Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

54 minutes ago, Ted said:

šta mislite, koliko je verodostojna/moguća priča da igrači sabotiraju Željka

Mi smo isto ovako izgledali pod Janisom, grupa građana. Nema organizovanog napada, unutrašnje igre, odbrane, poštovanja saigrača. I onda došao drugi trener i sve se promjenilo, da li im je Salo našao žicu ili su oni prekinuli sa kurcoboljom zaista ne znam. Ali vidi se zamor materijala, ne mislim da namjerno sabotiraju trenera, ovo utiče i na njihovu cijenu na tržištu.

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

19 minutes ago, Jesper23 said:

Mi smo isto ovako izgledali pod Janisom, grupa građana. Nema organizovanog napada, unutrašnje igre, odbrane, poštovanja saigrača. I onda došao drugi trener i sve se promjenilo, da li im je Salo našao žicu ili su oni prekinuli sa kurcoboljom zaista ne znam. Ali vidi se zamor materijala, ne mislim da namjerno sabotiraju trenera, ovo utiče i na njihovu cijenu na tržištu.

tako je bilo.....fakat. vama se očigledno poklopilo da je raspoloživ bio trener koji ima EL nivo i iskustvo, a pored toga i visok motiv da radi baš u tom klubu, odnosno u Zvezdi. po razvoju događaja možemo da zaključimo da je i igračima prijalo. naravno, to je trenutna situacija, ova liga je duga i luda, pa za definitivnu ocenu mora da se sačeka, ali trenutno izgleda da ste legitimni za top 10, a ako uspete da održite visok nivo motivacije i popunjenosti i za top 6, što da ne.

bitno je i što niste imali, da tako kažem, specijalne i paralelne odnose sa Sferom, tako da je odluka o prekidu saradnje doneta kao business as usual, a doneta je i na vreme, odnosno na samom početku lige. pa nije bila situacija kao sa Duškom Ivanovićem, kad ste valjda vezali neki užasan niz i zalepili se za dno tabele

Partizan očigledno mora da traži drugačije rešenje za ovu krizu. sezona je prilično odmakla, tu smo na trećini. trener ne može tek tako da ode i da bude zamenjen drugim, a i da može pitanje je ko je dostupan i dal bi se postigao efekat kao gore opisan. ili bi možda bilo kontra. ne može ni da se zameni ceo roster u toku sezone. deluje da je trenutno jedino moguće da se poprave odnosi u rosteru, koliko je moguće, i da se nekako izvuče ova sezona. osim ako trener sam ne donese odluku da ode. onda ćemo morati da tražimo nekakvo rešenje na brzaka.

Edited by Ted

41 minutes ago, Jesper23 said:

Čak nije ni do Saše O. tj. nije samo do njega. Zvezda je odlično izgledala i u onoj jednoj utakmici sa Fenerom kad je ekipu vodio pomoćni trener. Nekad je sama ta promena dovoljna da se igrači trgnu i nađu neku novu motivaciju, naročito ako nisu bili zadovoljni prethodnim stanjem.

Nemam pojma šta se dešava u Partizanu, kakvi su odnosi izmđu igrača, niti da li bi promena trenera nešto promenila. Ipak, Partizan ne vodi neki Sferopulos koga lako zameniš i teraš dalje, Željko je legenda kluba i najtrofejniji EL trener ikadi njegov dolazag je značajno doprineo da se klub vrati u EL. Ne znam ni kakav je odnos prema svemo tome predsednika kluba i njegovog šefa, a da se ne lažemo i to ima bitnu ulogu na celu priču.

Ono što možemo da vidimo gledajući samo teren:
1. Karlik mnogo fali ovom timu
2. Parker je u štetočina modu (nisam gledao protiv SC), ne znam kakve probleme ima van terena
3. Igrači kao da ne veruju ni sebi ni treneru i kad kola krenu nizbrdo, to je to, u stanju smo da za 5 minuta prospemo sve dobro što je bilo pre toga

Možda neka doselekcija u vidu kvalitetnog plejmejkera, ako takav postoji, bi pomogla jer Ciglates i Milton ne mogu da nose ovaj tim, pa bi se oko tog igrača ostali malo bolje posložili.

Bukvalno vam se dešava isto po pitanju liderstva kao i nama u Šabaz sezoni gde je on trebalo da bude Alfa, Teodosić drugi a Yago treći plej.

Kod vas se sve očekivalo od Parkera, ali možda Pokuševski bude vaš Yago u smislu da iskoči kada je to potrebno. Dečko se trudi, prilično je aktivan u igri.

