November 26, 2025Nov 26 2 minutes ago, Kreator said:Ovaj izgubljeni pogled Željka daje šansu, makar malu da će dati ostavku. Ajde Željko možeš ti toooo, prelomi sada!Prelomio Željko.
November 26, 2025Nov 26 Ne znam da li Željko odlazi, ali mi se Trinki ne sviđa kao izbor. Do kraja sezone možda, ali na duže staze ne. Edited November 26, 2025Nov 26 by garmonbozia
November 26, 2025Nov 26 1 minute ago, garmonbozia said:Ne znam da li Željko odlazi, ali mi se Trinki je sviđa kao izbor. Do kraja sezone možda, ali na duže staze ne.Na leto Mijat dovodi Spanca..
November 26, 2025Nov 26 6 hours ago, J-♣ said:Ovaj meč je potvrdio da skauting protivničkih igrača ili ne postoji ili je kobno pogrešan. U svim predhodnim mečevima uvek neki pojedinac "iznenadi".To je koliko znam radio Karaicic?Uglavnom, ako se ispostavi da se razilazimo - svakako hvala i da mu vrata kluba budu zanavek otvorena, kao sto i 92ga zapoveda.Ja ocekujem i par otkaza u igrackom kadru, prvo Dzabari.
November 26, 2025Nov 26 12 minutes ago, Milošica said:Čestitke @Kreator.Ne trebaju mi čestitke. Tužno je sve ovo, uništi nas (i njega) taj mesijski hajp. Taj pogled gde sam uradio screenshot sve govori : " Bože, ja ću sa ovim tantuzima biti zadnji - ništa me ne slušaju."
November 26, 2025Nov 26 Popular Post Jedino pravo rešenje bi bio 1 Sale Nacionale. Ali posle onoga što je izjavio teško da su njemu otvorena vrata ovog ćaci kluba.
November 26, 2025Nov 26 8 minutes ago, lord_s said:To je koliko znam radio Karaicic?Uglavnom, ako se ispostavi da se razilazimo - svakako hvala i da mu vrata kluba budu zanavek otvorena, kao sto i 92ga zapoveda.Ja ocekujem i par otkaza u igrackom kadru, prvo Dzabari.Skauting protivnickih igraca je bazicna stvar, ne treba ti Karaicic za to, to je prilicno jednostavno danas i niko nikog ne moze da iznenadi.