Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

1 minute ago, ZokiAsov said:

Cenim da je jako zadovoljan posle nasih utakmica ove sezone, i da posle svake otvara ona sranja od 4 soma eura sto pije. Kapiram da mu vise prija da gleda zeljka kako ga redom guze nego nekog canka, trinkijerija, itudisa

Pa to. Zamisli tek kako uživa kad vidi kako grobari plaču... To mu čitaju pred spavanje da se smiri.

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

42 minutes ago, JPM said:

Saučešće.

Nema potrebe za seljačkim izdrkavanjem, posebno zato što kidate.

Edited by Milošica

Nema nikakvog izdrkavanja. Ovo je blamaza. 0-25.

Kad se Karlik povredio znao sam da će biti zajebano, ali apsolutno nisam bio svestan šta nam je on sve donosio.

Uglavnom sam bio fokusiran na njegove nedostatke. Bez njega smo bezopasni kad nas protivnik stisne...

@JPM

A i trenutno je mrak napolju pa ćutim.

No dobro, uživaj i gazi svinju dok je u blatu. Sreća pa smo te neki odavno provalili.

Edited by Milošica

Ma ti si mnogo pametan, provalio si sve. Aj otkači se od mene, ti se meni obraćaš nekom agresijom konstantno.

Aj zdravo.

Ja tebi odgovorim na provokacije(nekad uvijene, sada već manje) kad već nema drugačijeg tipa odgovora na to(pravila foruma su takva da jelte to možemo samo da nagađamo što jbg razumem), tebi ako to smeta ignore i sve super.

Edited by Milošica

Sve vas je popisao Miloš, i odgovaraćete

Nikad ne provociram.

Postujem sportske rivale i sve rezultate Obradovica.

To sto ti tripujes i vidis provokacije gde ih nema je tvoj problem.

Tripujem i "zavrtanje ušiju". Važi.

O cemu bre pricas?

2 minutes ago, JPM said:

Nikad ne provociram.

Postujem sportske rivale i sve rezultate Obradovica.

To sto ti tripujes i vidis provokacije gde ih nema je tvoj problem.

Pa i treba da poštuješ Sašine rezultate, šta drugo fantom

1 minute ago, ubibobi said:

Pa i treba da poštuješ Sašine rezultate, šta drugo fantom

I njegove, naravno, ali mislio sam na Zocove uspehe tokom karijere. Sale je ipak malo dete za to.

Partizan jednostavno nema izbalansirane petorke i otuda ove nenormalne serije. Ista petorka kad igra u napadu Partizan izgleda odlicno ali kad ih stane sut na nekoliko minuta ne moze bas nista da odbrani, napravi -10 za par minuta i onda pocne psihologija da radi, krene se u jurnjavu i silovanje i ta serija se samo produzi na minus koji totalno ukanali ekipu. Serije, pozitivne ili negativne, nisu nista neobicno za kosarku ali Partizanu se negativne precesto desavaju. Mislim da je glavni problem to sto Partizan nema kontinuitet u odbrani, kad igra dobro u napadu ne moze to rezultatski da naplati a kad stane napad ide se ubrzano u debeli minus i to ne mogu da zaustave ni izmene, ni tajm auti, nista sto klupa moze da uradi da zaustavi krvarenje.

Odavno cudniju ekipu nisam gledao. Ove neke ekipe poput Asvela vidis da ne znaju i kad im ide i kad im ne ide ali ekipa koja na istoj utakmici na momente izgleda kao kandidat za plej-of a na momente kao da je zalutala u Evroligu je poprilicna retkost.

Mi to gledamo vec godinama. Nama nije cudno.