November 14, 2025Nov 14 1 poen razlike. Šta znam možda nije trebao klinac da ulazi da pravi faul u završnici prvog poluvremena 🤔Bukvalno neverovatno.
November 14, 2025Nov 14 Je l' ovaj inbred iz Asvela glumio taksistu u RHCP - BTW? Edited November 14, 2025Nov 14 by Ratamahatta
November 14, 2025Nov 14 3 minutes ago, Ivo Petović said:Nisam obraćao pažnju do sada, stvarno ne mogu da verujem da školovani američki bek može biti ovako loš.Druga opservacija je da Milton izgleda kao da mu je neko veštački zgrčio sve ključne mišiće, jbt čak se i kreće neprirodno za njega. Mi se onamo oduševljavamo Batlerom, Milton bi trebao biti nivo mamojeba iznad njega.Milton izgleda kao da uopšte ne trenira sa ekipom, pa uleti da pokrije par minuta. Meni je to verovatno najmanje shvatljiva stvar kod ovog tima. Inače Poku je dečko car, bez imalo ironije. One je antisportista što se tiče karaktera, a uspeva da igra legitimne EL minute dok je čitava ekipa u totalnom kurcu. Ja bih njega zadržao sa nama sve dok ga drzi voljni momenat. A i posle toga.
November 14, 2025Nov 14 5 minutes ago, Ivo Petović said:Druga opservacija je da Milton izgleda kao da mu je neko veštački zgrčio sve ključne mišiće, jbt čak se i kreće neprirodno za njega. Mi se onamo oduševljavamo Batlerom, Milton bi trebao biti nivo mamojeba iznad njega.Isto sam pomislio, neko iz aviona pokazuje da može da rešava napadе kad je gusto, nekome treba 6 meseci da se "prilagodi"... Od čega to zavisi, pojma nemam, ali mislim da niko nema poverenja da će Šejk nešto dobro da uradi kad on rešava 1 na 1, pa ni on sam, sve nešto glavom kroz zid, bez ideje, bez samopouzdanja, preskočio jedan otvoren šut za 3, a i ove što je uzeo nije bio ni blizu da pogodi.
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, SNARC said:Od tucnjave u Madridu sve je nekako oshlo po kurcu..Zašto opraštamo gubitak 5.utakmice?
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, April said:Zašto opraštamo gubitak 5.utakmice?Hajde makar da tu vrhunsku sezonu ne uzimamo za zlo.
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, April said:Zašto opraštamo gubitak 5.utakmice?Ko prasta ? Pa ja je prvi pominjem vazda..da se lako preslo preko +18 desetak minuta pred kraj. Elem nebitno..mucenje vec predugo.
November 14, 2025Nov 14 3 minutes ago, SNARC said:Elem nebitno..mucenje vec predugo.ima lako rešenje za tu muku
November 14, 2025Nov 14 Mi smo ove veseljake dva puta dobili samo pre dve sezone kada su bili ubedljivi fenjeraši. Inače nas izjebu po pravilu, a u grupi su ekipa koje moraš dva puta dobiti (Baskonija, Makabi, Virtus i Asvel), makar ti igrali ovi sakati ballhandleri, kao što su Dujan i Milton. Kalates i Dujan su crkli, pa ih je izvadio, onda je nekoliko napada funkcionisalo sa tom postavom odbrambeno, a pomalo i napadački, a onda su se ugasili u svakom smislu i isporučili nam jedan višegodišnji drek.
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:ima lako rešenje za tu mukuIma..pominje se na prethodnim stranicama ovde..Cini mi se i nikad vise na tviteru
November 14, 2025Nov 14 Popular Post Kaze zelimir neke igrace treba da bude sramota kako su usli u utakmicu. Jebem ti te igrace, ko to selektira, ko ih trenira