October 24, 2025Oct 24 Just now, Jimmy Kowalski said:Odlepise se. Potpuno smo u podredjenom polozaju. Nema trika da ovo preokrenemo..S nije ni cudno, izvizdasmo ih ni krive ni duzne ... poklapali se nadi napadi sa zvizdanjem placenicima
October 24, 2025Oct 24 Očajno. Već -13. Ne vidim kako ćemo ovo preokrenuti. Svi greše sada. Opasni su ko osice parižani.
October 24, 2025Oct 24 2 minutes ago, Kreator said:Teško ide bez Karlika.ne teško nego nikako. bukvalno moraju koliko odmah da nađu pleja, može i rečeni Gordić dok se ne nađe rešenjeKarlik će, prema prognozama, da se vrati negde u februaru. do tada ode voz u EL, ima jedno 20 utakamica da prođe Edited October 24, 2025Oct 24 by Ted
October 24, 2025Oct 24 Jbg, nije bilo realno ovo, pogotovu bez Tajrika. Dobro, videli smo mlade nade i posibali se sa cacijima. Pobedili smo. Edited October 24, 2025Oct 24 by Fins fleet
October 24, 2025Oct 24 3 minutes ago, Ted said:ne teško nego nikako. bukvalno moraju koliko odmah da nađu pleja, može i rečeni Gordić dok se ne nađe rešenjeKarlik će, prema prognozama, da se vrati negde u februaru. do tada ode voz u EL, ima jedno 20 utakamica da prođePa i Shake kad se vrati može biti malo bolje, ali ne previše. Mora neki plej hitno.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Kreator said:Pa i Shake kad se vrati može biti malo bolje, ali ne previše. Mora neki plej hitno.ne znam, nisam ga gledao dovoljno. a i da može, treba mu zamena......a Braun i Dujan to nisu. barem za EL Edited October 24, 2025Oct 24 by Ted
October 24, 2025Oct 24 Jednako jadan osećaj mi je i na +5 i -15Ako ništa drugo "najverniji" su se povukli već sad. Ali me bi me čudilo da bude sranje i ispred Arene.