16 minutes ago, Djolle said:

Čak nije ni do Saše O. tj. nije samo do njega. Zvezda je odlično izgledala i u onoj jednoj utakmici sa Fenerom kad je ekipu vodio pomoćni trener. Nekad je sama ta promena dovoljna da se igrači trgnu i nađu neku novu motivaciju, naročito ako nisu bili zadovoljni prethodnim stanjem.

Nemam pojma šta se dešava u Partizanu, kakvi su odnosi izmđu igrača, niti da li bi promena trenera nešto promenila. Ipak, Partizan ne vodi neki Sferopulos koga lako zameniš i teraš dalje, Željko je legenda kluba i najtrofejniji EL trener ikadi njegov dolazag je značajno doprineo da se klub vrati u EL. Ne znam ni kakav je odnos prema svemo tome predsednika kluba i njegovog šefa, a da se ne lažemo i to ima bitnu ulogu na celu priču.

Ono što možemo da vidimo gledajući samo teren:
1. Karlik mnogo fali ovom timu
2. Parker je u štetočina modu (nisam gledao protiv SC), ne znam kakve probleme ima van terena
3. Igrači kao da ne veruju ni sebi ni treneru i kad kola krenu nizbrdo, to je to, u stanju smo da za 5 minuta prospemo sve dobro što je bilo pre toga

Niko njemu ne spori stručnost, evidentno je da ekipa i trener nisu na istoj talasnoj dužini, a tu imaš dvije opcije:

1) otpustiš trenera

2) čekaš kraj godine da praviš novi rooster

Mislim da se nezadovoljstvo sa Željkom polako preliva na sve igrače, čak je došlo i do navijača, a evidentno je da vi na Željka gledate kao na božanstvo. Mislim da to dosta govori o stanju u ekipi. Takođe ne vidim ko je ta produžena ruka trenera na terenu, bio je to Karlik donekle, a najtužnije od svega je što igrači djeluju kao da su digli ruke od ove sezone, apsolutno bez ikakve emocije. Meni je drago vidjeti da se Kalina i CMM popičkaraju oko bitne lopte, znači da im je stalo.

1 hour ago, Ted said:

šta mislite, koliko je verodostojna/moguća priča da igrači sabotiraju Željka

ne u smislu neke teorije zavere, da sad oni postupaju po nečijem nagovoru i hoće da unište njega ili Partizan, već u smislu da im ne leži način rada i da nemaju komunikaciju i razumevanje ne potrebnom nivou, pa se onda dobije ovakav ishod u smislu energije, angažovanja, odnosa u ekipi itsl. naravno ne svi igrači, ali dovoljan broj da ekipa izgleda kao raštimovani orkestar i izduvani balon

Sustina je da igraci teraju svoje, nezavisno od onoga sto im se govori i sto treniraju. Zasto? Pa eto zato sto ne postoji voljni momenat da se podrede timu. Jedan Duane nije nemotivisan igrac, jedino sto nije u stanju da dovoljno promeni nacin razmisljanja i kako igra basket kroz celu karijeru. Ja nikad nisam bio fan takvih igraca, u najboljem slucaju mogu da prodju kao neki microwave skoreri sa klupe i ogranicenom minutazom kako ne bi previse zavisio na koju nogu su ustali tog dana. Na nekoj od prvih utakmica pobesneo sam kada je covek ladno odlucio posle promasenog polaganja da se ne vrati u odbranu. Za mene je to za momentalno slanje u svlacionicu, opomena pred izbacivanjem iz tima. Zeljko je presao preko toga. Malo me je iznenadilo da po komentarima na internetu posle te utakmice malo ko je apostrofirao taj trenutak, ono nema veze fazon, zatrpace Dujan vec nekoga. Meni to govori koliko se pogresno kapira kosarka, jer je to klasicno neodgovorno ponasanje, iz koga ne moze nista dobro da se izrodi. A sa njim se, kao i svim ostalim igracima non stop prica, uz pokazivanje videa i korekcije na treninzima. I prosle sezone i ove. I on ovako spolja deluje kao neko ko je voljan da uci i napreduje, sve izjave su mu u tom fazonu, a onda vidis Zeljka kako besni na njega sto ne zove akcije vec igra nesto svoje, on samo klimne glavom "yeah coach, got it" i nastavi po starom..

