Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Čovek koji je otpustio ceo tim i sam sebi izabrao novi, pa uradio doselekciju ove godine sere po glavi tih novih

Siroti Mika upravo se pita Gde sam došao, jbt

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Just now, Godfrey said:

Ma jasno Jimmy, samo kažem, za sve to valjda je trenerova nadležnost.

Zato sam i bio cinčan, ko treba da ih dovede u fokus, navijači? Valjda trener..

Pa trebalo bi valjda i njima samima da je stalo da budu mentalno spremni za mec, da su fokusirani, da im ja jako stalo da dobiju. Moraju da imaju taj mindset. Nisu klinci od 18-19 godina. Oni su profesionalci. Mislim, za to su placeni. Ako ih zabole da se cimaju, ako su odsutni, prodaju lopte, ne trce, igraju frozen odbranu pogledom, ne zagradjuju, ne skacu, pa za koji kurac ih placas. Ako se trener prodere, ako ih iznapusava zbog takvog pristupa, onda bude da te metode vise ne prolaze, ovo su druge generacije igraca. Pa dobro, onda neka se spreme za zvizduke u hali. Sto bi se navijaci nervirali ako je njima svejedno da li su odigrali dobro ili lose. Jednostavno ne postoji opravdanje da se udje u mec kao veceras i svako od tih igraca treba da oseca sramotu. Ne samo deklarativno da kazu bicemo bolji, to moraju da pokazu na terenu od prvog minuta. Da smo usli u mec kao protiv Olyja, glatko bismo dobili. Nema otaljavanja posla u EL. I u ABA kada to radis, pa se onda mucis vise nego sto je potrebno.

Nama je najgora utakmica prosle sezone u EL bila kod kuce protiv Efesa, gde su nosioci gle cuda bili u izlasku prethodne noci do jutarnjih sati. I logicno nismo mogli da se sastavimo na mecu, iako smo imali tri dana da se spremimo. A da stvar bude jos gora, posle meca upravo ti stranci zajedno sa Efesovim igracima izasli da se provedu. I onda posle slusas Bogija u intrevjuima kako prica koliko mu je tesko kada izgubi, nije mu ni do izlaska ni provoda. Nedopustivo je da se ponasas da te boli kurac posle blamaze.

1 minute ago, Cash said:

Kamo sreče da je urlao na igrače u poslednja tri minuta, možda bi i dobili meč. Ovako je samo nemočno posmatrao kako brod tone.

Umorio se od dranja 37 minuta. Bila zanimljiva scena kada se drao na Miltona koji je sedeo na klupi, ovaj ga gleda šokirano. Anahron tip skroz. Naš Obradović je shvatio da mora da menja pristup, ovaj vaš misli da svi moraju da se menjaju zbog njega. Naravno da su na telefonima, da ga ne gledaju.

.

Edited by Milošica

6 minutes ago, Nikodije said:

Taj njegov pristup sa urlanjem i jebanjem majki je mogao da prođe pre 30 godina, ne i kod milenijalaca. Ponaša se kao neki poludeli starac na ulici koji se dernja na prolaznike, a ovi ga ne konstatuju.

ovo sa telefonima mu je jedna od jačih izjava u jakoj konkurenciji. ove mlade generacije c c c D

gomila, ako ne i većina vrhunski sportista je aktivna na mrežama, postuju sekund pre i posle utakmice, Monekea prati lik koji ga snima, najveći fudbaleri današnjice rade isto to…

btw. Gen Z je ovo

milenijalci sada imaju između 29 i 44 godine i sa njima mu je već išlo bolje.

4 minutes ago, Heaviside said:

ovo sa telefonima mu je jedna od jačih izjava u jakoj konkurenciji. ove mlade generacije c c c D

gomila, ako ne i većina vrhunski sportista je aktivna na mrežama, postuju sekund pre i posle utakmice, Monekea prati lik koji ga snima, najveći fudbaleri današnjice rade isto to…

btw. Gen Z je ovo

milenijalci sada imaju između 29 i 44 godine i sa njima mu je već išlo bolje.

