November 15, 2025Nov 15 Nece on nigde..i meni je najiskrenije zao sto smo do ovde dosli..Ali klub postaje sve toksicnija sredina..i sve ce veci problemi biti da se dovedu zeljeni igraci jer vise necemo biti ni B opcija.Sezona je pocela pre mesec i po dana a vec je bacamo u reku. To prosto nije ozbiljno.
November 15, 2025Nov 15 Ponavljam, moramo ih sve promeniti da bi se uverili da li je do žoca ili igrača, dvaput meri triput seci
November 15, 2025Nov 15 8 minutes ago, Milošica said:Zašto niko iz EL za sve ove godine nije ponovo pokupio Džileta?u mojoj vizuri (mega-vizuri), džile je trener hustler, trickster, ne znam kako da ga opišem.ima sjajne in-game observacije ali i prilično pojednostavljen playbook, namenjen onima koji nemaju šta da izgube, pa shodno tome igraju na jednuipo kartu.underdogs & turniri je profil koji džiletu paše a takve poslove nekako i dobija
November 15, 2025Nov 15 sad razmišljam, da nije ovo nekakvo trik-pitanje, pa mi sad zavali idi gledaj efempe & 2x oče naš
November 15, 2025Nov 15 Sećam se Krke pod Džilom, mislim sezona 10/11, to je bila najbolja košarka koju je neki mali aba klub igrao od početka aba. Čak su i osvojili evro trofej, to se zvalo evro čelendž tada. Ali, jbg, Krka. Prvi put kada je ušao u EL oterali su ga posle 3 meseca.
November 15, 2025Nov 15 Slažem se @uini .Pitanje je više bilo hipotetičko, ali me je mrzelo da obrazlažem.
November 15, 2025Nov 15 7 minutes ago, ubibobi said:Što se tiče žoca i hemije u ekipi, deluje da smo popili previše omekšivača FIFY
November 15, 2025Nov 15 Trinkijeri bi ovu sezonu spasio sa ovim timom, pitanje kako bi to izgledalo sezonu posle. Sve je ovo hipotetički, jer nećemo menjati trenera, pošto je nezamenljiv, tako da će sledeće godine otpustiti ponovo 10 igrača i dovesti novu garnituru neprilagođenih NBA otpadaka da pokuša da se ugura u 8.
November 15, 2025Nov 15 Popular Post Mislim da je naš klub, bez želje da budem sarkastičan, negde i naša (ćaci) država u malom. Uđeš jako sa obećanjima i ciframa, nabilduješ kult ličnosti do nivoa mesije, naloži se sirotinja raja (i mnoštvo drugih, prirodno željnih nade) i onda kad se desi sudar sa realnošću ne znaš de biješ...ali ono, kao kod svakog dobrog egomanijaka, osnovni princip je eksternizacija odgovornosti. Mora biti da su svi drugi krivi, samo ne i ja. I to je isto srpska paradigma, to preuzimanje odgovornosti. Pazi ti to, pitajte medikal staf...kad pomisliš da ne može bezobraznije, oni te demantuju.I naravno da neće Žex nidje, i ne treba. Bio je projekat, 3+2 godine, bili su projektovani neki ciljevi, treba da se ostavi do kraja i da se na kraju podvuče crta. I da taj neki kojeficijent, milioni uloženi/trofeji osvojeni, postane benchmark za svakog sledećeg. Pri čemu ja mislim da će ista ekipa ući u "novi projekat".
November 15, 2025Nov 15 33 minutes ago, Facundo Orellana said:Trinkijeri bi ovu sezonu spasio sa ovim timom, pitanje kako bi to izgledalo sezonu posle. Sve je ovo hipotetički, jer nećemo menjati trenera, pošto je nezamenljiv, tako da će sledeće godine otpustiti ponovo 10 igrača i dovesti novu garnituru neprilagođenih NBA otpadaka da pokuša da se ugura u 8.veliko je pitanje dal bi......ok, ako bi uspeo da dopre do igrača i da ih aktivira, pokrene, motiviše, uspostavi neki autoritet, svakako bi bilo bolje. ali sve je to ako. a vremena da radi sa njima nema, niti će ga biti. ovde bi zaista bio potreban neki čudotvorac da okrene sve ovo naglavačkemeni je on ostao u lepoj uspomeni, zapravo sam najveći hajp oko kkp (u eri posle DV) osetio u to vreme kad smo prošli u, dal beše 1/8, ili 1/4 finala EK i trebali da igramo sa nekim Rusima, valjda UNIKS. imali smo zacrtanu putanju, bili favoriti za osvjanje aba, vrlo konkurentni i za EK. sećam se da smo tada u društvu komentarisali kako nam se crta EL naredene sezone. onda je došla korona i sve je otišlo u kurac krasni. naravno sve je to šbbkbb, ali ja i dalje tvrdim da je nas korona sjebala za sve pare, jer nas je presekla u nekoj prirodnoj putanji uspona i resetovala na nuluposle toga smo se gicali u blatu dok nije počela čuvena Željkova era. koja će, po svemu sudeći, kada se uzme u obzir očekivano/uloženo i dobijeno, ostati zabeležena kao prilično mršava. rezultatski naravno i po performansu, umetničkom dojmu, kako god. statusno, ne može da se spori da je klub napredovao izuzetno, da je napokon dobijena licenca, da su prihodi nikad veći, da je Arena puna, da su transferi bombastični. ali rezultati izostaju a problemi se množe, ili ponavljaju, bez naznake rešenja, pa ispada da je ovaj projekat došao do nekog svog maksimuma i udario u plafon. nevolja je što su mnogi mislili da je taj plafon mnogo višisve u svemu, izgleda da je vreme za novi projekat. u principu to ne mora da bude ništa loše. u najboljoj varijanti da zadržiš ili unaprediš stečeni status ali da to bude praćeno i kvalitetnijim igrama i boljim skautingom, pa samim tim i igrama rezultatom. ne bi smelo da nam se dešava da je stručni štab u višegodišnjem tinjajućem ratu sa igračkim kadrom i da nema kontrolu. probali smo i sa zamenom kompletnog igračkog kadra i dobili faktički isto Edited November 15, 2025Nov 15 by Ted