Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Just now, Kreator said:

KK Partizan taoc Željka Obradovića. Ne smeš da smeniš tu svetu kravu, odnosno moraš da trpiš koliko on smatra da treba da bude u Partizanu.

Plus jean

• Replies 12.1k
  • Views 620.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

• Author

Prejak kraj, dobro se šibamo

Imam osećaj da sam znatno gluplji nakon gledanja ove predstave twak

10 minutes ago, goofs said:

Od onog Brunovog čelindža svaka odluka im je bila za Asvel

Bruka i sramota kako igramo i koliko smo glupi, ovu ekipu Asvela treba da dobijemo u 10 od 10 utakmica... Najbolje da analiziramo suđenje

Nisam previše pomno pratio Partizan, ali lošijeg defanzivnog američkog beka od ovog Vašingtona nikad nisam video. Da li je feature ili bug, ne znam, ali ovo je bilo ispod svakog nivoa. Jedini smisleni period Partizan je imao kad je ovaj izašao napolje i mogla je neka odbrana i da se zaigra...

Sa vedrije strane, dobili smo 4/4

• Author

A sto ovaj lavić maskota loži publiku pahqhahhahahahahah

Puno bi nam značilo da nas ne uveseljava više istim ograničenim sastavima i identičnim tužnim porazima.

Najbolje da cete sada pricati o odgovornosti trenera

Kako da spalim ovaj EL Pass da vise nikad ne pomislim da se ukljucim
Kakav blam majko moja, Asvel igra tacno da ih administrativno ne bi izbacili iz lige, bukvalno tacno toliko.

Just now, ubibobi said:

Sa vedrije strane, dobili smo 4/4

Dobili smo dve cetvrtine, jedna neresena i jednu izgubili. To vredi dodatna 2 poena i pobeda je nasa..

1 minute ago, Kreator said:

KK Partizan taoc Željka Obradovića. Ne smeš da smeniš tu svetu kravu, odnosno moraš da trpiš koliko on smatra da treba da bude u Partizanu.

tako je

IMG_0018.jpeg

Nije nas jebo samo ko nije hteo

1 minute ago, lord_s said:

Najbolje da cete sada pricati o odgovornosti trenera

Kako da spalim ovaj EL Pass da vise nikad ne pomislim da se ukljucim
Kakav blam majko moja, Asvel igra tacno da ih administrativno ne bi izbacili iz lige, bukvalno tacno toliko.

Jesu ih kaznili valjda što za plate igrača izdvajaju ispod minimuma koji je propisala Euroliga? Nešto tipa imaju ukupno oko 4 miliona plate igrača

3 minutes ago, Djolle said:

Bruka i sramota kako igramo i koliko smo glupi, ovu ekipu Asvela treba da dobijemo u 10 od 10 utakmica... Najbolje da analiziramo suđenje

Ovaj današnji sastav Asvela je u najboljem slučaju za polufinale EK i to da im legne žreb.

Što se nas tiče, trenutno smo tu gde i treba da budemo. Dve utakmice gubiš za poen jer ne možeš 3 minuta da pogledaš na koš.

A i Monako je dobijen na čistu nesportsku pa je srećom Bruno dao oba. Ko bi dao koš da je bio tada običan faul, ja stvarno ne znam.

Edited by *edited by mod