October 25, 2025Oct 25 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Pa njih pitaju za ono sto oni cine, za sta su licno odgovorni. Drugo je kad pitas trenera kako komentarise nesto sto nema veze sa desavanjima na terenu.Eto pitali i Karija da prokomentarise Duletovu izjavu o tome sta se sve desavalo na EP, on odgovorio da nista od toga nije tacno i opet ponovio pricu o povredama i bolesti koje su nas zadesile i poremetile.Pa nisu lično odgovorni ni kada u zanosu Šopena na klaviru glorifikuju navijanje, pa ga glorifikuju.Uopšte nemam nikakvu dilemu da je ta nekompetencija razlog, nego su ućutkani na ovaj ili onaj način. Takvo pitanje je ne samo relevantno, nego i podrazumevajuće, na kraju krajeva makar u smislu jer je uticalo na igru ekipe.Što se Karija tiče, sve okej. Treba ljudima dati priliku da se ponesu kao mindža/nindža. Edited October 25, 2025Oct 25 by kralj
October 25, 2025Oct 25 35 minutes ago, kralj said:Zna li se razlog zašto N1, Nova ili Rada Sprot klub ne postavljaju pitanja na konferenciji koja se tiču "atmosfere"?Mogu da pretpostavim, ali, brate mili, ta vrsta saučesništva je pandan čitanju poezije u Ćacilendu. Uključujem tu i komentatore. Baš bih voleo da vidim kako bi se Plavšić snašao, imam utisak da bi on mogao da ima naznake armature u kičmenom stubu.N1 i Nova se ne sećam da su nekad postavili pitanje na KZŠ kod nas. Rada nikad ne pita o atmosferi, uvek pita nešto vezano za igru.
October 25, 2025Oct 25 30 minutes ago, Kreator said:Nisam ti "burazer". I ne prihvatam takve šale.nista, onda seri & trpi, posto ne umes da precutis, ko te yebe.
October 25, 2025Oct 25 2 minutes ago, kralj said:Pa nisu lično odgovorni ni kada u zanosu Šopena na klaviru glorifikuju navijanje, pa ga glorifikuju.Uopšte nemam nikakvu dilemu da je ta nekompetencija razlog, nego su ućutkani na ovaj ili onaj način. Takvo pitanje je ne samo relevantno, nego i podrazumevajuće, na kraju krajeva makar u smislu jer je uticalo na igru ekipe.Što se Karija tiče, sve okej. Treba ljudima dati priliku da se ponesu kao mindža/nindža.Pa ne glorifikuju tucu ili skandiranja i vredjanja. Ne glorifikuju ni kada se bacaju stvari na teren. A ako se vec trazi da se ljudi jasno i glasno izjasne o onome sto nas okruzuje, onda Karijevo ponasanje nije ok. Dodju kriminalci i maltretiraju ti igrace, kao sto je bio slucaj na EP, a ti kao selektor cutis.
October 25, 2025Oct 25 3 minutes ago, Kreator said:Ko te yebe. I odjebi više od mene.diskutovacu kako ja mislim da je primereno datom kontekstu a ti uvek mozes da ulozis zalbu moderaciji, umesto da se zalis i skreces sa teme jer ne volis takve sale; budi duhovitiji ili precuti, nije da si u top5 vaznosti na threadu.
October 25, 2025Oct 25 Popular Post pariz je samo moderna nadogradnja onoga sto smo mi nekada bili - posebno za duletovih mandata. mozemo samo sa uzdasima da gledamo kako ta ekipa igra, s kolikom energijom, zarom i realno - znanjem, a cega nam, od svega pomalo ili malo vise, manjka za ove poslednje zeljkove 3-4 godine.savic je odavno trebalo da dobije otkaz, ovo sto on radi je kriminalno lose ako su spekulacije o platama nasih pojedinih igraca iole tacne. nisu same cifre problem, moguce je da one i oslikavaju realnu trzisnu vrednost pojedinaca, mnogo veci problem je skauting, konkretno - due dilligence: koliko dugo se igrac prethodno pratio i koliko je bio konstantan na terenu, da li igra na obe strane terena, da li takmicar, da li je sklon povredama, kako igra pod pritiskom, da li je imao vecu ulogu u prethodnim timovima, kako se uklapao s prethodnim saigracima i ekipama, da li je imao probleme van terena, odnosno kako se ti ljudi svojim profilom uklapaju u ono sto nama treba ili ono sto se nekada moglo nazvati nasom klupskom kulturom. ja se ne secam u ovih nekoliko poslednjih godina ijednog igraca oko koga bi se veci deo nasih navijaca slozio da treba da igra za nas.zeljkovi rezultati za poslednje 3-4 godine su prilicno jadni, ne samo za nasa ocekivanja, vec pre svega u odnosu na njegove prethodno uspostavljene standarde. takva nam je i igra uglavnom.
