October 24, 2025Oct 24 kaže Željko da je problem što smo im dozvolili da igraju 1 na 1 a da smo to upravo hteli da sprečimo
October 24, 2025Oct 24 Just now, Milošica said:Samo napredPa cekaj, objasni - tebi nema smisla komentarisati kosarkasku utakmicu? Pricam iskljucivo o tome.Ako nesto povezujes sa stvarima koje su se desile na tribini - i to bih (ne tebe, nego citavu tu spiku) veceras onako oterao u penis, ako mi dozvolis. Niti je ikakva pobeda izvojevana na tribinama, niti ce imati ikakve specificno pozitivne efekte na procese u drzavi / proteste, etcInace mi je taj diskurs malo wtf. Takve price su mi ono, veoma licemerne. Gasi drzavu, gasi klubove, protestvujemo, caci-klub, caci ovaj, caci ono - a drzava nas i dalje melje, kriminalna organizacija i dalje obrce lovu, i dalje nas love po ulicama, hapse, prebijaju i zatvaraju a da nijedan od njih nije kriminalno gonjen evo godinu dana, tako da ili cemo da pricamo o kosarci, ili daj da se utrcava u teren sledecu tekmu, razbijaju glave na tom jugu, da nas izbacuju iz EL, da se jebeno nesto konkretizuje, a od ovakvog licemernog kenjkanja imamo jedno veliko - nista. Edited October 24, 2025Oct 24 by lord_s
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Kreator said:Željko, od koga si ti to večeras izgubio?Francesco TabelliniProfile : The data you are looking for is not available at this time Euroleague Basketball| EuroLeagueWelcome to the Official Site of Euroleague Basketball. Live Matches, Stats, Standings, Teams, Players, Interviews, Fantasy Challenge, DEVOTION and much more...!!Francesko je dobar trener, ali i primer kako u zivotu pored znanja moras imati i srece. Pre 3 godine je trenirao mali tim iz Praga i zavrsio na 9. mestu u ligi. I pored toga, angazovao ga je Nymbruk koji je nekoliko godina bio u padu. Vodio ih je dve godine i presao u Pariz. Bas dobar lik, vredan, zasluzio je ovo.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Кристофер Лумумбо said:Francesko je dobar trener, ali i primer kako u zivotu pored znanja moras imati i srece. Pre 3 godine je trenirao mali tim iz Praga i zavrsio na 9. mestu u ligi. I pored toga, angazovao ga je Nymbruk koji je nekoliko godina bio u padu. Vodio ih je dve godine i presao u Pariz. Bas dobar lik, vredan, zasluzio je ovo.Sam Željko ti je verovatno najbolji primer za to, ako o tome uopšte sme da priča.
October 24, 2025Oct 24 Popular Post 3 minutes ago, lord_s said:Niti je ikakva pobeda izvojevana na tribinama, niti ce imati ikakve specificno pozitivne efekte na procese u drzavi / proteste, etcNaravno da je u ovakvoj društvenoj klimi jebeno bitno da 20k ljudi skandira protiv režima u centru Beograda, i da cela Evropa to gleda. Ti si iz tabora 'odvojmo sport od politike'?
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Naravno da je u ovakvoj društvenoj klimi jebeno bitno da 20k ljudi skandira protiv režima u centru Beograda, i da cela Evropa to gleda. Ti si iz tabora 'odvojmo sport od politike'?Jako zanimljivi postovi i praćenje reakcija na njih, ali i korisno za ubuduće.@Ivo Petović Zašto ne bi smelo? Skroz si u pravu. Edited October 24, 2025Oct 24 by Milošica
October 24, 2025Oct 24 4 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Francesko je dobar trener, ali i primer kako u zivotu pored znanja moras imati i srece. Pre 3 godine je trenirao mali tim iz Praga i zavrsio na 9. mestu u ligi. I pored toga, angazovao ga je Nymbruk koji je nekoliko godina bio u padu. Vodio ih je dve godine i presao u Pariz. Bas dobar lik, vredan, zasluzio je ovo.I dokaz kako uz 3 puta manje para i adekvatno znanje možeš da napraviš odličnu ekipu. A ne ko mi.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Kreator said:I dokaz kako uz 3 puta manje para i adekvatno znanje možeš da napraviš odličnu ekipu. A ne ko mi.Once...there was a fat dude called Dusko...
