November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, Kreator said:Ne trebaju mi čestitke. Tužno je sve ovo, uništi nas (i njega) taj mesijski hajp. Taj pogled gde sam uradio screenshot sve govori : " Bože, ja ću sa ovim tantuzima biti zadnji - ništa me ne slušaju."Unisti vas Zeljko, boze kakve gluposti ljudi pisu, bukvalno da ti se zabrani pristup internetu.
November 26, 2025Nov 26 2 minutes ago, Kreator said:Ne trebaju mi čestitke. Tužno je sve ovo, uništi nas (i njega) taj mesijski hajp. Taj pogled gde sam uradio screenshot sve govori : " Bože, ja ću sa ovim tantuzima biti zadnji - ništa me ne slušaju."Kakav mesijanski hajp, nije navijanje za klub samo "pobeda i pobeda". Pravimo se kao da vodimo neku firmu od koje nam život zavisi i nema mesta emocijama.Ne znam zašto za Real nismo počeli da navijamo još nekada davno.
November 26, 2025Nov 26 Popular Post У суштини све се ово доста тужно завршило. Од бајковитог почетка, највећи се враћа кући, чекам тебе да остварим давни сан, до разлаза усред сезоне, након две и кусур године може се рећи мучења. Такође доста суморан крај једне величанствене каријере, јер тешко је веровати да ће се након овога враћати послу. Штета јер имали смо предиспозиције за нешто више, можда не и за тај завршни чин, мада ко зна, она фамозна сезона, Мадрид 0-2, сјајна наша кошарка.. но било је како је било.Жоцу хвала што одлази достојанствено, верујем да му све ово јако тешко пада.
November 26, 2025Nov 26 Popular Post Svako bez njega nit' bismo igrali Evroligu, nit' bismo imali ovaj budžet, tako da on nikoga nije uništio, samo nas je podigao. Edited November 26, 2025Nov 26 by garmonbozia
November 26, 2025Nov 26 U vestima piše da se nije ni vratio sa ekipom iz Atine za BGD, tako da je to ćaozdravo.
November 26, 2025Nov 26 https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/andrea-trinkijeri-najozbiljniji-kandidat-da-nasledi-zeljka-obradovica-anketa/529211Tekst je nepotpisan, pa sasvim sigurno vise nagadjanje nego proveren info..
November 26, 2025Nov 26 Just now, stajebrebilo said:U vestima piše da se nije ni vratio sa ekipom iz Atine za BGD, tako da je to ćaozdravo.Кумс инсајдер
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:Skauting protivnickih igraca je bazicna stvar, ne treba ti Karaicic za to, to je prilicno jednostavno danas i niko nikog ne moze da iznenadi.Pa sad, za skauting i sluze pomocnici, nesto ne verujem da je Zeljko od 65 leta provodio sate gledajuci protivnicke ekipe, njihove seme i kretnje, a ako su se oslonili na to da "ma sta ima da gledam/skautujem, kad ih sve znam/poznajem" onda jos gore.jbt koliko mozes da budes salty od 0 do @Milošica Sad bas zelim da Zelimir da ostane kako bi nam on i @kud u maglu Simoviću mazali govna po ocima ako preokrenemo sezonu, jer samo zelimo da unistimo Partizan, cilj nam je samo (fasisticko) nasilje i dok vodimo specijalni rat u dehumanizaciji jednog Zeljka Obradovica. Daj iskulirajte ili dajte temu gde moze ljudski da se razgovara.
November 26, 2025Nov 26 skauting rade pomocnici i to rade profesionalno i to se ne radi po principu "sta ima da ih gledam".
November 26, 2025Nov 26 7 minutes ago, stajebrebilo said:U vestima piše da se nije ni vratio sa ekipom iz Atine za BGD, tako da je to ćaozdravo.Respect. Tužno je sve ovo. Tačno me zabole koga će limar da dovede.
November 26, 2025Nov 26 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ne bi me iznenadilo da źelimit ostane u atini, valjda mu je ostala neka gajba posle tolilo godina tamio6 minutes ago, johan nagel said:Кумс инсајдерovo nije bilo očekivano samo za onoga, ko je gledao sinoć utakmicu, a ima pertle umesto moždanih vijuga@lord_s jel može pojašenjenije mog mentiona?
November 26, 2025Nov 26 5 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:skauting rade pomocnici i to rade profesionalno i to se ne radi po principu "sta ima da ih gledam".Posto smo to ustanovili onda mozemo da zakljucimo da se ove sezone nisu proslavili, iako su bili profesionalni. Stavise.Zato sam i pitao, jer ima smisla ako je taj deo posla bio na Karaicicu, nakon njegovog odlaska pocetkom sezone moze da se dovede u vezu sa time da postoje (veliki) problemi u pripremama utakmice.@kud u maglu Simoviću izvinjavam se na mentionu, oprosti.Poenta ovde je da smo svi (verujem) tim Zeljko Obradovic ali iz meni nepoznatih razloga izgleda da ne postoji dovoljan racio da se moze reci da je ova sezona go penis, pocev od pumpanja ocekivanja, onih jebenih predvidjanja kako smo sigurni ucesnici F4, prvih utakmica, povrede Karlika, sve do ovih poslednjih 5-6 utakmica gde se ja ne secam da smo bednije i bezidejnije izgledali. Ali zato Zeljko hart. Edited November 26, 2025Nov 26 by lord_s
November 26, 2025Nov 26 ne moze se reci da se nisu proslavili posto to nije na njima vec na treneru i igracima, to sto oni rade je rutinski posao za ljude koji se ozbiljno bave time.