October 24, 2025Oct 24 Mandićevi cigani odradili posao. Prekinuli momentum kad je sve još bilo dobro. Sad se čuje kako patike škripe.
October 24, 2025Oct 24 5 minutes ago, Lezilebovich said:Na jugu deluje svaka grupica za sebe ...zasto cutite picke ciganske se pevaJedna od strategija neke nove i normalne vlasti bi morala biti suzbijanje kulture organizovanog navijanja. Jebena pošast samo po sebi, o paravanu za kriminal da ne pričamo.
October 24, 2025Oct 24 Kapa dole Parizu, ali ovo se mora(lo) dobiti sa Karlikom, bez Karlika...Mi cemo do kraja primiti 15+ trojki od kojih za sada po ubacenim prednjace mocni Herera i neki 30ogodisnji nikadcuo AmerNi situacija na tribinama nije nikakav izgovor.
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, April said:Mandićevi cigani odradili posao. Prekinuli momentum kad je sve još bilo dobro.Sad se čuje kako patike škripe.Nakovanj bi pokvarili..cega god da se uhvate, useru.
October 24, 2025Oct 24 Osećam se baš tužno kako smo nemoćni protiv parižana a više para smo potrošili na igrače od njih. Neko tu ne radi dobro posao kako treba.
October 24, 2025Oct 24 21 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Ko su nasi?ovaj sa repom sto bije u drugom delu snimka je vucicev govnar
October 24, 2025Oct 24 Just now, copkillah said:Energija je u kurcu od tuče.Oprosti, posto ne gledam - ali cija energija?Ako su tribine, onda mi je to razumljivo. Ako mislis na igrace, pa ne znam kakav bi im to bio izgovor
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, lord_s said:Kapa dole Parizu, ali ovo se mora(lo) dobiti sa Karlikom, bez Karlika...Mi cemo do kraja primiti 15+ trojki od kojih za sada po ubacenim prednjace mocni Herera i neki 30ogodisnji nikadcuo AmerNi situacija na tribinama nije nikakav izgovor.Mora ozbiljno da se igra odbrana. Ne smeju utakmice kući da se gube ako hoćemo makar play in. Imamo mnogo igrača koji nisu za evroligu a sa druge strane preplaćujemo matore koji slabo doprinose.
October 24, 2025Oct 24 Inace rekoh pre pocetka sezone da bih bio iznenadjen ako bi se sve EL utakmice zavrsile. Ovo se tek zahuktava, verujem da ce se caci vratiti.