Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ja bih još malo oko utakmice ako dozvoljavate? Željko je pričao da se ne prave mali faulovi. Stekao sam utisak da su sudije pustile prednost u jedno 5-6 situacija gde su naši igrači pokušali da fauliraju ali ništa nije svirano. Ovim ne umanjujem Željkovu krivicu za poraz. Mi smo meč već ranije izgubili, ne samo što nisu igrali Shake i Karlik, već zato što imamo puno preplaćenog pomoćnog osoblja koji daje pretanak doprinos u evroligi. Tek će ovi glavni morati da gule aba ligu.

• Replies 12.2k
  • Views 621.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 hour ago, Kreator said:

Ja bih još malo oko utakmice ako dozvoljavate?

the-office-steve-carell-gif.29734493

komik rilif, mojne da se ljutiš

heart

Reformator!

Opaaaa, vidi ga zvezdaš komanduje šta će da se priča na temi KK Partizan. Zatvaraj temu, definitivno smo crveno belo roblje.

Ja bih o utakmici 😁

Ovogodisnji Pariz igra bolje od proslogodisnjeg. I ubedljivo su vam bili najgiri moguci protivnik u ovom trenutku s obzirom na nacin odbrane i presing po celom terenu.

Ono sto nije nista novo je da vas je u ovu situaciju da igrate bez pleja doveo Zeljko koji izgleda da traga za mitskim bicem na poziciji pleja i koga ce sujeta kostati ove sezone zbog toga sto nije hteo da vrati Ifea koga vi svakako placate. Kao sto sam rekao na El temi ovde ce pobeda vise znaciti na kraju i 5 mesta bolju poziciju tako da ce ovih par poraza zbog nedostatka pleja biti odlucujuce.

sa ifeom bi dobili sinoć

al sUjeTni željko

koliko vam bode oči

U pravu je covek, falilo je ifcetovo hoblovanje parketa 20 sekundi sinoc. Kurac bi se talijan prilagodio na to

Jebo vas Zeljko u prkno smaraci nevidjeni da Bog da vam ostao jos 20 godina.

Sinoc prizivali Gordica, a jutros 1 Ife nije dobar fantom

1 minute ago, Moća said:

Jebo vas Zeljko u prkno smaraci nevidjeni da Bog da vam ostao jos 20 godina.

To sa jebanjem u prkno vidu sa ovim tvojima klosarcino

• Popular Post

I ja sam stekao dojam da je Pariz najgori mogući protivnik trenutno. Plus mi se uopšte ne sviđaju ove izjave 'izgubili od objektivno slabije ekipe'. Evroliga je nikad izjednačenija, nema tu upisanih pobeda, čak ni kući. Pariz je dominirao ligom prošle godine čitavu polusezonu, to je ta ista košarka, personel je manje-više nebitan. Izbacili Reala u plej inu, i to u Madridu. Daleko od laganog protivnika.

Jedna od onih 'da se igralo dva dana' utakmica. Bukvalno nikakve šanse nije imao Partizan sa ovom bekovskom postavom, sa i bez dešavanja na tribinama.

Ovaj Pariz je kao oni automehaničarski programi koje ti puste kroz auto da detektuju sve mane vozila. Bukvalno, sve vidiš, šta ti gde fali i koliko kompresije imaš.. Nije da nismo znali ali ogoli svaku relativizaciju. Inače, neverovatan košarkaški projekat, autentičan i dosledan, tek prošle godine sam čuo tu priču i od tada gledam kako se to održava i unapređuje..

O nama nema da se napiše ništa što niste već napisali, a alibijima na konferenciji tek neću. Žao mi ljudi koji su platili da budu tamo pa su svemu tome svedočili uživo, sa sve ovim mombrilima na jugu. Ja sam se ponadao da su ćaci oterani ali sinoć kasno mi sin pustio snimak gde se vidi da su bitange izudarale te časne momke.

18 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

I ja sam stekao dojam da je Pariz najgori mogući protivnik trenutno. Plus mi se uopšte ne sviđaju ove izjave 'izgubili od objektivno slabije ekipe'. Evroliga je nikad izjednačenija, nema tu upisanih pobeda, čak ni kući. Pariz je dominirao ligom prošle godine čitavu polusezonu, to je ta ista košarka, personel je manje-više nebitan. Izbacili Reala u plej inu, i to u Madridu. Daleko od laganog protivnika.

Jedna od onih 'da se igralo dva dana' utakmica. Bukvalno nikakve šanse nije imao Partizan sa ovom bekovskom postavom, sa i bez dešavanja na tribinama.

Nesto mi se cini da bi izgubili sinoc i sa karlikom, opasni su parizani, udavili su nas presingom, da ne kazem ko kratko cebe

58 minutes ago, ZokiAsov said:

U pravu je covek, falilo je ifcetovo hoblovanje parketa 20 sekundi sinoc. Kurac bi se talijan prilagodio na to

U kontekstu vašeg parketa to se kaže "zaglavio bi na Gazeli"

1 hour ago, Kreator said:

Opaaaa, vidi ga zvezdaš komanduje šta će da se priča na temi KK Partizan. Zatvaraj temu, definitivno smo crveno belo roblje.

burazere, napisao sam ti u spoileru da se zavitlavam i poslao najvece cigansko srce koje mi je dostupno u emotikon portfoliju ppp korporacije : (