Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

28 minutes ago, kalmah said:

Dakle resenje koje ce promeniti sve je da dovedemo Saleta koji dve godine ne radi nigde

Saletov primarni trenerski forte je timski duh i atmosfera u svlačionici, od ovih igrača bi definitivno izvukao više. Ne bismo jurili final4 i sumnjam da bismo dobacili dalje od plejina, ali i ne verujem da bismo gledali ovakve grozote.

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Po meni je Sale vise trener za turniska takmicenje gde zna kako da pronadie ulogu svakom igracu i tempira formu pred utakmice na ispadanje dakle samo reprezentacija.

Napisao sam to dva puta, ne mrzi me i treći - osnovni problem ovog "projekta" je što je on zasnovan na brendu Žoc, a ne na brendu KKP. Od početka, od rumora da postoji šansa povratka, super tajnih pregovora, pa do mesijanskog predstavljanja, to je prosto tako trasirano.. Posao je završen, Bog je tu lično, a za ostalo ćemo lako. Ništa sada nije poljuljanije poverenje 95% grobardije, nego što je bilo npr. u prvoj godini kada ga je Alimpijević istreso iz Evro kupa. To je prosto tako, naš mentalitet..

(i tu se apsolutno slažem sa @Ted kad kaže da ovaj ima skoro pa apsolutnu podršku, verovatno najjači lični rejting uključujući sve kategorije društva, Vučić i Prijovićka included)

A gledajući našu igru, ja nešto ne verujem da bi sada i povratak Karlika nešto promenio. Preko njega su nas i ranije dosta napadali, samo što je on uspevao da to kompezuje ofanzivnim doprinosom. Prosto, mnogo se izgrešilo u selekciji, verovatno još više u pripremi, i ovo sada je cena toga. I da, deo cene je i za tu sujetu, plaćane Ifea preko milion evra da sedi u Danskoj i ne igra makar ABA (Karlik se, ako se dobro sećam, i povredio na ABA tekmi). Puštanje Nilikine, ranije Majka, čekanje last cut-a da bi se doveo preplaćen lik iz Madrida.. To epsko zaletanje "na ime" sa Džabarijem...i to u klubu u kome je Savić radio, ima ljude da proveri njegovo stanje... Sećam se dobro rečenice s početka "Ne možeš ti da uzmeš Džabariju Parkeru njegove šuteve", onako sa pijetetom, kakav samo ima jedna legenda prema drugoj.. Slično sa Kalatesom, obojica više liče na rekreativce nego na profesionalce, a sigurno nismo male pare dali. Jbg, da je pola ovog, pa bilo bi previše...

To sve pondiraš sa prvim pasusom, da se od mesije očekuje da od govana.. vode napravi vino, i imaš taj trip nekog "bojkota". Nema tu nikakvog organizovanog bojkota, samo jedan predimenzionirani ego u nečemu što treba da je timska igra.

I ponoviću i ovo: ne treba sada menjati trenera, najviše zbog njega samog. Tako je jedino moguće da i on i mi doživimo neku katarzu od čitavog tog akontacionog poverenja i podrške.

Željko je još uvek trener. O drugom treneru može da se priča tek kad prvo ode Ostoja.

11 minutes ago, kalmah said:

Po meni je Sale vise trener za turniska takmicenje gde zna kako da pronadie ulogu svakom igracu i tempira formu pred utakmice na ispadanje dakle samo reprezentacija.

Ima 5 trofeja sa 4 različite ekipe, u periodu od 6 godina. Nije to sad neki spektakl, ali daleko od toga da je loš i početnik.

Nije da zelim Ostoju u bilo kakvoj ulozi..ali zaista ne vidim kakve on veze ima sa ovakvim sranje nastupima i sranje pojavom koju ima KKP.

Ostoji ne odgovara stil igre Panatinaikosa

Prijovićka lolol

4 hours ago, shimpu said:

Panatinaikos nam ne odgovara po stilu igre

Deluje da nam niko ne odgovara u EL u poslednjih mesec dana.

35 minutes ago, SNARC said:

Nije da zelim Ostoju u bilo kakvoj ulozi..ali zaista ne vidim kakve on veze ima sa ovakvim sranje nastupima i sranje pojavom koju ima KKP.

Pa jednostavno, lakse je navijacima da bes usmere na naprednjackog cacija ili Zokija Savica, nego da budu ljuti na legendu Partizana (a i evropske kosarke). Prosto emotivni razlozi, zato ljudi posezu za besmislicama tipa "ima neko ko je iznad Zeljka u hijerarhiji, valjda su oni vise odgovorni". Citam na X-u danas gomilu takvih komentara u fazonu nije Zeljko bezgresan, ali sto se cuti o ulozi Ostoje i Zokija.