Uzeo sam njega za primer, ali to moze da se primeni sustinski na veci deo ekipe. I onda ljudi ispravno rezonuju, time sto rade stete sebi najvise. Oni se blamiraju sa ovakvim negativnim serijama, katastrofalnim otvaranjima utakmica, kada izgledaju kao razjebana banda. Neko ce reci ne veruju Zeljku, jebe im se sto ga svi smatraju za najboljeg evropskog trenera. I mogu da razumem da kada su dosli prosle sezone da mu na pocetku i nisu bas verovali, pogotovo u periodu prvih 10 utakmica kada smo imali 2-8 skor, ali smo potom napravili preokret i seriju 13-4 kada smo zaista igrali dobro. U tom periodu se igralo ono sto se od njih trazilo i vezbalo, a oni su bili motivisani da to sprovedu. Dakle u praksi dokazano da se moze kad se hoce. U krajnjoj liniji, da su nezadovoljni kako trener sa njima komunicira i radi, mogli su da napuste klub na kraju sezone, iz ugovora se uvek moze izaci. Svi ponavljaju da su ostali sa zeljom da ove sezone odu korak vise i bore se za F4. Osim sto tu zelju ne vidimo na terenu.

šta bi nam bilo rešenje onda u ovom trenutku? kako da zaustavimo giljotinu?

sad imamo nekoliko utakmica kući, Bajern, Zvezda, Virtus........dal je moguće da se tu zapne i da odigra kao da je sad ili nikad. sa aspekta EL sezone možda i jeste, jer varijanta sa tri poraza gotovo da okončava sezonu. a realno nismo favoriti u tim tekmama. Bajern je isto zabagovao, ali kapiram da i oni razmišljaju da je dobro što ima sad ide protivnik koji je u očajnoj formi i da će tu da se vraćaju u formu. pa će i oni da zapnu da udare recku u gostima

Bilo je čudno juče videti kako čak i Bonga uzima loptu i kreće da igra nešto privatno, on koji je bukvalno definicija timskog igrača koji ne iskače iz opanaka.

2 hours ago, shimpu said:

Panatinaikos nam ne odgovara po stilu igre

Bukvalno jedan od retkih timova koje svake godine bar jednom dobijemo.

Što se tiče narednih utakmica, tu je vrlo jasno. Ostalo je još 6 kola do polovine sezone. Ako na tom preseku nemaš bar 8-11 onda vrlo verovatno da nemamo šta da tražimo dalje ove sezone.

22 minutes ago, Ted said:

šta bi nam bilo rešenje onda u ovom trenutku? kako da zaustavimo giljotinu?

sad imamo nekoliko utakmica kući, Bajern, Zvezda, Virtus........dal je moguće da se tu zapne i da odigra kao da je sad ili nikad. sa aspekta EL sezone možda i jeste, jer varijanta sa tri poraza gotovo da okončava sezonu. a realno nismo favoriti u tim tekmama. Bajern je isto zabagovao, ali kapiram da i oni razmišljaju da je dobro što ima sad ide protivnik koji je u očajnoj formi i da će tu da se vraćaju u formu. pa će i oni da zapnu da udare recku u gostima

Sto se mene tice, Zeljko out, Sale in na klupu. Odmah sada je potrebna sok terapija. Sezona je takmicarski izgubljena ako pricamo o EL, raspored je takav da cak iako budemo na 50% do januara, onda sledi novi ponor zbog suludog rezima utakmica i putovanja kada necemo imati 3 cestita treninga ceo mesec. Zato ne verujem da je moguce da se ponovi prethodna 4-9 sezona. Dok se oporavi Carlik vec ce doci februar, pa dok on udje u svoj ritam jos mesec dana.

Ali promena na klupi se sigurno nece desiti, samim tim ne verujem ni da ce se ova agonija prekinuti..

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Sto se mene tice, Zeljko out, Sale in na klupu. Odmah sada je potrebna sok terapija. Sezona je takmicarski izgubljena ako pricamo o EL, raspored je takav da cak iako budemo na 50% do januara, onda sledi novi ponor zbog suludog rezima utakmica i putovanja kada necemo imati 3 cestita treninga ceo mesec. Zato ne verujem da je moguce da se ponovi prethodna 4-9 sezona. Dok se oporavi Carlik vec ce doci februar, pa dok on udje u svoj ritam jos mesec dana.

Ali promena na klupi se sigurno nece desiti, samim tim ne verujem ni da ce se ova agonija prekinuti..

Dakle resenje koje ce promeniti sve je da dovedemo Saleta koji dve godine ne radi nigde

Jutro će promeniti sve

znači sutra ujutru rašavamo pitanja......Ostoja out, Željko prezidente, Ćelavi na klupu......Savić ostaje, imaće zadatak da traži igrače i dostavlja spisak kako bi znali koga da ne dovedemo D

Posle Zeljka na mestu trenera samo dolazi u obzir Vlada,,igra po dubini" Jovanovic