October 24, 2025Oct 24 3 minutes ago, Ted said:15/24 trojke Pariza......ovi kad uđu u šut niko ne može da ih dobijeBrze nam oni ubace 3 trojke zaredom, nego sto mi prevedemo loptu preko pola..
October 24, 2025Oct 24 Odoše svi ćaci.Od manje bitnih stvari neverovatno je da Pariz igra odbranu kao što drugi timovi igraju na 35 sekundi do kraja kada protivnik ima +1 i posed. Da neko gleda bez semafora rekao bi da oni jure naših +20
October 24, 2025Oct 24 A Radojević dripac ni da gukne?Žoc kad izgubi ne jebe živu silu. Reći će koju MMW.
October 24, 2025Oct 24 Sa kakvom nam lakoćom na ovoj posebno i na predhodnih 5 utakmica izbijaju iz ruku loptu nakon skoka.
October 24, 2025Oct 24 7 minutes ago, Ted said:15/24 trojke Pariza......ovi kad uđu u šut niko ne može da ih dobijeTo se moze reci bukvalno za svaku EL ekipu, minus cast izuzetcimaSvako kolo imamo po jednu-dve ekipe koja isprangija 10+ trojki u visokim procentima. Igra se veoma ubrzala i taj ubitacan 3p sut nise nije odlika samo odredjenog broja ekipa/igraca koje smo nekada gledali i iz tog razloga smatrali elitnim.Problem je sta mi igramo i kakva se odbrana igra protiv toga. Ok, Parizu se otvorilo verovatno (opet pisem, ne gledam, pratim pbp koji je podjednako mucan za ispratiti) ali hej, mi na klupi imamo najboljeg trenera ever, gledamo Pariz kako igra, koliko god atipicnu, istu igru evo vec 3 sezone sa puno poseda, trcanja i laganog obaraca iza linije za 3 poena, i opet izgleda kao da nas je sve to iznenadilo, iznerviralo i nateralo nas da se predamo cim su otisli na +9, +10Edit - i dok ovo kucam odose na 100 poenaNisu ovde problem ni Karlikova povreda, ni tribine. Ni famozni manjak igraca na treningu Edited October 24, 2025Oct 24 by lord_s
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Bogotac said:Jedno pitanje,Parker ovoliko propao ili vuce neku povredu?Da...bol u kurcu
October 24, 2025Oct 24 Na ovoj utakmici osnovni problem je organizacija napada (a biće i na sledećim mečevima), a onda sledeći problemi:prenos lopte, kontrola lopte neposredno nakon skoka, šut za 3 i slobodna bacanja.... ima i set sitnih stvari u odbrani
October 24, 2025Oct 24 Sada nam treba Rada da pita Zeljka sto smo odigrali rekreativno i hocemo li i naredne utakmice da tako odigramo..