November 14, 2025Nov 14 Just now, Kreator said:KK Partizan taoc Željka Obradovića. Ne smeš da smeniš tu svetu kravu, odnosno moraš da trpiš koliko on smatra da treba da bude u Partizanu.Plus jean
November 14, 2025Nov 14 10 minutes ago, goofs said:Od onog Brunovog čelindža svaka odluka im je bila za AsvelBruka i sramota kako igramo i koliko smo glupi, ovu ekipu Asvela treba da dobijemo u 10 od 10 utakmica... Najbolje da analiziramo suđenje
November 14, 2025Nov 14 Nisam previše pomno pratio Partizan, ali lošijeg defanzivnog američkog beka od ovog Vašingtona nikad nisam video. Da li je feature ili bug, ne znam, ali ovo je bilo ispod svakog nivoa. Jedini smisleni period Partizan je imao kad je ovaj izašao napolje i mogla je neka odbrana i da se zaigra...
November 14, 2025Nov 14 Puno bi nam značilo da nas ne uveseljava više istim ograničenim sastavima i identičnim tužnim porazima.
November 14, 2025Nov 14 Najbolje da cete sada pricati o odgovornosti treneraKako da spalim ovaj EL Pass da vise nikad ne pomislim da se ukljucimKakav blam majko moja, Asvel igra tacno da ih administrativno ne bi izbacili iz lige, bukvalno tacno toliko.
November 14, 2025Nov 14 Just now, ubibobi said:Sa vedrije strane, dobili smo 4/4Dobili smo dve cetvrtine, jedna neresena i jednu izgubili. To vredi dodatna 2 poena i pobeda je nasa..
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, Kreator said:KK Partizan taoc Željka Obradovića. Ne smeš da smeniš tu svetu kravu, odnosno moraš da trpiš koliko on smatra da treba da bude u Partizanu.tako je
November 14, 2025Nov 14 1 minute ago, lord_s said:Najbolje da cete sada pricati o odgovornosti treneraKako da spalim ovaj EL Pass da vise nikad ne pomislim da se ukljucimKakav blam majko moja, Asvel igra tacno da ih administrativno ne bi izbacili iz lige, bukvalno tacno toliko.Jesu ih kaznili valjda što za plate igrača izdvajaju ispod minimuma koji je propisala Euroliga? Nešto tipa imaju ukupno oko 4 miliona plate igrača
November 14, 2025Nov 14 3 minutes ago, Djolle said:Bruka i sramota kako igramo i koliko smo glupi, ovu ekipu Asvela treba da dobijemo u 10 od 10 utakmica... Najbolje da analiziramo suđenjeOvaj današnji sastav Asvela je u najboljem slučaju za polufinale EK i to da im legne žreb.Što se nas tiče, trenutno smo tu gde i treba da budemo. Dve utakmice gubiš za poen jer ne možeš 3 minuta da pogledaš na koš.A i Monako je dobijen na čistu nesportsku pa je srećom Bruno dao oba. Ko bi dao koš da je bio tada običan faul, ja stvarno ne znam. Edited November 14, 2025Nov 14 by *edited by mod