scepa ili saso vodili partizan.

nema vece za mene.

sta smo, kao obelezeni ovim klubom, ocekivali?

jebiga, ja uvek vise.

Edited by holden kolfild

• Replies 12.1k
  • Views 619.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Sada ce finac da eksplodira.

4 minutes ago, smooth.Op said:

Zašto se brineš? Pa rešiće Ostoja.

Samo jako i kroz institucije.

Joj bože glava hoće da mi eksplodira koliko bih nekome jbo mater.

loženje bez osnove

ostoja večeras pali za atinu, priča sa željkom do tri ujutru i potpisuju novi ugovor

755

2 minutes ago, goofs said:

Jel imas bolje objasnjenje zasto gubi svlacionicu drugi put za tri godine? Ja nemam, ono sto sam pomenuo mi je najlogicnije.

Pa dobro. Ne znamo. A ni ne smemo da znamo. Nije Zelimir izgubio svlacionicu i igrace, igraci su izgubili Zelimira. Tako da ne smemo ni da pitamo ni da pricamo. Jer onda nemamo pojma o cemu pricamo, i idi gledaj efempe. Ali znamo da nema zivota posle Zeljka. Tj evo bice novi ugovor, tako da se ne moramo bez veze loziti dok ne dodjemo do nivoa Dziletovog i Vrapcevog Partizana. Jer to je Partizanstina.

3 minutes ago, goofs said:

Jel imas bolje objasnjenje zasto gubi svlacionicu drugi put za tri godine? Ja nemam, ono sto sam pomenuo mi je najlogicnije.

nisam siguran da je objasnjenje tako jednostavno - izgubio svlacionicu.

Svlacionica je izgubila Zoca. Ne sme da udje da vidi sta mu igraci skroluju po instacu.

image.gif

kronos mod of

Željko Obradović jeste ostao u Atini, potvrđeno je Sport klubu iz pouzdanih izvora.

Ali, rečeno nam je, to je odavno bilo planirano i ishod utakmice sa Panatinaikosom nema nikakvog uticaja na to što se trener nije vratio sa ostatkom ekspedicije u Beograd.

Naime, s obzirom na to da je pred evroligaškim karavanom prvi „mini“ brejk od starta sezone, Obradović je i pre polaska u Grčku saopštio igračima da će imati slobodno do subote, tako da se ove srede kasno popodne otprilike četvrtina tima vratila u Srbiju.

Obradović je ostao u Atini, Zoran Savić otputovao u Barselonu, kao što je i većina igračkog kadra iskoristila atinski aerodrom za polaznu tačku ka raznim destinacijama.

Isak Bonga otišao je u Minhen, na primer.

https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-obradovic-ostao-u-atini-ovo-je-razlog/

S obzirom da je i Vlahovic potpisan, uzimam da je tacan info..

1 hour ago, Milošica said:

Kakav mesijanski hajp, nije navijanje za klub samo "pobeda i pobeda". Pravimo se kao da vodimo neku firmu od koje nam život zavisi i nema mesta emocijama.

Ne znam zašto za Real nismo počeli da navijamo još nekada davno.

Meni to mesijansko proseravanje oko Željka jako smeta. Navijam za KK Partizan a ne KK Željko Obradović. Nije ni firma, naravno ali nije ni njegovo vlasništvo.

Ај још ово кад сам се расписао..

Тринкијерија смо до сада имали прилике да видимо практично само у добру, а ту слаткоречиви жабартм плива савршено, врло вешто зна да уђе под кожу. С друге стране и он има его до плафона и лош је губитник, само ето нисмо имали прилике у првом мандату да видимо и ту страну медаље. Опет ако неко има харизму (а и знање) да потенцијално преокрене сезону, онда је то реално он.

Сале Ђорђевић је апсолутна легенда, али не знам колико смо спремни да потенцијално потрошимо и њега у овом моменту.

A šta mislite, ako je ovo definitivno, da li otpada da Željko Obradović ostane na nekoj "jakoj" funkciji u klubu?

Da li bi to bio veliki pritisak na budućeg trenera?

Zelimire boze raspeti i sveti

Najbolji si trener na planeti

Nema nista od ostavke tvoje

Bolji si od Zokija, bolji od Ostoje

Vole tebe svi tvoji igraci

Mlade devojke i svi navijaci

Grobari te kao oca vole

Djaci vikendom ne idu u skole

Bajern Minhen ima mnogo srece

Sto na Zeljka naletiti nece

Raduju se Zalgiris i Zvezda

Ptice lete iz svog malog gnezda

Raduju se Virtus, Baskonija

Jer bez tebe njima zivot prija

Hvala tebi na ovom resetu

I da slavis titulu desetu

Kako ja to vidim, najbolji scenario je bio da Zeljko, ako vec vise nije mogao, izabere naslednika na klupi i pomeri se na neko mesto savetnika, sportskog direktora ili tako nesto. Uzeti sada ovu ekipu koja je zasrala sve sto je mogla i voditi je pred navijacima za koje je Zeljko bog kosarke a da on na neki nacin ne ostane u klubu i aminuje zamenu moze samo lud covek. Verujem da je Ostoja vec u Atini na kolenima ali ako je ovaj doneo odluku tesko ce ici preko svoje reci. Videli smo od 2005 naovamo da on moze sebi da dozvoli luksuz da drzi do svoje reci, tim pre sto je sada 20 godina stariji i nema vise nista nikom da dokazuje.

Bas nezgodna situacija ali nije neocekivana. Znalo se od prvog dana da ce sa Zeljkom biti ili Final Four ili fijasko iz kojeg je muka iscupati se. Niti je on trener koji se zadovoljava prosekom, niti su ocekivanja navijaca od njega bila skromna. U interesu Partizana je da potencijalni naslednik, ko god on to bio, dobije maksimalnu podrsku i par slikanja sa nasmejanim Obradovicem kako bi izgledalo da je on podrzao tranziciju. Drugacije bi dolazak na klupu Partizana bio ozbiljan avanturizam i za Trinkijerija i za bilo kog drugog.

1 minute ago, Kreator said:

Meni to mesijansko proseravanje oko Željka jako smeta. Navijam za KK Partizan a ne KK Željko Obradović. Nije ni firma, naravno ali nije ni njegovo vlasništvo.

Različito gledamo na stvari, ne vredi. Dule, Željko, sve je to sastavni deo Partizana. Što je najgore, stvari nisu samo iracionalne, već postoje vrlo opipljivi razlozi zbog kojih je valjalo da ostane. No dobro, ako on ne želi, ne može na silu.

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Unisti vas Zeljko, boze kakve gluposti ljudi pisu, bukvalno da ti se zabrani pristup internetu.

Uništi nas taj mesijanski hajp a ne Željko. Nauči da čitaš pre nego što napišeš odgovor.