Kao sto je i selektor bio najodgovorniji za neuspeh repke, bez obzira sto je trenerska legenda, a ne DB krimos na celu saveza, bez obzira sto mu je mesto u zatvoru a ne na funkciji..

39 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

A gledajući našu igru, ja nešto ne verujem da bi sada i povratak Karlika nešto promenio.

Do povrede Karlika smo bili na 3-2, posle toga 1-7, mi nemamo igrača sličnih karakteristika, sad zašto ga nemamo je druga priča. Verujem da bi bila drugačija situacija da se nije povredio, čak i bez njega, mi smo dobili (nekako) Monako, igrali egal sa Barsom i ( do pred kraj ) Olimpijakosom u Atini, sa njim bi verovatno imali koju pobedu više

Što se Željka tiče, teško mi je da zamislim sebe da podržim jednu takvu odluku jednog ćaci predsednika kluba.

@Jimmy Kowalski
Neuspeh nije upitan, on je evidentan.
Ono što je upitno su rešenja koja se predlažu.

Čuj šta je ljudima kriv Ostoja.
Spisak je otprilike ovakav:
Lavu Pajkiću se ceo internet smeje zbog izlaganja u skupštini Noizz

15 minutes ago, Djolle said:

Do povrede Karlika smo bili na 3-2, posle toga 1-7, mi nemamo igrača sličnih karakteristika, sad zašto ga nemamo je druga priča. Verujem da bi bila drugačija situacija da se nije povredio, čak i bez njega, mi smo dobili (nekako) Monako, igrali egal sa Barsom i ( do pred kraj ) Olimpijakosom u Atini, sa njim bi verovatno imali koju pobedu više

Što se Željka tiče, teško mi je da zamislim sebe da podržim jednu takvu odluku jednog ćaci predsednika kluba.

Jasno ti je da je ćaci predsednik kluba tražio od arhi-ćacija da se Željko dovede in a first place, tako da si ti to figurativno govoreći već podržao...ali opetkažemponavljam, to se neće desiti.

A što se Karlika tiče, jbg, nikad nećemo saznati.. Prosto, ne može ceo tim da zavisi od jednog igrača. Ili trenera. Nije Zvezdi igrala cela prva petorka, sedam igrača, pa su okrenuli sezonu..

22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Pa jednostavno, lakse je navijacima da bes usmere na naprednjackog cacija ili Zokija Savica, nego da budu ljuti na legendu Partizana (a i evropske kosarke). Prosto emotivni razlozi, zato ljudi posezu za besmislicama tipa "ima neko ko je iznad Zeljka u hijerarhiji, valjda su oni vise odgovorni". Citam na X-u danas gomilu takvih komentara u fazonu nije Zeljko bezgresan, ali sto se cuti o ulozi Ostoje i Zokija.

bes je generalno iracionalna emocija, prema kome god da je usmeren. i ne treba da bude osnov za donošenje bilo kakavih odluka. ali ja bih rekao da su navijači naprosto razočarani, ne besni. moguće da bi bili besni da nije Željko u pitanju.

a veliko je pitanje dal su razočarani u Željkova ostvarenja na mestu trenera ili u sopstvene iluzije o tome šta će se sigurno desiti kada Željko preuzme kormilo i kako je potrebno samo još malo vremena. verovatnije je da je ovo drugo u pitanju. istini za volju, ja se ne sećam da sam čuo Željka da obećava F4, pokoravanje Evrope ili neka čuda-muda. to je pre dolazilo od Ostoje i od navijača naravno. ne sećam se da se Željko razmetao obećanjima i najavama spektakularnih rezultata

većinsko raspoloženje je još uvek takvo da postoji poricanje, a ne prihvatanje. otuda ide i narativ o Željku kao poslednjoj brani kluba i klubu koji će nestati ili biti upropašten, ako on kojim slučajem ode. i ovo ima više veze da pomenutim iluzuijama nego sa samim Željkom

u suštini je čitava stvar predimenzionirana. radi se naprosto o košarkaškom klubu u krizi, nije ni prvi ni poslednji. za izlazak iz krize postoje brojni načini i verovatno su već svi viđeni u praksi. sad, podignuti su brojni narativi o grdnim slecifičnostima konkretnog kluba i jedinstvenosti njegovog postojanja, pa će na kraju da ispadne da sami blokiramo ili sprečavamo većinu mogućih načina da se kriza prevaziđe

16 minutes ago, Vasilij Zajcev said:

Jasno ti je da je ćaci predsednik kluba tražio od arhi-ćacija da se Željko dovede in a first place, tako da si ti to figurativno govoreći već podržao...

Apolutno. Mogu da podržim kad arhi-ćaci dovede Željka za trenera, ne mogu da podržim kad hoće da ga otera, ako uopšte hoće da ga otera. Ako Željko kaže, odlazim, biće bolje za Partizan da dođe neko drugi i to mogu da podržim.