To sve oko Monekea deluje kao cirkus, al onda vidiš kad krene utakmica on je 100% unutra, dakle prazna alibi priča to sa telefonima.

Siluj, trpaj.

Kalatesu i Brunu su prve dve tekme bile sasvim dobre, sad ne mogu da se sastave.

29 minutes ago, Heaviside said:

Ne jebu ga igrači 2%, ne uspeva da ih motiviše i ohrabri što mu se desilo i sa prethodnim rosterom koji je ceo zamenjen ovim za jedno leto.

Nije još kasno da se preokrene sezona. Jeste ovo večeras skandalozno, ali u Pireju i protiv Barse ste bili dobri, Monako pobedili… ali ako se i ne preokrene, nema veze, na leto će promeniti sve igrače i idemo još jedan krug.

U istom periodu ona propast od 30 razlike u jednom periodu u Dubaiju i ova blamaza sinoc. Takve oscilacije ukazuju na selektivan pristup utakmicama u zavisnosti od imena protivnika i kurcevit pristup igri jednom kad odes na 20 razlike. Partizan se polako pretvara u "svakog mogu da dobiju" ekipu a takve ekipe obicno ne idu do kraja i nisu za velike domete. Partizan zaista svakog moze da dobije ali ako ne dobija onog koga mora da dobije nece uopste doci u priliku da dobije onog koga moze.

Jebi ga, znam da vam je legenda ali ovakve tendencije u ekipi su ogledalo trenera. Zeljko za sada ne moze da uspostavi komunikaciju sa igracima a to je lose jer je na poziciji gde koliko god da je vazno ono sto znas podjednako je vazno da to znanje umes i mozes da preneses. I da imas kome.

nebitni su telefoni u celoj priči. nije Željko moron pa da ne zna da igrači koriste telefone, mreže itsl. nit je odlepio pa da misli da igrači treba da čitaju Bibliju pre meča i mole Boga za milost, oprost i snagu

suština onoga što je rekao jeste u tome da on više nema kontrolu nad igračima i da ne zna šta više može da uradi. ja sam tako shvatio. a ako je tako to znači da kolko večeras mora u klubu da se aktivira krizni menadžment i da se vidi kako dalje, dal problem može da se reši i kako, a ako ne može, kako da se izađe iz cele priče sa najmanje štete

treba sad staviti po strani priče o teranju bilo koga, i videti dal može da se napravi neki restart sa postojećim resursima. ne možemo da zamenimo 15 igrača u toku sezone, a odlazak Željka ne garantuje ništa u ovom trenutku. treba da se pregura ova sezona, pa ako će nešto da se krupno i sistemski menja, da bude na kraju sezone

Edited by Ted

9 minutes ago, Nikodije said:

To sve oko Monekea deluje kao cirkus, al onda vidiš kad krene utakmica on je 100% unutra, dakle prazna alibi priča to sa telefonima.

Ma, svi su oni na telefonima. Jebeni Jokic koji godinama vuce Nagetse na svojim ledjima i verovatno je najbitniji glavni igrac jedne ekipe na svetu gleda konjske trke u svlacionici pre meca. To su nebitne stvari, ako si spreman jednostavno se resetujes kad istrcis na teren. Dok sam studirao nikad nisam ucio dan pred ispit, pogotovo ne noc pred ispit. To cak nije ni generacijska stvar, samo je medij poput telefona generacijski.

Tim kao nacrtan za Saleta, oporavio se od operacije kuka i čeka angažman u Trevizu..

Mada sam ja Džile team. Em je na vrhuncu i željan EL, em bi doveo Šengeliju.

Oni što je meni neverovatno je da u situaciji u kojoj si, posle Barcokasa i Mesine, najdugovečniji trener u istom klubu, nemaš baš ni jednog svog starosedeoca i go to igrača.

Neka dođe ko hoće, samo ne Sale.

Ne bih mogao da ga "mrzim".

Sanse nema da dodje Sale, nije podoban sa skorasnjim twitovima. Osim toga, nece Zeljko nigde.