Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Sa Dziletom bi ova ekipa vec sada bila na celu EL i na kraju se borila na jednu loptu za titulu sa Hapoelom..

Ali jebiga, nije pozeljan..

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 hour ago, Facundo Orellana said:

Trinkijeri bi ovu sezonu spasio sa ovim timom, pitanje kako bi to izgledalo sezonu posle. Sve je ovo hipotetički, jer nećemo menjati trenera, pošto je nezamenljiv, tako da će sledeće godine otpustiti ponovo 10 igrača i dovesti novu garnituru neprilagođenih NBA otpadaka da pokuša da se ugura u 8.

Dule bi podavio ovaj tim jos na prvom TO.D

Meni izgleda kao da su igrači izgubili poverenje i u sebe i u Žoca. Probem je što je ekipa, u odsustvu Karlika, postavljena da je alfa pored terena a ne na njemu i u situacijama stani-pani bude bežte noge.

Problem koji se ponavlja je sa igrom kad vodimo i treba da se zatvori utakmica, sinoć opet izbunarili prednost na par minuta do kraja i u tom momentu raspad. Najsmislenija akcija je bio onaj šut Pokuševskog, sve ostalo je bila agonija u pokušaju da se igra dug napad(dok nismo otišli u minus) koji na kraju završi bez šuta.

Neke stvari možda moraju igrači između sebe da razreše, očigledno da Žoc nema rešenje. Imamo sad nove igrača, još su mangulica i Milton izgleda neprilagođeni.

Meni neki osećaj pripadnosti Partizanu u ovoj sns eri daju Željko, Vanja i Mi, tako da ne bih terao Žoca, nek on sam vidi šta i kako.

Ali Željkovo kukanje na igrače "oni gledaju u telefone". Pa Moneke se ne skida sa telefona a vidi šta radi. Tačno ga je pregazilo vreme, čovek navikao na mnogo treninga, kuka na putovanja duga...

48 minutes ago, Ted said:

meni je on ostao u lepoj uspomeni, zapravo sam najveći hajp oko kkp (u eri posle DV) osetio u to vreme kad smo prošli u, dal beše 1/8, ili 1/4 finala EK i trebali da igramo sa nekim Rusima, valjda UNIKS. imali smo zacrtanu putanju, bili favoriti za osvjanje aba, vrlo konkurentni i za EK. sećam se da smo tada u društvu komentarisali kako nam se crta EL naredene sezone. onda je došla korona i sve je otišlo u kurac krasni. naravno sve je to šbbkbb, ali ja i dalje tvrdim da je nas korona sjebala za sve pare, jer nas je presekla u nekoj prirodnoj putanji uspona i resetovala na nulu

Desio se i prislonički govnar Ostoja koji nije hteo da plati pošteno zarađeni novac Trinkijeriju. Tako da od Trinkija nažalost nema ništa nego će se govnarko kriti iza Željka sve dok većini navijača ne prekurči i otera ga. Da li ove sezone ili sledeće ili za nekoliko ne znam.

Da dosta čudno. Verovatno su protiv Asvela prvi put gledali u telefone rolleyes

Po igrama može se reći da je Washington najmanjo problem. Iako pripaljuje i napada, ne može mu se puno toga zameriti jer realno nema ko drugi.

Sterling nije ni pola igrača kog smo brže bolje sa razlogom prvog produžili.

Bonga je dobar. Dilan čak i iznad očekivanja. Poku samo da nastavi kao u ove dve utakmice.

Milton posle Parkera najveće razočarenje.

Kalates i Bruno su iznuđena rešenja ali kao takva za sada blagi plus.

Miku ćemo izgleda samo u KLS gledati.

moje misljenje nije da je zeljko nesto retrogradan & pregazen od oca vremena, vec to sto mu je zajednicka crta u svim ekipama koje je sklapao u partizanu - prangijato kao prioritet feat uptempo napad.

prethodnih sezona je leday bio neki korektivni momenat ako ludi prangijato ne fercera: malo se uspori tempo, leday izolacija kao neka sigurica, da ce nesto pozitivno ispasti odazle, kao sto obicno bude. sada toga nema, jer ledayi ne rastu na drvetu ali generalno, kao da nemate drugu brzinu, drugi princip, kada ovo prvo ne ide. shake milton bi mogao biti taj neki rezervni plan, po onome sto je igrao u 76ersima, poku bi verovatno trebalo da ima vise usagea, kao sto rekoh sinoc.

ima tu, cini mi se, neiskoriscenog potencijala tu & tamo.

