November 26, 2025Nov 26 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:I Murinjo je bio najbolji trener Evrope pre 15 godina. Dešava se to u modernom sportukakva promašena paralela
November 26, 2025Nov 26 Dule ne može u istu rečenicu sa Željkom, 'ajde breIdemo dalje. Teško je, ali izgleda mora tako.
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, Godfrey said:Dule ne može u istu rečenicu sa Željkom, 'ajde breIdemo dalje. Teško je, ali izgleda mora tako.ne zaboravi da smo™ i 1 dula terali. iskreno, nisan nacisto jel treba da ode, jel ce da se pojavi kao dulo u drugom mandatu, hoce li nesto?nisam pametan.
November 26, 2025Nov 26 2 minutes ago, holden kolfild said:ne zaboravi da smo™ i 1 dula terali.iskreno, nisan nacisto jel treba da ode, jel ce da se pojavi kao dulo u drugom mandatu, hoce li nesto?nisam pametan.Ja sam više za to da Željko ostane.Ali ako je to to, šta da radimo, idemo dalje"Duleta" sam spomenuo jer apsolutno nemam nikkave emocije prema njemu i njegovoj "partizanštini"Željko je Partizan. Ne Dule.(Započinjem kavgu na temi) Edited November 26, 2025Nov 26 by Godfrey
November 26, 2025Nov 26 Kakvo ce ovo mucenje od sezone tek da bude..Publika ce kriviti igrace..Igrace Bog nece moci da motivise da igraju posle ovoga..Gomila katastrofalnih spletova okolnosti
November 26, 2025Nov 26 9 minutes ago, Godfrey said:Dule ne može u istu rečenicu sa Željkom, 'ajde breIdemo dalje. Teško je, ali izgleda mora tako.baš me interesuje kako si ovo izvagao, pokušavao sam da to isto premerim al mi nije uspevalointeresuje me metodologija
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, SNARC said:Kakvo ce ovo mucenje od sezone tek da bude..Publika ce kriviti igrace..Igrace Bog nece moci da motivise da igraju posle ovoga..Gomila katastrofalnih spletova okolnostiZašto se brineš? Pa rešiće Ostoja. Samo jako i kroz institucije. Joj bože glava hoće da mi eksplodira koliko bih nekome jbo mater.
November 26, 2025Nov 26 Just now, kud u maglu Simoviću said:baš me interesuje kako si ovo izvagao, pokušavao sam da to isto premerim al mi nije uspevalointeresuje me metodologijaBrate, nisam ni vagao.Baš iz srca.Znam da je ovo nepopularno reći medju našima, ali za mene je Dule samo neko ko je imao istog neprijatelja, a Željko je MI.Da se niko ne uvredi, msu puta sam se već svadjao sa prijateljima/kumovima oko Duleta.
November 26, 2025Nov 26 31 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:znaci cut off su generacije do pre dve godine kad je taj pristup radio kao svajcarski sat, oni su instragram generacija? to je bas ono prvoloptasko objasnjenje, mator i to vise ne radi, a niko od nas ne moze sa sigurnoscu da zna sta je sve tu krenulo po zlu.Jel imas bolje objasnjenje zasto gubi svlacionicu drugi put za tri godine? Ja nemam, ono sto sam pomenuo mi je najlogicnije.