Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

19 minutes ago, Milošica said:

Jbg, videćemo kako će se snaći Bruno.

želimir odgovorio forumu

IMG_0055.jpeg

• Replies 12.1k
  • Views 621.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Jbg izgleda da ćemo morati da naučimo da jašemo na spletu okolnosti a da ne budemo zbačeni sa sedla. Što se upravo SADA i dešava. Neko ima love da dovede pleja za 2,5 miliona a neko gricka nokte da li će se neki indisponirani Bruno dogovoriti sa klubom oko raskida. Sve te priče i pričice kako "ne dovodimo nekoga samo zato da bi doveli" možemo slobodno da bacimo u recycle bin.

Dovodiš ono što možeš, što ti je (finansijski) dostupno i to je to. To trenutno znači otpatci iz evrolige a ne iz NBA lige koja je viša klasa. Kako se stvari odigravaju (za sada) čini mi se da i dolazak Kalatesa skoro pa nemoguća misija, a kamoli nešto skuplje.

Željko Obradović je pred duel Partizana i Pariza u šestom kolu Evrolige otvoreno govorio o teškoj situaciji u kojoj se njegov tim nalazi. Crno-beli su ozbiljno oslabljeni na bekovskim pozicijama, jer su Šejk Milton i Karlik Džons van stroja.

Milton se još uvek oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zadobio protiv Efesa, pa je već propustio četiri meča – dva u Evroligi i dva u AdmiralBet ABA ligi. Njegov povratak se očekuje uskoro, ali neće biti spreman za duel sa Parizom. Još veći problem predstavlja povreda Karlika Džonsa, koji je polomio metatarzalnu kost i neće se vraćati pre januara.

U takvim okolnostima, najviše pažnje biće na Dvejnu Vašingtonu, koji bi mogao da preuzme veći deo organizacije igre. Međutim, Obradović je istakao da postoji više opcija.

„O tom potom, videćemo kako će da ide utakmica. Svi spoljni igrači su tu. Vanja, Sterling, Lakić, Mitar, mali Mijailović… Tu su visoki koji mogu da započinju napad. Sve su to stvari koje smo radili, nije prvi put pa ćemo videti“, rekao je Obradović za Sport Klub.

Mladi Uroš Mijailović biće deo rotacije, dok bi Mika Murinen mogao da izostane. Trener Partizana očekuje izuzetno zahtevan meč.

„Mora da bude spreman. Utakmica je takva, igramo sa Parizom koji igra u velikom ritmu sa velikim brojem izmena. Imaju najviše poseda u Evroligi, udvajaju, mnogo šuteva za tri poena… Videćemo koliko možemo da ih navedemo da igraju malo drugačije“, dodao je Obradović.

Partizan aktivno traga za pojačanjima – centrom i bekom – ali trener upozorava da tržište nije jednostavno.

„Dešavaju se promene, mnogi timovi hoće igrače, neki ih oslobađaju. Šta je na tržištu probaš da odabereš… Neke stvari su uslovljene cenom igrača i budžetom. Ne možeš da ideš na nekog za koga nemaš mogućnosti“, istakao je.

Na kraju, Željko je realno ocenio trenutak u kojem se tim nalazi:

„U ovom trenutku je to možda i manje važno jer uslovno rečeno situacija je alarmantna. Fale igrači, ali ovi koji su tu rade, spremili su utakmicu. Znamo koliko je teško bez Šejka i Karlika koji je lider ovog tima i znamo šta donosi“.

Edited by Kreator

Nadam se da su komšije bile dobri domaćini i izveli Hifija i ekipu na jednu ponoćnu turu (ili pet) da časte zbog pobede.

Ozvanicilo Brunoa

• Author

Moje noge live to see another day

2 hours ago, Kreator said:

Jbg izgleda da ćemo morati da naučimo da jašemo na spletu okolnosti a da ne budemo zbačeni sa sedla. Što se upravo SADA i dešava. Neko ima love da dovede pleja za 2,5 miliona a neko gricka nokte da li će se neki indisponirani Bruno dogovoriti sa klubom oko raskida.

Bilo je samo pitanje trenutka.

23 minutes ago, ZokiAsov said:

Ozvanicilo Brunoa

Jos Saben Lee i pali se masina..

2 hours ago, Kreator said:

Prvo da vidimo da li će uopšte doći taj Bruno.

Veruj Milošu i kad darove nosi.

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Da sam na vasem mestu pre bih doveo Brika Kalatesa. Vrhunski p&r plej od kojeg bi profitirali i Fernando i ovi vasi top spot-up suteri sa svih pozicija poput Vasingtona, Sterlinga i Parkera. Plus je Kalates izuzetno pametan i iskusan igrac koji bi procvetao sa Obradovicem.

Uzgred, Fernando moze lako da se pokaze kao top pojacanje. Ono sto je igrao u Realu nije relevantno, tamo je i Poirije izgledao kao prosecan centar.

Plej dolazi iz NBA

Just now, harper lee said:

Da sam na vasem mestu pre bih doveo Brika Kalatesa. Vrhunski p&r plej od kojeg bi profitirali i Fernando i ovi vasi top spot-up suteri sa svih pozicija poput Vasingtona, Sterlinga i Parkera. Plus je Kalates izuzetno pametan i iskusan igrac koji bi procvetao sa Obradovicem.

Uzgred, Fernando moze lako da se pokaze kao top pojacanje. Ono sto je igrao u Realu nije relevantno, tamo je i Poirije izgledao kao prosecan centar.

I ja sam bio za Bricka, ali sam se sazalio da nam Midzi ne ostane bez nogu, pa reko daj nekog drugog.

Fernando nije izgledao ni kao prosecan, nego ispodprosecan. Zapravo u celoj karijeri nikada nije izgledao nesto dobro, pa da imas osnova da se uzdas da ce ispasti top pojacanje. A tek ovo da ga potpises na 2 godine, gde je ove vec bolje placen od Tyriqea, a sledece drugi najplaceniji u ekipi je suludo.

2 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I ja sam bio za Bricka, ali sam se sazalio da nam Midzi ne ostane bez nogu, pa reko daj nekog drugog.

Fernando nije izgledao ni kao prosecan, nego ispodprosecan. Zapravo u celoj karijeri nikada nije izgledao nesto dobro, pa da imas osnova da se uzdas da ce ispasti top pojacanje. A tek ovo da ga potpises na 2 godine, gde je ove vec bolje placen od Tyriqea, a sledece drugi najplaceniji u ekipi je suludo.

Imao je povremeno po neki okejžnl spark.

Preteruje se ovde na kilo, možda nije za drugog najplaćenijeg, ali nije ni daleko.

10 minutes ago, Milošica said:

Veruj Milošu i kad darove nosi.

OK, na liniji vatre si. D

I još smo ga platili gotovo 3 miliona za 2 godine. Veselo. Valja li taj u odbrani, nešto na yt klipovima baš ne uliva poverenje.?

38 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Cudno pises t.j. shorts

U drugim vestima, iznad najvernijih je zastava General Nebojša jebao ih on da ih jebao.