Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

49 minutes ago, smooth.Op said:

Kad se Karlik povredio znao sam da će biti zajebano, ali apsolutno nisam bio svestan šta nam je on sve donosio.

Uglavnom sam bio fokusiran na njegove nedostatke. Bez njega smo bezopasni kad nas protivnik stisne...

Karlik gleda ovo i misli se, ako je ovaj Džabari dobio 2 miliona, ja vredim barem 5.

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

• Popular Post
1 hour ago, smooth.Op said:

Jedina šansa je podržati ovog čoveka, u suprotnom nam je sudbina zapečaćena. Lažete sebe ako mislite drugačije.

pa ako nešto ima to je podrška. navijači ga masovno brane, iako ga realno niko i ne napada, od uprave stiže podrška 100%, budžet raste iz godine u godinu, Arena je uglavnom puna. komentari o rezultatima, načinu selektiranja tima itsl nisu napad.

ima možda nas 5% koji imamo nekakvu jeretičku pomisao......i to ne u smislu da ga treba terati, niti u bilo kakvom smislu omalovažavanja i vređanja ličnosti, već u smislu da, ako ne ide godinama, možda bi, eto, mogao i neko drugi da proba

Edited by Ted

3 hours ago, smooth.Op said:

Pa teranjem Željka radiš upravo ono što će šiptaru da popravi raspoloženje.

Popravlja on njemu raspoloženje svaki put kad zaigramo.

imo, šipija jedino zanima da se narod zabavlja, tj da bude preokupiran nekim drugim, po mogućstvi hepi-temama, da se ne bi bavio njegovim nepočinstvima.

mislim da njega apsolutno zabole da li će partizan biti unižen a zvezda velelepna. možda u nekom kontekstu gde je dokon i ne suočava se sa ovakvom krizom; sada, vrlo teško.

šta mislite, koliko je verodostojna/moguća priča da igrači sabotiraju Željka

ne u smislu neke teorije zavere, da sad oni postupaju po nečijem nagovoru i hoće da unište njega ili Partizan, već u smislu da im ne leži način rada i da nemaju komunikaciju i razumevanje ne potrebnom nivou, pa se onda dobije ovakav ishod u smislu energije, angažovanja, odnosa u ekipi itsl. naravno ne svi igrači, ali dovoljan broj da ekipa izgleda kao raštimovani orkestar i izduvani balon

Edited by Ted

99%

Pa meni je to kao dobar dan, s tim što je reč sabotaža promašena.

Loša komunikacija - definitivno.

Al' to im je bezveze ako to rade jer samo sebi štete, oterati Željka neće, kao što se ni on neće promeniti.

ako nekoga interesuje, meni to izgleda malo verovatno, jer, sabotage - beastie boys ima smisla samo ako igraci znaju / veruju da trener moze da ode, pa ce oni kod drugog da pokazu kako nije bio u njima problem.

moj utisak je da se prosto gomila frustracija i da se onda lako gubi voljni momenat i pada.

kao sto rekoh pre 10ak dana, ovaj roster nema "osigurace" kakav je bio leday kada ne ide prangijato da uspori i obezbedi neki pozitivam outcome ili nunnallyja, da sa klupe svojerucno preokrene tekmu.

mozda ima ali se to ne vidi. a najvaznije je sto ne mozete da igrate dobru odbranu dovoljno dugo, pa da amortizujete lose napadacke minute ili profitirate iz odlicnih, kao npr u prvih 15ak mins.

ukratko, ne verujem u tu tezu, jer se nikome ne isplati.

@Milošica

slažem se, verovatno je sabotaža prejaka reč......suština je u značajno poremećenim odnosima unutar rostera

Edited by Ted

ne verujem da svesno igraju loše da bi ga oterali, iako verovatno neki od njih priželjkuju takav ishod. to obično budu frustracije usled nerazumevanja zahteva i onda vremenom padnu motivacija i timski duh. to rezultira lošim individualnim partijama i timskim porazima pa padne i samopuzdanje i vera u ono što trener želi.

23 minutes ago, uini said:

imo, šipija jedino zanima da se narod zabavlja, tj da bude preokupiran nekim drugim, po mogućstvi hepi-temama, da se ne bi bavio njegovim nepočinstvima.

mislim da njega apsolutno zabole da li će partizan biti unižen a zvezda velelepna. možda u nekom kontekstu gde je dokon i ne suočava se sa ovakvom krizom; sada, vrlo teško.

To pod uslovom da relativno normalan covek sto nisam siguran da je ovde slucaj.

Ja ne mislim da igraci buse zelimira ali mislim da su odnosi medju njima znacajno poremeceni a da trener ocigledno nema vise snage/mogucnosti da na to utice

28 minutes ago, uini said:

Ne bih rekao, da ga u početku nije zanimala Zvezda velelepna, Partizan ponižen koncept. Pet-šest početnih godina vlasti se time zabavljao. Samo su mu se prioriteti u međuvremenu promenili, a i društvene okolnosti, sada bilo šta da uradi u korist ili štetu jednih ili drugih, nevažno je.

Panatinaikos nam ne odgovara po stilu igre

11 hours ago, Fanta said:

Ali sramota je kada bez reakcije ispratis njihovu seriju od 25-0.

bilo reakcija, nije da nije

U toj seriji 3/4 na -6 je došao tv TO, minut kasnije pri -14 je zatražen TO. Od zatečene petorke kad je krenuo sunovrat svih 5 igrača jedan po jedan su promenjeni, a Pokuševski još jednom vraćen. Prosto otkazale sve kočnice (i ručna) kad su kola krenula nizbrdo.

Zašto?

izgleda da ni ŽO nezna.

Ovaj meč je potvrdio da skauting protivničkih igrača ili ne postoji ili je kobno pogrešan. U svim predhodnim mečevima uvek neki pojedinac "iznenadi".