Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Author

Pa sve moze da se komentarise, makar je naša tema uvek imala i taj free for all momenat, ne znam sta vam je večeras o.O

• Replies 12.2k
  • Views 621.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

I uvek bi trebalo komentaristi, koliko god se ponavlja. Šta ako se ponavlja, hajde da ne komentarišemo.

Vi mislite da je prioritet nešto drugo, cepajte...

Inače ovo pišem jer me juri BIA, logika na maks.

3 minutes ago, Midžeta said:

Pa sve moze da se komentarise, makar je naša tema uvek imala i taj free for all momenat, ne znam sta vam je večeras o.O

+1

20 razlike je uvjek zanimljiva tema 🦆📏

18 minutes ago, Milošica said:

Šta je sa tobom?

Sramota na tribinama potpuno prevazili ono što se dešava na terenu, od prvog posta je jasno šta pišem.

Aman šta se danas desilo na utakmici da se nije desilo na prošlooj????

5 minutes ago, theanswer said:

Danas je bilo baš upečatljivo, a i ne vidim poentu u ponavljanju "pa bilo je i pre".

To savršeno ide AV na ruku, kao kad glasnogovrnici i vonabi ex treneri i novinari uživaju u kritikama ka Željku u ovakvoj situaciji.

3 minutes ago, Milošica said:

Danas je bilo baš upečatljivo, a i ne vidim poentu u ponavljanju "pa bilo je i pre".

To savršeno ide AV na ruku, kao kad glasnogovrnici i vonabi ex treneri i novinari uživaju u kritikama ka Željku u ovakvoj situaciji.

Pusti tu priču da si se ti danas kao iznenadio šta se radi. Jesi, moj kurac. Posle svega što si video kao u poslednjih godinu dana ti si se danas baš nešto iznenadio, danas je bilo baš upečatljivo. Nije bilo upečatljivo kad su devojke gazili po pešačkim prelazima, kad su ih otimali, napadali po stanicama, kad su slali batinaše prethodnih 2000 puta, sad ti je odjednom bilo upečatljivo.

A ovaj drugi bezobrazni deo, ovo AV ide na ruku jer ja kažem da je Željko danas bio kurac od trenera na temi o KKP, to Vučiću ide na ruku a kad ti razmatraš dal je bolji Bamba ili Ačuva to ne ide AV na ruku.

Alo bre.

10 minutes ago, theanswer said:

Danas se desilo da je na prvo skandiranje protiv vucica, jedna mala grupa placenika krenula da bije one koji su skandirali. Pre toga su 20 minuta narikali za generalom.

Na 5 razlike za nas vecinski deo hale krece da zviždi placenicima, sto je bilo neobično nasim igračima koji kad su u napadu hala zviždi.

Policija ne reaguje nego dozvoljava ovima da regulišu tribinu i isteraju druge navijace.

Plaćenici guslaju neke svoje pesme, a ostatak hale peva nesto drugo. Beda...

Meni licno je bilo mučno za gledanje i ne znam da li je danas bilo nesto specijalno i nevidjeno do sad, ali znam da posle ove utakmice Partizan necu uživo gledati dok je ova ekipa na vlasti.

loš vajb je bio od pre početka i zastave julovskom generalu i onom naricanju nikolajevom(ako sam dobro razumeo) pa skandiranje pavkoviću skoro celu četvrtinu, i onda kao kulminacija svega otimanje transparenta i međusobna tuča

jebo basket u takvoj atmosferi, ja sam debelo razmišljao da odem tokom prve četvrtine

Dansver, opet pomeraš stative. Sve je upečatljivo dobri moj, i nisam iznenađen dešavanjima, samo što neću prelaziti preko toga samo jer smo izgubili jebenu utakmicu.

Da, hipotetički emisija u kojoj se nakon ove utakmice pljuje po Željku bila bi im zadovoljstvo, rasprava Bamba/Ačiuva nebitna.

Edited by Milošica

10 minutes ago, Uskebasi said:

Danas se desilo da je na prvo skandiranje protiv vucica, jedna mala grupa placenika krenula da bije one koji su skandirali. Pre toga su 20 minuta narikali za generalom.

Na 5 razlike za nas vecinski deo hale krece da zviždi placenicima, sto je bilo neobično nasim igračima koji kad su u napadu hala zviždi.

Policija ne reaguje nego dozvoljava ovima da regulišu tribinu i isteraju druge navijace.

Plaćenici guslaju neke svoje pesme, a ostatak hale peva nesto drugo. Beda...

Meni licno je bilo mučno za gledanje i ne znam da li je danas bilo nesto specijalno i nevidjeno do sad, ali znam da posle ove utakmice Partizan necu uživo gledati dok je ova ekipa na vlasti.

Jbg sve to stoji ali ništa novo.

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

loš vajb je bio od pre početka i zastave julovskom generalu i onom naricanju nikolajevom(ako sam dobro razumeo) pa skandiranje pavkoviću skoro celu četvrtinu, i onda kao kulminacija svega otimanje transparenta i međusobna tuča

jebo basket u takvoj atmosferi, ja sam debelo razmišljao da odem tokom prve četvrtine

Prejadan je bio osećaj sve vreme. Ne bi se mnogo bolje osećao sve i da smo dobili. Jedino bi gore bilo da se neko priključio ekipi sa šipke.

Dobro jbte, legitimne su obe teme. Mislim da svi to osećaju slično.

Gledajte to pozitivno, bez tuče, mi cigani ne bi sad čitali ovu temu, ovako vam raste popularnost whistle

3 minutes ago, Hele said:

Gledajte to pozitivno, bez tuče, mi cigani ne bi sad čitali ovu temu, ovako vam raste popularnost whistle

Kako ne bismo kad smo pomenuti nekoliko puta?

24 minutes ago, Hele said:

tebe svakako niko ne čita niti konstatujr, bitan si ko zanoktica na nožnom prstu