October 24, 2025Oct 24 Sramota na šta liči ovaj tim. Niko da se iscima za odbranu. Šutiraju trojke ko na strelištu. Parker duplo gori od ramba a pljuvali ste ga samo tako. Parker je izgleda omiljen kod navijača Partizana.
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, J-♣ said:Na ovoj utakmici osnovni problem je organizacija napada (a biće i na sledećim mečevima), a onda sledeći problemi:prenos lopte, kontrola lopte neposredno nakon skoka, šut za 3 i slobodna bacanja.... ima i set sitnih stvari u odbraniOsnovni problem je nepostojeca odbrana. Ne mogu samo 2 igraca da igraju, ne moze da se non stop primaju laki kosevi a ne prave faulovi (ili se prave glupi).
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Osnovni problem je nepostojeca odbrana. Ne mogu samo 2 igraca da igraju, ne moze da se non stop primaju laki kosevi a ne prave faulovi (ili se prave glupi).Jel bese trener Baskonije rekao prosle nedelje da je nasa svic odbrana najbolja u Evropi..Bice da nesto nije uzeo u obzir.
October 24, 2025Oct 24 28 minutes ago, April said:Mandićevi cigani odradili posao. Prekinuli momentum kad je sve još bilo dobro.Sad se čuje kako patike škripe.Brate, ti si ovde neki mod.
October 24, 2025Oct 24 Just now, SNARC said:Jel bese trener Baskonije rekao prosle nedelje da je nasa svic odbrana najbolja u Evropi..Bice da nesto nije uzeo u obzir.Pa da, jos nas sprdaju na svu nasu muku..
October 24, 2025Oct 24 Just now, harper lee said:Brate, ti si ovde neki mod.Niko nije lud ovde da ne zna da to nije rasna odrednica, niti se odnosi na navijače Zvezde, već na plaćene huliganske grupe u vezi sa režimom koje se neguju još od vremena Aleksandra Stankovića. Bar za tebe sam siguran da si razumeo, tako da nasilovana politička korektnost ne može da prođe u ovom slučaju.
October 24, 2025Oct 24 odradiše nas na kraju......već posle par minuta u 3/4 bilo je jasno kako će da se završijbg. dočekasmo evo i novembar sa rosterom koji je polupounjen, dve povrede su nas izbacile iz kakve takve ravnoteže. istini za volju ni do povreda nismo izgledali ništa spektakularno, ali smo imali solidan skor, pa se to pokrije nekako. ali previše je rupa i počeće da curi ako se ne pokrpi brzoiskreno, nisam zadovoljan radom sportskog sektora, odajemo utisak kluba koji reaguje tromo, ne zna tačno šta hoće, a i kad smisli šta hoće trebaju vekovi da se realizuje. rizikujemo tako što ne dovodimo nikoga i čekamo beskrajno idealnog. možda bi bilo bolje da rizikujemo tako što odustanemo od ideala, napravimo neke kompromise i brže se kompletiramo
October 24, 2025Oct 24 8 minutes ago, J-♣ said:Na ovoj utakmici osnovni problem je organizacija napada (a biće i na sledećim mečevima), a onda sledeći problemi:prenos lopte, kontrola lopte neposredno nakon skoka, šut za 3 i slobodna bacanja.... ima i set sitnih stvari u odbraniNe može Vašington da bude jedini plej u ekipi i da to na nešto liči. Branson da je jedini plej ne bi ličilo ni na šta, a ne Vašington koji je solidan drugi plej za Evroligu.
October 24, 2025Oct 24 Just now, April said:Niko nije lud ovde da ne zna da to nije rasna odrednica, niti se odnosi na navijače Zvezde, već na plaćene huliganske grupe u vezi sa režimom koje se neguju još od vremena Aleksandra Stankovića.Bar za tebe sam siguran da si razumeo, tako da nasilovana politička korektnost ne može da prođe u ovom slučaju.nije da je ikome vazno, pa ni meni, pogotovo sto su vaznije stvari bile tu tema ali ne verujem da ti sam verujes u ovo svoje objasnjenje
October 24, 2025Oct 24 Just now, April said:Niko nije lud ovde da ne zna da to nije rasna odrednica, niti se odnosi na navijače Zvezde, već na plaćene huliganske grupe u vezi sa režimom koje se neguju još od vremena Aleksandra Stankovića.Bar za tebe sam siguran da si razumeo, tako da nasilovana politička korektnost ne može da prođe u ovom slučaju.e a stvarno si izabarao kako da se izrazis do kurcajel onaj sa snimka neki poznat medju tim huliganima?ima prilicno prepoznatljiv izgled
October 24, 2025Oct 24 Just now, April said:Niko nije lud ovde da ne zna da to nije rasna odrednica, niti se odnosi na navijače Zvezde, već na plaćene huliganske grupe u vezi sa režimom koje se neguju još od vremena Aleksandra Stankovića.Bar za tebe sam siguran da si razumeo, tako da nasilovana politička korektnost ne može da prođe u ovom slučaju.Da, tradicionalno se placene navijacke grupe Partizana nazivaju ciganima. Kako da ne.Necu vise jer ne zelim da vam stajem na muku nakon ovakvog poraza ali zaista bi kao mod mogao malo da povedes racuna. Znamo i ti, i ja, i citav forum na sta si mislio, nemoj da se blamiras ovim bednim objasnjenjima.
October 24, 2025Oct 24 Just now, uini said:nije da je ikome vazno, pa ni meni, pogotovo sto su vaznije stvari bile tu tema ali ne verujem da ti sam verujes u ovo svoje objasnjenjeBićeš dobar da ne uteruješ političku korektnost. Brani Aleksandra Stankovića, Velju Nevolju I Vladu Mandića na nekom drugom mestu.
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Ayatollah said:Ne može Vašington da bude jedini plej u ekipi i da to na nešto liči. Branson da je jedini plej ne bi ličilo ni na šta, a ne Vašington koji je solidan drugi plej za Evroligu.mislim da nije ni to. naprosto nije dobar na lopti, nema potrebnu kontrolu, lako puca pod pritiskom, baca koske ili u bunar.da se razumemo ja njemu ništa ne zameram, našao se u situaciji koja mu ne leži, trudi se nema spora, daje koliko može. ali je problem što objektivno ne može. ne može ni Braun, kada se vratio na svoju poziciju zabio je tri trojke i proigrao.problem je, za sada, i Parker, koji je doveden kao top pojačanje, a i ima realan doprinos kao igrač sa kraja klupe Edited October 24, 2025Oct 24 by Ted
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, April said:Bićeš dobar da ne uteruješ političku korektnost. Brani Aleksandra Stankovića, Velju Nevolju I Vladu Mandića na nekom drugom mestu.hvala na instrukcijama & na saznanju sta je politicka korektnost, da mogu da te citiram kada zabacim nesto ovako (mislim, bilo bi me sramota, pricam samo teorijski :))