Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Za igrače i stručni štab ili ukupno?

Ovo drugo je meni nezamislivo.

• Replies 12.1k
  • Views 620.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

8 minutes ago, Milošica said:

Za igrace i strucni stab. 11. su u EL po platama i nece preko toga zavrsiti u konacnom skoru fantom

10 minutes ago, Milošica said:

Ukupno naravno i to za tri godine...

Čovek je provokator, sta ga kosta da to napise, ako se niko ne upeca na levata iz australije.

Dubai nema budzet, moze da potrosi koliko mu treba. Nema mnogo klubova koji mogu sebi da priuste da kad im se povredi bilo koji igrac dovedu i plate još boljeg, ili 8 takvih...

49 minutes ago, MiddleClass said:

Dubai ima 15 milona godisnji budzet.

Imaju Musu, Petruseva, Bejkona, Kabengelea i gomilu granicnih evrokup igraca Abasa, Bertansa, Avramovica, Prepelica, Dangubica, Andjusica, Kondica i ostalih Mejsona. Mislim doveli su nekog levata iz Australije na pleju kojeg nijedan ozbiljan EL klub ne bi pogledao.

Baš se vidi koliko pratiš. Izvesnog Australijanca nema nigde, ali ti je Met Rajan koji sigurno ne igra za kikiriki.

A tek no comment da su Aleksa i Bertrans granicni EK igrači.

Aleksa ima 5 milki za 3 godine, solidna Evrokup plata

13 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

....

kam tu partizan bro

mRb4QRP.gif

On 15. 11. 2025. at 13:43, Jimmy Kowalski said:

Ako neka ekipa ne igra dobro, odmah krecu nagadjanja o losim odnosima i sl. To je prosto neizbezno. S druge strane, smatram da svaki trener ima pravo da javno prozove igrace za nedopustivo los pristup i nezalaganje. To radi i Ataman, koji vazi za najboljeg menadzera medju trenerima, sve u cilju da trgne igrace. Neki put to upali, neki put ne..

Ergin juce:

Nismo pokazali profesionalno ponašanje. Bili smo bez ritma, svi su se šetali. Nikog nije bilo briga kako će se završiti i videćemo šta možemo da promenimo..

• Popular Post

uskoro igramo sa njima......biće to zanimljiv duel......Erginovi šetači protiv Željkovih skrolera

Panata Easy Walkers vs. Partizan Tik-Tok Scorollers

Edited by Ted

Strollers vs scrollers

Ha, pa za PAO se odavno priča da u ekipi vladaju loši odnosi. Pričali javno ljudi koji ne lupaju gluposti. Sa tim da ja mislim da se taj aspekt precenjuje i da ima brojnih primera ekipa koje su imale dobre rezultate i pored loših odnosa unutar ekipe. Ono što jeste nepremostivo je kada igrači prestanu da veruju treneru u stručnom smislu što se verovatno desilo Sferopulosu, ali teško da je to slučaj sa gosn Obradovićem i Atamanom.

gosn Obradović D

eno anđuša slobodan, ne znam što ne reaguju

Možda Jago ne promeni boje dresa..

Za Anđušu pišu da ide u Aris

18 minutes ago, sasha said:

Možda Jago ne promeni boje dresa..

Da, savršeno se uklapa u opis "bek za plej of Evrolige". Valjalo bi videti Barcokasovu facu da čuje ovaj predlog lolol