October 20, 2025Oct 20 eto.... sad nemamo ni pleja. naravno da je do ovoga moralo da dođe jer ga maltretiramo po 30 minuta po meču minimum da igra. i šta ćemo sad?
October 20, 2025Oct 20 Just now, Kreator said:eto.... sad nemamo ni pleja. naravno da je do ovoga mpralo da dođe jer ga maltretiramo po 30 minuta po meču minimum da igra. i šta ćemo sad?Nista, igrace Duane 40 minuta. No sikiriki, sve je pod kontrolom..
October 20, 2025Oct 20 Ma znam da je Tajrik imao 5 ličnih nego se pitam zašto Bonga igra centra kad na klupi ima Ostekovskog kojem je u radnoj knjižici zavedeno da je centar. Vežbaju nešto, ko zna…
October 20, 2025Oct 20 Može wash da odigra dobro ponekad kad je sa velikom minutažom, ali na duže staze propali smo bez Karlika, to i ona +- statistika pokazuje. Ostaje da se nadamo da nije ozbiljno.
October 20, 2025Oct 20 2 minutes ago, bios said:Ma znam da je Tajrik imao 5 ličnih nego se pitam zašto Bonga igra centra kad na klupi ima Ostekovskog kojem je u radnoj knjižici zavedeno da je centar. Vežbaju nešto, ko zna…Loše smo protumačili tvoje pitanje. Sa Bongom na 5 može bolje da se preuzima... Ispalo je dobro protiv fmp, ne verujem da ćemo nekad to gledati u EL
October 20, 2025Oct 20 2 minutes ago, smooth.Op said:Povredio se tako što je stao na stopalo centra FMP-a kad se vraćao u odbranu.Nisam to video, ako je tako,onda je zglob što je verovatno lakša povreda.
October 20, 2025Oct 20 Nije delovalo dobro, prvo je seo na parket jer nije mogao da se oslanja na nogu, posle mu je mislim Tajrik pomogao da ode do klupe a na kraju su ga izneliDujan ludi opet resio, posao stoleca je njegovo dovodjenje uz zaradu od milion evra
October 20, 2025Oct 20 Ko to više zna kod naših klubova a i generalno EL timova kad se ko vraća. Transparentnost nula.
October 20, 2025Oct 20 6 minutes ago, Djolle said:Kad nam se vraća Milton?Nadam se sto pre, sa ovim ludakom nas ocekuje cirkus. Morace Sterling da povuce jako.
October 20, 2025Oct 20 11 minutes ago, Djolle said:Kad nam se vraća Milton?Sledece nedelje verovatno..
October 20, 2025Oct 20 Mene strah da nije metatarzalna. Mada mislim da bi u tom slučaju vrlo brzo ostao na parketu, ne bi mogao ni da se osloni na stopalo. Ono kako se Karlik kretao dok je bio na terenu je izgledalo kao bol u zglobu, a mislim da se za zglob i uhvatio kad je seo na klupu. Nisam pametan...