October 24, 2025Oct 24 Just now, goofs said:Mislim da od Žocovog povratka nismo igrali ovako indijansku košarkuNama bi jedan Nemanja Gordić ovde rešio gro problemaAli to nama ne odgovara. Usli smo u ritam protivnika..
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Ali to nama ne odgovara. Usli smo u ritam protivnika..Naravno da ne odgovara, Pariz živi za ovo
October 24, 2025Oct 24 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Izgubicemo milion lopti na prevodjenju..bice on dobar, karlik ce na klupu, imo.
October 24, 2025Oct 24 Daju nam koseve u petoj sekundi, mi ni ne posmiljamo da pravimo faul.Evo sad prvi i odmah na sutu..
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, uini said:bice on dobar, karlik ce na klupu, imo.Pricam o ovoj utakmici. Carlik je povredjen..
October 24, 2025Oct 24 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Pricam o ovoj utakmici.Carlik je povredjen..sry mislio sam da je za world of payne
October 24, 2025Oct 24 Just now, uini said:sry mislio sam da je za world of payneSto pre da dodje, jer ocajni smo bez Carlika..
October 24, 2025Oct 24 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Nismo odbranili nijedan napad, nismo napravili nijedan faul..Od čega hi-fi 3 puta coast 2 coast bez faula.Ili da igramo odbranu ili da njih stane put za 3. Sve ostalo je poraz. Lagano je bilo čitanje za utakmicu. Presing ko god da prenosi loptu. Ako je Dvejn umoriće se pa neće moći da puni, slično kao Panter i zadnjoj sezoni, a ako je neko drugi dobre su šanse da će da bude izgubljena lopta.
October 24, 2025Oct 24 Just now, Ted said:Dujan nas drži.....odgovara mu ova divljina i brzinaProcvetao bi da igra u Parizu..
October 24, 2025Oct 24 36 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kakve on veze ima s nama?Ako bude neko skandiranje njemu, valjda ce ih ostatak hale izvizdati..I desilo se ... pocelo je odmah bucicu pederu i malo se zvizdalo dal parizu dal placenicima to ne znam
October 24, 2025Oct 24 moram priznati da mi se sviđa kako igra Pariz, zanimljivo za gledanje, to tenis da gledaš, glava samo ide levo-desnoa doveli sve neke igrače iz Ređo Emilije, Tortone, Trapanija..........mi izgleda mnogo biramo i previše filozofiramo