November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, SNARC said:Ima..pominje se na prethodnim stranicama ovde..Cini mi se i nikad vise na tviterutviter/forumski navijači
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:tviter/forumski navijačiU ovom momentu su, casna pionirska, smesniji navijaci koji su platili sezonske a jos uvek brane Zoca, uprkos onome kako mu ekipa igra i koliko poraza ima.
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, SNARC said:U ovom momentu su, casna pionirska, smesniji navijaci koji su platili sezonske a jos uvek brane Zoca, uprkos onome kako mu ekipa igra i koliko poraza ima.uvek možeš da navijaš za hapoel/denver/oklahomu/fmpeako ti je do rezultata Edited November 14, 2025Nov 14 by kud u maglu Simoviću
November 14, 2025Nov 14 Mogu i da nastavim za Partizan i da izrazim svoje misljenje o tome..nismo ga ni ti ni ja osnovali pa da jedan drugome solimo pamet.Ovo kako je sada Zoc zvucao je gore nego sto sam pretpostavljao..raspad
November 14, 2025Nov 14 Pa neka, okrenucemo na salu, komiku i onelinere, tako je lakse nego reci da igramo bukvalno kao kurac u sezoni u kojoj imamo nikad veci budzet i kada su nas pre sezone chatgpt i svaki cesstiti cigan vec videli na F4.A i ovo kenjanje 'idi gledaj FMP' je bas deplace
November 14, 2025Nov 14 Popular Post Bacio igrače pod voz, što drugo Kaže, igrači u svlačionici na telefonima.Kladim se da ovi iz Hapoela i Reala čitaju de Servantesa
November 14, 2025Nov 14 7 minutes ago, ZokiAsov said:Kaze zelimir neke igrace treba da bude sramota kako su usli u utakmicu. Jebem ti te igrace, ko to selektira, ko ih treniraDuda je cesto govorio, da po govoru tela igraca na dorucku ili pre utakmice, da zna unapred da li ce dobiti ili izgubiti utakmicu. Jednostavno kada igraci nisu locked in, tu nema leba onda..
November 14, 2025Nov 14 Pocecete da peglate redovno kad Karlik bude igro 25, a Nick the brick 15 na kecuDok Wash glumi keca to je krater na obe strane terena Da Bongi ostali nisu smetali sam bi ih dobio
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Bacio igrače pod voz, što drugo Kaže, igrači u svlačionici na telefonima.Kladim se da ovi iz Hapoela i Reala čitaju de ServantesaZeljko Oboomeradovic
November 14, 2025Nov 14 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Bacio igrače pod voz, što drugo Kaže, igrači u svlačionici na telefonima.Kladim se da ovi iz Hapoela i Reala čitaju de ServantesaIli im steogo zabraniš telefone u svlačionici ili se prilagodiš na to da je 2026 i da su svi vezani za telefone.Sve ostalo je iz šupljeg u prazno.
November 14, 2025Nov 14 5 minutes ago, lord_s said:A i ovo kenjanje 'idi gledaj FMP' je bas deplaceNabijem im svima taj fmp u guzicu. Ja navijam za KK Partizan a ne za KK Željko Obradović.
November 14, 2025Nov 14 Ali nije rezultat bitan, bitno je koliko ce malisana poceti da trenira kosarku zbog Dzabarija i Pokua
November 14, 2025Nov 14 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:uvek možeš da navijaš za hapoel/denver/oklahomu/fmpeako ti je do rezultataŠta pričaš čoveče? Seniorska košarka se igra zbog rezultata. Ali da zanemarimo taj segment. Jel treba da navijamo za ovu ekipu zbog borbenosti, mladosti, budućnosti, zato što su trener i uprava podržali nedvosmisleno studente?
November 14, 2025Nov 14 Ovo sa desetkovanim Asvelom koji i kad bi bio kompletan bi bio na istom učinku na tabeli od starta El je poruka za naš klub:čista i kristalna b l a m a ž a