November 18, 2025Nov 18 12 hours ago, Jimmy Kowalski said:Opsti raspad..edit: pa dobro, koliko slobodnih dana su na kraju dobili, jedan? Edited November 18, 2025Nov 18 by Kreator
November 18, 2025Nov 18 6 minutes ago, Kreator said:Taman sam hteo da napišem : Dobro, sad imamo nekoliko dana u Beogradu da se utreniramo do maksimuma, kad ono ... Željko im dao 3 slobodna dana. Pa jebote, ne verujem šta sam pročitaoedit: pa dobro, koliko slobodnih dana su na kraju dobili, jedan?Samo danas
November 18, 2025Nov 18 Sad sam malo brčkao po sport klubu jer sam posumnjao da je taj tekst od 3 dana bio na tom portalu.I naletim na ovaj tekst :SportklubPovredu Džonsa nijedno stručno lice ne može da potvrdi il...Na sve muke oko sastava, Partizan u 11. kolu Evrolge, na gostovanju u Vilerbanu, nije mogao da računa ni na Tajrika Džonsa. Kako Sport klub saznaje, ipak nije reč ni o kakvoj povredi.Bogami opako zlo ovaj Sport Klub .... neki rang Informera i sličnog blata. Edited November 18, 2025Nov 18 by Kreator
November 18, 2025Nov 18 Taman sam hteo da napišem : Dobro, sad imamo nekoliko dana u Beogradu da se utreniramo do maksimuma,lako je tuđim mlatiti, oni dolaze umorni sa puta a ti bi da treniraš
November 19, 2025Nov 19 On 18. 11. 2025. at 10:34, Jimmy Kowalski said:Opsti raspad..Ipak bio (polu)raspad:"Po povratku iz Francuske imali smo mnogo teškoća. Jedan trening smo odradili sa osam igrača, naredni sa sedam. Počnemo sa sedmoricom, završimo sa šestoricom. Nik je imao tegobe, Milton takođe, Vanja, Lakić, Tajrik… Čak ni Sterling nije trenirao. Zbog toga smo morali da im damo slobodan dan da se oporave", rekao je Obradović za Sportske.Na kraju cemo sa samo 2 ljudska treninga izaci na megdan Feneru..
November 19, 2025Nov 19 Nece biti plitak potok za Fener, nema sanse. Drzacemo se junacki do sredine 4/4, a onda krece Duane & Shake sou..
November 19, 2025Nov 19 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ipak bio (polu)raspad:Na kraju cemo sa samo 2 ljudska treninga izaci na megdan Feneru..Izostavio si ključni deo."Pauza im je očigledno prijala i danas smo odradili sasvim kvalitetan trening", rekao je Željko Obradović Edited November 19, 2025Nov 19 by smooth.Op
November 19, 2025Nov 19 3 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ipak bio (polu)raspad:Na kraju cemo sa samo 2 ljudska treninga izaci na megdan Feneru..u boljem stanju su bile parizanske jedinice u okruženju neprijatelja na Sutjesci, nego naš tim posle dva meseca sezone
November 19, 2025Nov 19 Asvel dao 52 poena Monaku. Prosla utakmica je verovatno najveca bruka Partizana u EL..
November 19, 2025Nov 19 On 18. 11. 2025. at 16:05, uini said:rajko & rada nisu odraz niceg generalnog; oni su kao boni & klajd, miki & melori, telma & luiz, irak & iran.Radojka i Tine. Mozda je Rada od Radojka