October 25, 2025Oct 25 25 minutes ago, uini said:diskutovacu kako ja mislim da je primereno datom kontekstu a ti uvek mozes da ulozis zalbu moderaciji, umesto da se zalis i skreces sa teme jer ne volis takve sale; budi duhovitiji ili precuti, nije da si u top5 vaznosti na threadu.Diskutuj na temi kako hoćeš i kako voliš. Niti želim da te sprečavam u tome niti je to ok. Nikada se nisam žalio moderaciji ni na koga od kada sam na forumu, pa sigurno neću ni na tebe. Nastavi slobodno da pišeš neduhovitosti i bacakaš gifove. Ako preteraš sa tvojim neduhovitostima na moj račun jednostavno ću te staviti na IL ili skrolovati dole, ako mi se ne cima da učinim i tih nekoliko klikova.
October 25, 2025Oct 25 Just now, Kreator said:Diskutuj na temi kako hoćeš i kako voliš. Niti želim da te sprečavam u tome niti je to ok.Nikada se nisam žalio moderaciji ni na koga od kada sam na forumu, pa sigurno neću ni na tebe. Nastavi slobodno da pišeš neduhovitosti i bacakaš gifove. Ako preteraš sa tvojim neduhovitostima na moj račun jednostavno ću te staviti na IL ili skrolovati dole, ako mi se ne cima da učinim i tih nekoliko klikova.Rat sa uinijem je unapred izgubljen, ne upuštaj se u to
October 25, 2025Oct 25 2 minutes ago, Nikodije said:Rat sa uinijem je unapred izgubljen, ne upuštaj se u toMa ne želim da ratujem ni sa kim. Nisam za to na forumu niti me to interesuje. Volim kvalitetne diskusije a ne podjebavanja. Nemam ništa lično protiv @uini ali nekada stvarno izluđuje sa glupostima. Kad se drži teme, ok je. Očigledno želi da zadrži za sebe pravo da me zajebava nekim nekvalitetnim glupostima i ako je to ok po pravilima foruma, šta da radim. Moraću da skrolujem dole ili na IL.
October 25, 2025Oct 25 32 minutes ago, Nebojsa said:pariz je samo moderna nadogradnja onoga sto smo mi nekada bili - posebno za duletovih mandata. mozemo samo sa uzdasima da gledamo kako ta ekipa igra, s kolikom energijom, zarom i realno - znanjem, a cega nam, od svega pomalo ili malo vise, manjka za ove poslednje zeljkove 3-4 godine.savic je odavno trebalo da dobije otkaz, ovo sto on radi je kriminalno lose ako su spekulacije o platama nasih pojedinih igraca iole tacne. nisu same cifre problem, moguce je da one i oslikavaju realnu trzisnu vrednost pojedinaca, mnogo veci problem je skauting, konkretno - due dilligence: koliko dugo se igrac prethodno pratio i koliko je bio konstantan na terenu, da li igra na obe strane terena, da li takmicar, da li je sklon povredama, kako igra pod pritiskom, da li je imao vecu ulogu u prethodnim timovima, kako se uklapao s prethodnim saigracima i ekipama, da li je imao probleme van terena, odnosno kako se ti ljudi svojim profilom uklapaju u ono sto nama treba ili ono sto se nekada moglo nazvati nasom klupskom kulturom. ja se ne secam u ovih nekoliko poslednjih godina ijednog igraca oko koga bi se veci deo nasih navijaca slozio da treba da igra za nas.zeljkovi rezultati za poslednje 3-4 godine su prilicno jadni, ne samo za nasa ocekivanja, vec pre svega u odnosu na njegove prethodno uspostavljene standarde. takva nam je i igra uglavnom.Dosta je bilo grešaka sa Zokijeve strane (pod uslovom da on 100% sam tu odlučuje) počev od puštanja Lesora, svinjarije sa Madarom, puštanjem dva vrhunska igrača koje imaš pod ugovorom i sve to gore navedeno za tačno 0e obeštećenja od čega su Lesor, Panter i Ledej odmah postali nosioci u svojim EL klubovima pa sve do puštanja Frenkija u trenutku kada se svi pojačavaju i kada je već pristao na smanjenje ugovora.
October 25, 2025Oct 25 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Nista od toga nisu Zokijeve odluke..Verujem da se dosta pitao. Sigurno više nego Ostoja. Posebno kada je Madar u pitanju. Što se tiče pantera i ledeja, tada se pričalo da je jedan hteo da ide po svaku cenu a da je drugi hteo da ostane. Doduše ne sećam se koji. A procena da je Lesor prebacio svoj maximum i da ga treba pustiti je za posebnu analizu.
October 25, 2025Oct 25 Ne pita se apsolutno nista. Za Madara je krivica Miskova. Za ostanak ili razlaz sa igracima odlucuje iskljucivo Zeljko (plus naravno i sama zelja ograca). Ovo sa Lesorom isto nije tacno..Zoran radi ono sto mu Zeljko kaze. Dakle obavlja razgovore sa menadzerima oko potencijalnih pojacanja, sa drugim klubovima oko obestecenja. Sve u okvirima koji su prethodno dogovoreni sa Zeljkom.