October 24, 2025Oct 24 Ma zezam se...Uzgred, nije da me neko pita ali, koliko vam ne zavidim na timu i košarci (što ne znači ništa u kontekstu sezone i uspeha), toliko vam zavidim na stavu i jebanju majke mafiji.
October 24, 2025Oct 24 Ljudi danas jedan jedini post ovde nije bio o utakmici i Parizu kao protivniku, al' ajde sad da komentarišemo...Fizički su nas udavili na prenosu lopte. Protoka nije bilo. Tu smo izgubili utakmicu. Odbrana je bila ok, sem u prvoj polovini prve četvrtine kad su nam se šetali kroz reket i davali prelake poene. Sve i da je bio Karlik u sastavu, mi bi ovo verovatno izgubili. Jer u ovom periodu sezone ni on nema snage da drži ovaj ritam... To je što se tiče utakmice. A pošto smo skoro konstantno u prelaznom roku i dumamo koji igrač bi nam legao, jako je bolno prihvatiti da nas rašrafljuju igrači dovedeni iz Trapanija, Jerusalima, Ređiane, Trenta... Ali tako je kako je. Nadam se da možemo da se sačuvamo. Atmosfera oko kluba nikako nije dobra.
October 24, 2025Oct 24 3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Naravno da je u ovakvoj društvenoj klimi jebeno bitno da 20k ljudi skandira protiv režima u centru Beograda, i da cela Evropa to gleda. Ti si iz tabora 'odvojmo sport od politike'?Ok divno - ja to podrzavam. Skandiranje i to - ako uopste moram da specificiram.Ali ne razumem zasto ne bi trebalo da pricamo o kosarkaskoj utakmici, pored tog skandiranja? Ako je tako onda hajde da se ne zamlacujemo Obardovicem, milionima i kamionima drzavnih para Ostojinih kombina i ponavljam - ulecemo na teren i gasimo klub jerbo smo svi, ti bi rekao - u tom fazonu? Nista, nama je pobeda sto cemo odskandirati jos narednih 20-50 domacih tekmi, dok ce u toj nasoj klimi taj rezim da nas vozi do 2027, jer smo fino ususkani, na tribini. Takoreci, sabijeni u cosak.
October 24, 2025Oct 24 17 minutes ago, uini said:hvala na instrukcijama & na saznanju sta je politicka korektnost, da mogu da te citiram kada zabacim nesto ovako (mislim, bilo bi me sramota, pricam samo teorijski :))4 minutes ago, Milošica said:Jako zanimljivi postovi i praćenje reakcija na njih, ali i korisno za ubuduće.@Ivo PetovićZašto ne bi smelo? Skroz si u pravu.Hajde budi konkretan. Nemoj biti pička. Reci jednom u životu šta imao da kažeš. Šta ti nije jasno? Gde je problem da kažeš dvije mišljenje, jel te juri bia, u čemu je problem?
October 24, 2025Oct 24 Šta goriš, vrlo je konkretno. Mnogo je manje bitan Željko posle svega što se dešava. Baš naprotiv, ovo što vi radite je na tragu "juri te bia".
October 24, 2025Oct 24 3 minutes ago, lord_s said:Ali ne razumem zasto ne bi trebalo da pricamo o kosarkaskoj utakmici, pored tog skandiranja?Može naravno da se priča o košarci, niko ne može izričito da zabrani.Stvar je u napadu na čoveka koji predstavlja sve nas onim transparentom. Kao i kad su batinaši uleteli na Marakanu da dele šamare deci. Meni je tad teško da držim fokus na sportu, ali svakom svoje, ne osuđujem nikog.