Da bi se potencijal iskoristio, mora da postoji voljni momenat i fokus kod igraca. Ako ga nema u dovoljnoj meri, onda logicno nema nista od timske igre, vec potpuni raspad.

sigurno je tako, s'tim sto pad voljnog momenta moze doci i od frustracije koja opet raste iz nekih zahteva & principa u igri.

ako je svaka tekma ispit, zeljkove ekipe cepaju samo ono sto je siguran da radi, ono sto nije 100% provereno u laboratoriji, ne koristi dok ne bude automatizam.

hocu da kazem, ne sumnjam da ce pre ili kasnije prosiriti repertoar ali kao sto kaze vajber kolega, duboku rupu skoro redovno kopate u startu a ako se usput izrodi i nepoverenje, teska prica.

videcemo, jos nije kasno ali je krajnje vreme da zeljko nesto uradi tj zrtvuje neko svoje uverenje, zarad kratkorocnog bericjeta.

Edited by uini

Treba ih zaključati u svlačionici sa napaljenim brkatim čistačicama arene pre treninga sledećeg.

Željka vezati za sto u kancelariji i zaključati sa Radom u Catwoman latexu i bičem u ruci.

Jedinstvo i timski duh zagarantovan.

a rajko gleda :/

1 minute ago, uini said:

sigurno je tako, s'tim sto pad voljnog momenta moze doci i od frustracije koja opet raste iz nekih zahteva & principa u igri.

ako je svaka tekma ispit, zeljkove ekipe cepaju samo ono sto je siguran da radi, ono sto nije 100% provereno u laboratoriji, ne koristi dok ne bude automatizam.

hocu da kazem, ne sumnjam da ce pre ili kasnije prosiriti repertoar ali kao sto kaze vajber kolega, duboku rupu skoro redovno kopate u startu a ako se usput izrodi i nepoverenje, teskola prica.

videcemo, jos nije kasno ali je krajnje vreme da zeljko nesto uradi tj zrtvuje neko svoje uverenje, zarad kratkorocnog bericjeta.

Pre dve sezone smo imali ogroman broj utakmica koje smo katastrofalno otvarali (i u EL i u ABA) na svom terenu. Pamtim Dozierovu izjavu kako "moramo da prestanemo da kopamo rupu na startu pa tek onda zaigramo kako umemo ne bi li se izvukli". I sta bude na sledecoj utakmici, opet ista prica. I tako jos puno puta.

Naravno da je svaka tekma ispit, ali igraci to sami moraju da shvate i tako pristupe. A ne da selektivno biraju koliko ce energije uloziti, da li ce se cimati u odbrani ili ne. Posle uvodne EL serije 2-8 prosle sezone, bila je serija od 14-3 ako se ne varam. Te serije ne bi bilo da pristup nije bio takav kao da se igra plej-of, cak i kada smo bili desetkovani na spoljnim pozicijama vezali smo 4 ubedljive pobede na strani u duplim kolima, a to je bilo moguce jer su igraci bili maksimalno fokusirani i radili ono sto mogu, nista komplikovano. Ali zato su resili da daju sebi oduska pred kljucnu utakmicu kod kuce protiv Efesa i doziveli smo debakl. I nakon toga psiholoski pali skroz i vratili se na podesavanja sa pocetka sezone..

Kao sto je ove sezone golim okom vidljiva razlika u pristupu igraca Zvezde dok ih je vodio Sfero (koji ih je i selektirao) i nakon njegovog odlaska. Serije pobeda su moguce i kada ti je pola tima povredjeno, ako imas pristup kakav treba.

9 minutes ago, uini said:

a rajko gleda :/

Nešto ovako

@Milošica , ne ucitava mi forum to sto si posadio nakon "nesto ovako" : (

@Jimmy Kowalski , slazem se, medjutim, ovakve konferencije & ovakvi propratni tekstovi, sve sa lajnom "nije igrace bacio pod autobus", kada ih je bacio i na konfi & na post festum tekstovima, ne govore dobro o namerama zs poboljsanje situacije https://nova.rs/sport/evroliga/zeljko-obradovic-tajrik-dzons-povreda-sta-se-desilo-partizan-najnovije-vesti/

Edited by uini

1 hour ago, Ted said:

ne može da se spori da je klub napredovao izuzetno, da je napokon dobijena licenca, da su prihodi nikad veći, da je Arena puna, da su transferi bombastični. ali rezultati izostaju

Dve od tri ABA lige osvojene, plej-of Evrolige u maltene prvoj ozbiljnoj sezoni, pored svega onoga sto si nabrojao da je doslo u klub sa Zeljkom nisu rezultati nesto zbog cega bi trebalo ulaziti u depresiju. Mislim da je mnogo veci problem to sto ste svi ocekivali od najtrofejnijeg trenera u Evropi da sa istim ili nesto manjim budzetima prospe neku magiju i napravi razliku a to se ne desava jer ovo vise nije peak Zeljko. On jos uvek zna kosarku vise nego bilo ko drugi u Evropi ali u trenerskom poslu koji je izmedju ostalog i pedagoski posao znas onoliko koliko mozes da iskomuniciras igracima, ono sto ne mozes je znanje koje nije bitno nikome osim tebi.