October 24, 2025Oct 24 Ja vas stvarno ne kapiramTopic je kosarka kk partizan - ok, desilo se sranje pa ima 20+ topica gde se moze, i treba o tome pricati"najjace da pricamo o porazu od 20 razlike od Pariza"Uglavnom, vrv sam onda ja
October 24, 2025Oct 24 10 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Može naravno da se priča o košarci, niko ne može izričito da zabrani.Stvar je u napadu na čoveka koji predstavlja sve nas onim transparentom. Kao i kad su batinaši uleteli na Marakanu da dele šamare deci. Meni je tad teško da držim fokus na sportu, ali svakom svoje, ne osuđujem nikog.Meni nije tesko nego nemoguce..ko ne kapira da smo porazeni i pre kraja poslednje cetvrtine, jbg.
October 24, 2025Oct 24 1 hour ago, Kreator said:Pa i Shake kad se vrati može biti malo bolje, ali ne previše. Mora neki plej hitno.Kameron Pejn9 minutes ago, lord_s said:Ja vas stvarno ne kapiramTopic je kosarka kk partizan - ok, desilo se sranje pa ima 20+ topica gde se moze, i treba o tome pricati"najjace da pricamo o porazu od 20 razlike od Pariza"Uglavnom, vrv sam onda jaKad se pobjedi prica se o kosarci, a kad se izgubi o svemu ostalom... Edited October 24, 2025Oct 24 by MiddleClass
October 24, 2025Oct 24 A sve je dosta jasno. Ja npr očekujem da će ovako svaka ekipa da pokuša da igra protiv nas, bar dok nemamo uigranog pleja. Full presing dok ima snage jer loptu sigurno može da prenese otprilike samo Vašington što je sasvim ok trejdof jer je on sada očito prvo rešenje u napadu. Bukvalno deja Vu na zadnju sezonu sa Panterom, gde je često prenosio loptu ali se to i te kako odrazilo i napadu. Pri tom Dvejn je dobar igrač ali nije Panter.Iskreno u ovakvom sastavu ne vidim koga možemo da dobijemo u EL u narednom periodu. Sa Karlikom i Šejkom bi verovatno dobili, a sa jednim od njih dvojice bi bar bili blizu. Ali da se ogradim to nije nikakvo opravdanje. Posebno jer dva meča za redom kod kuće primaš 100 poena.Baš me zanima da li će klub da se oglasi oko tuče, otimanja transparenta i jebenog Nebojše Pavkovića koji je dobio veću zastavu nego npr Praja. Sve i da se pravim lud da nisu znali koja zastava ide, onaj vladika Nikolaj spev "da se Vlasi ne dosete" je isto prilično jadan.
October 24, 2025Oct 24 15 minutes ago, Milošica said:Šta goriš, vrlo je konkretno. Mnogo je manje bitan Željko posle svega što se dešava. Baš naprotiv, ovo što vi radite je na tragu "juri te bia".Šta se danas desilo što se inače ne dešava? Ja ne znam gde bre vi likovi živite majke mi mile? Evo svi su svršavali na atmosferu sa fudbala i pun stadion, na istoku su tad bili ljudi protiv hibsa dole koji su napadali ljude po tribini što skandiraju nego to nije bila EL pa nije u fokusu SK i ekipe. I kakve sad to veze ima, ima tema gradjanski protesti. Ako ti se sve to gadi koji kurac razmatraš ovde o Fernandu, Bambi itd
October 24, 2025Oct 24 Fino razvodnjavaš.Zašto živimo dok se sve to dešava, zar ne.Zajebi te informer metode.
October 24, 2025Oct 24 24 minutes ago, lord_s said:Ja vas stvarno ne kapiramTopic je kosarka kk partizan - ok, desilo se sranje pa ima 20+ topica gde se moze, i treba o tome pricati"najjace da pricamo o porazu od 20 razlike od Pariza"Uglavnom, vrv sam onda jaBrate izgubili smo 10 ovakvih utakmica od kako je Zeljko dosao, stvarno nema vise sta da se napise.
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, Milošica said:Fino razvodnjavaš.Zašto živimo dok se sve to dešava, zar ne.Zajebi te informer metode.Pa ti si bukvalno iskomentarisao"zasto da pricamo o kosarci (specificno, kosarkaskoj utakmici zavrsenoj 5 minute prethodno, i to prilicno blamantno) dok se sve to/ono desava"
October 24, 2025Oct 24 Just now, lord_s said:Pa ti si bukvalno iskomentarisao"zasto da pricamo o kosarci (specificno, kosarkaskoj utakmici zavrsenoj 5 minute prethodno, i to prilicno blamantno) dok se sve to/ono desava"Naravno da nećemo hladne glave između dva meča 24/7 svi biti u borbi neprestanoj i pričati o SNS, ali u pravom sistemu vrednosti kad krene pljuvačina treba staviti stvari na vagu i shvatiti da je Želimir najmanji problem. Edited October 24, 2025Oct 24 by Milošica
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, Choda said:Brate izgubili smo 10 ovakvih utakmica od kako je Zeljko dosao, stvarno nema vise sta da se napise.Ah onda u redu. Javicu se nakon jos 10 (20?, 50?) nasih poraza kod kuce od 20+ razlike od protivnika koji je objektivno slabiji od nas.Vucicu pederu!
October 24, 2025Oct 24 Just now, Milošica said:Naravno da nećemo hladne glave pre meča 24/7 svi biti u borbi neprestanoj i pričati o SNS, ali u pravom sistemu vrednosti kad krene pljuvačina sigurno staviti stvari na vagu i shvatiti da je Želimir najmanji problem.Kroz prizmu politicke krize drzave Srbije, situacije u zemlji i stanju u kojem je nase 'drustvo' - Zelimir nije ni promil ikakvog 'problema'.U kontekstu kosarkaske utakmice koja se zavrsila veceras - Zelimir bi trebalo da snosi najvecu odgovornost i realno bi mogli mnogo toga da prodiskutujemo oko toga sta se veceras desavalo na parketu Arene u sportskom smislu. Ali necemo, jelte, to smo ustanovili, saljivim onelinerima
October 24, 2025Oct 24 9 minutes ago, Milošica said:Fino razvodnjavaš.Zašto živimo dok se sve to dešava, zar ne.Zajebi te informer metode.Opet ništa konkretno. Reci liče šta misliš jebotebog
October 24, 2025Oct 24 Just now, theanswer said:Opet ništa konkretno. Reci liče šta misliš jebotebogŠta je sa tobom?Sramota na tribinama potpuno prevazili ono što se dešava na terenu, od prvog posta je jasno šta pišem.
October 24, 2025Oct 24 Mi tu sramotu zivimo vec skoro godinu dana, ili se vec zaboravilo na pendrecenja, hapsenja, proganjanja i ostala zverstva rezima, kriminalaca, huligana i ostalog sljama u drzavi Srbiji.Tako da onaj tvoj komentar, na topicu kk partizan, nakon utakmice koju smo izgibili 20 razlike kod kuce od Pariza, kada je pusteno par postova koji su komentarisali samu utakmicu i ishod iste, je prilicno licemeran.Opet, zasto ne bi komentarisali kosarku? I ako necemo, kao sto sam rekao, hajde da gasimo sve, ulecemo u terene, sudove, fakultete, etc i resavamo se vise te sramote.Hint - od svega toga nece biti nista, najjaci smo na forumima i u sekcijama za komentare.