November 14, 2025Nov 14 19 minutes ago, theanswer said:Šta pričaš čoveče? Seniorska košarka se igra zbog rezultata. Ali da zanemarimo taj segment. Jel treba da navijamo za ovu ekipu zbog borbenosti, mladosti, budućnosti, zato što su trener i uprava podržali nedvosmisleno studente?ja navijam za partizan, ne znam za tebečoveče
November 14, 2025Nov 14 48 minutes ago, ZokiAsov said:Kaze zelimir neke igrace treba da bude sramota kako su usli u utakmicu. Jebem ti te igrace, ko to selektira, ko ih treniraJavili mu njegovi prijatelji iz Atine, noc pred utakmicu sa Oly-em, da su 4-ca igraca celu noc bancili.A da ne pricamo da pravi petorke u zavisnosti ko sa kim prica.
November 14, 2025Nov 14 Ja sam osvojio jednu od poslednjih 15 Evroligi, a osvajacu mozda ABA lige i dalje, sta su oni osvojili?Ne mogu da verujem da igramo za povratak u Beograd, njima je vazniji instagram, pokusavam da ubijem egoiste u njima koji su
November 14, 2025Nov 14 Priznajem, nisam gledao konf, samo sam pročitao šta je Željko rekao. Igrači gledaju u telefone?To neko drugi treba da sredi? Ko?Okej Željko, evo, igrači više neće da gledaju u telefoneNi njihovi klinci neće
November 14, 2025Nov 14 4 minutes ago, Godfrey said:Priznajem, nisam gledao konf, samo sam pročitao šta je Željko rekao. Igrači gledaju u telefone?To neko drugi treba da sredi? Ko?Okej Željko, evo, igrači više neće da gledaju u telefoneNi njihovi klinci nećeNije stvar u telefonima kao takvima. Stvar je u nedostatku fokusa. Ako ti druge stvari odvlace paznju, onda udjes u utakmicu odsutno i pravis greske na traci..
November 14, 2025Nov 14 19 minutes ago, Godfrey said:Priznajem, nisam gledao konf, samo sam pročitao šta je Željko rekao. Igrači gledaju u telefone?To neko drugi treba da sredi? Ko?Okej Željko, evo, igrači više neće da gledaju u telefoneNi njihovi klinci nećeOvi iz Asvela su čitali Rat i Mir pre tekme
November 14, 2025Nov 14 auuu leb ti jebem, dođoh sa koncerta pre 20 minuta, čitam šta je bilo.......sunac ti Božijidesetkovani Asvel previsoka prepreka nisam ni pratio tekmu tamo, đipao sam sa suprugom, računam biće sve u redu ipak Asvel, levo-desnoa ove Željekove izjave, ne znam šta da kažem.......liči da će neko morati da ode, ili igrači ili on. čini se da je neka dalja saradnja stručnog štaba i igrača SF Edited November 14, 2025Nov 14 by Ted
November 14, 2025Nov 14 Teska prica da grobarija ne sme da opljune po igri, igracima, a i treneru, po zasluzi, a da se ne teramo u Zeleznik.Uglavnom, igramo kao kurac, sto sam vec rekao, bas je nekako losa aura oko, a verovatno i atmosfera u timu, od pocetka sezone. Posle Karlikove povrede, raspad jebote.
November 14, 2025Nov 14 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nije stvar u telefonima kao takvima. Stvar je u nedostatku fokusa. Ako ti druge stvari odvlace paznju, onda udjes u utakmicu odsutno i pravis greske na traci..Ma jasno Jimmy, samo kažem, sve to valjda je trenerova nadležnost.Zato sam i bio cinčan, ko treba da ih dovede u fokus, navijači? Valjda trener.. Edited November 14, 2025Nov 14 by Godfrey
November 14, 2025Nov 14 Ne jebu ga igrači 2%, ne uspeva da ih motiviše i ohrabri što mu se desilo i sa prethodnim rosterom koji je ceo zamenjen ovim za jedno leto. Nije još kasno da se preokrene sezona. Jeste ovo večeras skandalozno, ali u Pireju i protiv Barse ste bili dobri, Monako pobedili… ali ako se i ne preokrene, nema veze, na leto će promeniti sve igrače i idemo još jedan krug.
November 14, 2025Nov 14 zajebanciju na stranu, kao i lične simpatije i antipatije i impersije........obejktivno smo u golemom problemu, verovatno najvećem od početka ove ere sa Željkomkad se svede na proste činioce trener je faktički rekao da on više ne zna šta da radi sa ovim igračima i da sve što je preduzeo ne deluje. u prevodu na srpski, tamo je trenutno neka vrsta haosaajd da zajebeš i ovu sezonu, ima sledeća i ona tamo i dobra stvar u sportu je što se na početku sezone sve resetuje, dolazi na nulu i možeš da popraviš sve što si zabrljao ranije. međutim mi se iz godine u godinu vrtimo oko bazično istog problema i to mora da se rešava pod hitno. inače ćemo i sledeće sezone i one tamo da gledamo isto ovo
November 14, 2025Nov 14 Taj njegov pristup sa urlanjem i jebanjem majki je mogao da prođe pre 30 godina, ne i kod milenijalaca. Ponaša se kao neki poludeli starac na ulici koji se dernja na prolaznike, a ovi ga ne konstatuju.
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, Nikodije said:Taj njegov pristup sa urlanjem i jebanjem majki je mogao da prođe pre 30 godina. Kamo sreče da je urlao na igrače u poslednja tri minuta, možda bi i dobili meč. Ovako je samo nemočno posmatrao kako brod tone.